arkadaşlar 1 ve 2yi çözdüm 3-4-5 i yapabilen yok mudur
up lütfen
3) A'nın x ile B'nin x ini y sini z sini çarpıp 0 a eşitle iki vektör birbirine dik ise iç çarpımları 0 dır.
4) o şekilde verildiği zaman denklem düzlemin normali x y z nin önündeki katsayılardır. N= ( 3, -2, 4 )
5) bu soruyu tasarlayarak yap olayın mantığını kavrarsın. Verilen düzlemi çiz. Düzlemin normali düzleme diktir. iki düzlemde birbirine dik ise paydalı şekilde verilen denklemin normali 2. mx li denkeme paraleldir.
quote:
Orijinalden alıntı: CanisMajoriis
3) A'nın x ile B'nin x ini y sini z sini çarpıp 0 a eşitle iki vektör birbirine dik ise iç çarpımları 0 dır.
4) o şekilde verildiği zaman denklem düzlemin normali x y z nin önündeki katsayılardır. N= ( 3, -2, 4 )
5) bu soruyu tasarlayarak yap olayın mantığını kavrarsın. Verilen düzlemi çiz. Düzlemin normali düzleme diktir. iki düzlemde birbirine dik ise paydalı şekilde verilen denklemin normali 2. mx li denkeme paraleldir.
eyvallah arkadaşım
1 inci sorunun cevabı '' 2 '' mi acaba, matematiğim kötü emin olamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: R.E.
quote:
Orijinalden alıntı: CanisMajoriis
eyvallah arkadaşım
1 inci sorunun cevabı '' 2 '' mi acaba, matematiğim kötü emin olamıyorum
evet hocam 2.
arkadaşlar 8. soruyu yapamadım yardım edecek varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme