Şimdi Ara

Geometri önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geometriden konuyu dinledikten sonra hangi kaynaktan çözmemi önerirsiniz? Analitik ve katı cisimler hariç diğer konulardan temelim var ama unuttuğum yerler olduğu için youtubedan kenan karadan dinleyeceğim yine de. Dgs ye hazırlanıyorum fakat o başlık aktif olmadığından buraya açmak istedim konuyu. Geometri soruları tyt ye nispeten daha kolay, 8 soru civarı çıkacak ama yine de işi riske atmak istemiyorum. Elimde acil geometri var ama bu kitap zor olur diye düşündüm. Önerilerinizi yazar mısınız? Bu derste nasıl ilerleyeyim, neler çözmeliyim, deneme üzerinden mi gitmeliyim ya da?

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: Crowne

https://forum.donanimhaber.com/geometriyi-fullemek-istiyorsan-iceri--145268453 inceleyebilirsin

Teşekkür ederim. Kenan karayı konuda belirttiğim gibi izleyeceğim. Acil, fen bilimleri,apotemi, nitelik, endemik gibi kaynaklar önerilmiş, bunlar kenan karadan hemen sonra çözmek ağır gelmez mi? Acil var ben de ama zor bir kaynak diyebiliyorum.

• yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt
    apotemi zor gelebilir en son çözmelisin bence
  • Bence de zor gelir ki dgs deki geometi tyt ye göre daha kolay. sayısalda 60 soruda 8-11 arası geometri geliyor. En fazla iki kaynak çözebilirim. Geometri fule yakın yapmak istiyorum. Kenan kara dinledikten sonra direkt acil geometri mi çözeyim yoksa araya daha kolay bir kaynak mı almalıyım? Hangisini önerirsin?

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Tyt matematik deneme önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.