Şimdi Ara

geometri kaynak tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde karekök geo sb, bilgi sarmali geo sb var bi de birey b vardi anlatan hoca çok iyiydi. Tekrar alip çözsem mi? Elimdeki kaynaklarda ücgenler bitmiş.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Geometri Kaynak Önerileri

Geometri, matematik alanının temel bir alanıdır ve çeşitli sınavlarda önemli bir rol oynar. İster temel kavramları anlamak ister sınavlara hazırlanmak isteyin, etkili geometri kaynaklarından yararlanmak başarı için çok önemlidir.

TYT ve AYT Geometri Kaynakları

TYT ve AYT sınavlarına hazırlananlar için özel olarak tasarlanmış geometri kaynakları mevcuttur. Bu kaynaklar, sınavlarda ağırlıklı olarak sorulan konuları ele alır ve adım adım çözümler sunar. Ünite tekrarları ve deneme sınavları sayesinde konuları pekiştirmenize ve eksiklerinizi gidermenize yardımcı olurlar.

Genel Geometri Kaynakları

Geometri temellerini sağlamlaştırmak veya daha kapsamlı bir anlayış kazanmak isteyenler için genel geometri kaynakları uygundur. Bu kaynaklar, temel aksiyomlardan karmaşık teoremlere kadar geometri alanındaki tüm önemli konuları içerir. Uygulamalı alıştırmalar ve çözümlü örneklerle kavramları anlaşılır bir şekilde sunarlar.

Tavsiye Edilen Geometri Kaynakları

• TYT Geometri Ders Notları ve Çözümlü Sorular (Yayın Evi)
    • AYT Geometri Adım Adım Çözümler (Yayın Evi)
    • Geometri: Temel Kavramlar ve Uygulamalar (Yayın Evi)
    • Geometri: Çözümlü Sorular ve Teoremler (Yayın Evi)
    • Geometri: Gelişmiş Konular ve Problemler (Yayın Evi)

Geometri kaynaklarını seçerken, seviyenize, öğrenme stilinize ve hedeflerinize uygun kaynakları tercih etmeniz önemlidir. Çalıştığınız kaynakların güvenilir ve güncel olduğundan emin olun. Düzenli çalışma ve etkili kaynakların kullanımıyla geometri alanında başarılı olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up

• geometrine güveniyorsan kanalımdaki üçgen sorularını çözmeye çalışabilirsin :)

Only Geoyoutube
    OLİMPİYAT GEOMETRİ SERİSİ - 12 #olympiad #geometry
    https://www.youtube.com/watch?v=E8TOYtuhgb0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoexpert -- 21 Haziran 2023; 22:15:49 >

• geoexpert G kullanıcısına yanıt

Güzel soruymus harbiden hocam abone oldum bile, mat okuyordunuz galiba.  

• gguestt751248 G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, evet mat okuyorum
  • birey b alcam o zaman tekrar önerisi olan yok mu  

Forum olmus
    Bugun gidip alcam orjinal geo mu yoksa tekrar birey b mi? Ucgenlere Kadar cozup atmisim. ( Ucgenler dahil Yani ciktiydi zaten odami temizlerken gitmis cope)

Konuyla alakasiz 3d tyt soru banksi da alcam.
    Elimde tyt karekok, 345 mat var ama ilk kisimlar gecen senelerdenn cozuk.
    Hepsini bitirmek zor olcak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gguestt751248 -- 22 Haziran 2023; 8:10:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Ayt fizik kaynak önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birey c geo da varmiş daha mi zor acaba bi tavsiye konusunda gördüm. Onu da birey bden sonra alirim artik.

uppo ölü forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gguestt751248 -- 22 Haziran 2023; 11:37:21 >
    birkaç sene önce birey c'nin çok zor olduğunu duymuştum, yks için çözülecek bir kitap değildir muhtemelen

Hocam birey byi bile bulamadim bayilikleri kapanmiş internetten bakacağim. Konuyu acan arkadaş çözün demiş ama bilemedim çok zor diyince siz. Sizin tavsiyeniz varsa bakabilirim onlara da. Karekok, bilgi sarmali, birey b dişinda. (üçgenler çözülmüş çünkü)

Alıntı

metni:
    tammat geometri. gerek yok.karekök lys geometri. güzel çözün.birey c geometri. çözün.
    eski nesil geometri bilmeden yeni nesil zor çözersiniz.
    çözmediklerim. çap bakılabilir. aynı şekilde acil. endemik duydum ama bilmiyorum tam.

https://forum.donanimhaber.com/yks-2023-jroptog-genel-analiz--156103744

birey c + karekök lys yaptım bu sene. yazın çözmek istiyorsan tabii çöz ama sene içinde zaman ayırmanı tavsiye etmem. karekök lys< birey c haberin olsun. karekök lys daha sınava yönelik.

yeni nesil soru olayını denemelerde yeteri kadar görüyorsun zaten. yine de 3d gibi yayınlar zorlayabilir yeni nesil soru mantığında.

elindeki diğer sb ler hakkında. çoğu mat sb si seviye seviye zaten. belli bir seviyedesin anladığım kadarıylaç temel soruları çözme geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jroptog -- 22 Haziran 2023; 14:13:58 >
    yayınlara pek hakim değilim de çözecek pek de bir şey bırakmamışsın zaten. eğer geometrine güveniyorsan karekök zoru bankasına bakabilirsin, abartılacak kadar zor değil. hatta birey c'den daha kolaydır muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoexpert -- 22 Haziran 2023; 14:9:28 >
  • jroptog J kullanıcısına yanıt

Karekök lys alayim o halde hocam. Biraz paslanmiş gibi hissediyorum. Belki eglencesine birey c de alirim, birey b çok hosuma gitmişti.

Çok iyi degilim hocam şimdi o zaman karekok zoru + karekok lys mi yapsam vakit var daha yetişir herhalde. Birey b sevme nedenim iyi tekar oluyordu ki zaten çözmüştüm 1 yıl önce.

• Teşekkürler tavsiye için sipariş veriyorum şimdi  

daha vaktin çok evet. karekök lys de ciddi zor bu arada, ya da ben ilk kitap olarak onu çözdüğüm için öyle gelmiştir bilmiyorum ama çok güzeldi. zaten o kitabı iyice uğraşarak çözüp bitirirsen denemelerde geometriden soru kaçırmazsın, yine de eksik hissedersen sınava kadar bir kaynak daha çözersin. kısaca karekök lys tek başına yeter bence
  • bu kitaplardan hangilerini seçersen seç sınavın çok üstüünde bir geo çalışması yaparsın zaten. birey c pdf olarak bulunuyor, çözümü var mı bilmiyorum ben çözemediklerimi arkadaşlarla çözmüştüm. karekök zorunun içinde çözümleri ve baskısı var o açıdan iyi.

karekök lysnin çözümlerini buldum

https://www.youtube.com/playlist?list=PLGi7Xp5rQLBEy4sylZ6S9KHJsXDGScZ_x

geometri genel olarak görme derler ama bence daha çok bir şeyler deneyip yanılma:) soru tiplerine dikkat edersen çok hızlı gleiştirirsin kendini. sıkıştığında trigonometri kullanabilirsn ek olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jroptog -- 22 Haziran 2023; 14:23:49 >

• jroptog J kullanıcısına yanıt

Çözümleri yoksa sıkıntı olabilir hocam dershaneye gitmiyorum. Karekok geo lys çözümleri var iyiymiş,kitap olarak satilmiyor. Tükenmiş ama pdfini buldum burada paylaşmak sıkıntı olabilir belki. Karekok zoruyu da alasim geldi. Pdf ucuza gelir zaten + bunu alayim. Hepsini çözemiceğimi bildiğim halde alacağim. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gguestt751248 -- 22 Haziran 2023; 14:34:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.