Şimdi Ara

geometri için yardım Allah için içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şu an için önceliğim karekök 0 erken sürede biterse sonuç. Analitik yapıcam ardından deneme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bilirsin. Yardim isteyen sensin. Bu da benim tavsiyem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karekök 0 la falan birey b gelişimle falan 20 yapılmıyor.Karekök 0 11.sınıfta çözdüm birey b bu yıl bitirdim ygsde yine de yapamadım

• Kardesim bak ben gercekci insanim önceden geometri temelin yoksa mümkün degil yapamazsin birey b yi yariladim gene denemede yapamiyom problem temelim sifirdi sene ortasinda cozuyodum sonra ygs ye bir girdim aman allahim hayatimda hic gormedigim tarz hocada derste cozmeyince boyle osym tarzi ben yapamadim mat yapamayonca batirdim normalde 70 bin lik hatta daha da iyi olabilirdim 115 bin oldum niyr mat ve geo yuzunden lys matim daha saglam 11 10 da calisiyodum ama 9 u hatirlamiyom okulda geo desen oyle bir ders yok yani anliycagin mezun kalcam yazin mat ve geo temelini sifirdan atip ygs mati iyi yapmaya caliscam yoksa olmazsa istedigin kadar yap digerlerini ygs kotu gelirse lys cok zor cekmen cunku sayisalsab herkes mat yapar 30 tane cunku oraya gelen adam barah geciyor mal degil 135 dk var 30 tane yapamiycakmi yapicak elbet sen farkini geoda belli etmen lazim ee onuda benim gibi yapamiyosan mukkemmel cekis beklemek yanlis

• Unametos123 U kullanıcısına yanıt
    Bu düşünce sabah akşam ruhumu sarıyor ama mezuna kalmak bana iyi gelmez kalmayacağım herhangi bir makinaya tercih yapmayı düşünüyorum benim sıralamamda 120 bin

• glycemic index kullanıcısına yanıt
    Biliyorum dostum teşekkür etmeyi unutmuşum senin tavsiyenin kafama yatmamasının sebebi kısa süre olması.İlgilendiğin için Allah Razı olsun

• Unametos123 U kullanıcısına yanıt
    Geometriye nasil calistin? Haftada 2-3 kere mi yoksa günlük sabit sayida soru cozerek mi? Benim de geometri cok kötü ben de ygsde yapamadim. Benim calisma seklim formül vs yalayip yutup cozumlu ornek inceler üstüne 100-150 soru patlatir birdaha yüzüne 1hafta bakmazdim.Karsiligini da cok sert bi şekilde aldim.Belki de calisma seklimiz yanlistir

Lysde farkli bi yol izleyecegim,hergün sabit sayıda soru cozecegim bakalim nasil olacak
  • Ne yalan söyleyim geometrideki ön yargım Yüzünden tek soru bile çözmedim o Yüzden umutsuzdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apolousion -- 6 Nisan 2017; 0:01:18 >
  • arkadaşlar benim ygs2 44k. 20k ya çekmek hesdefim ama şuanda tek engel geometri. 9 10 tane ancak yapabiliyorum. sonuç fasikülllerinden analitiğe kadar geldim baya işe yaradı. şimidide karekök 0 alacağım. karekök de lys konuları da var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.