Şimdi Ara

Geometri Yamuk Sorusu İptal Olmalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 480mrt

5 yaptım hacıt, hata varsa şikayet edelim iptal olsun. Hatta ona el atmışken şu üçgenlerin taradığı alan sorusunu da iptal ettirelim, zira ben onu üç boyutlu düşünüp ona göre yaptım :( aklımın ucuna bile gelmemişti 2 boyutlu düşünmek. belirtmesi gerekmez mi?

sanırım sorun bende :/

Bilmiyorum haci bos biraktim ama bende susunuyoken 3 boyitlu bakiodum koni filan diyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet6129 kullanıcısına yanıt
    buradaki arkadaşların çoğu iki boyutlu düşünüp çözmüş. gerçi mühim olan ösym'nin nasıl düşündüğü, bakalım görecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet6129

quote:

5 yaptım hacıt, hata varsa şikayet edelim iptal olsun. Hatta ona el atmışken şu üçgenlerin taradığı alan sorusunu da iptal ettirelim, zira ben onu üç boyutlu düşünüp ona göre yaptım :( aklımın ucuna bile gelmemişti 2 boyutlu düşünmek. belirtmesi gerekmez mi?

Bilmiyorum haci bos biraktim ama bende susunuyoken 3 boyitlu bakiodum koni filan diyodum

valla ben de 3 boyutlu düşündüm geo testinin 10 dksı o soruda gitti.
    dedim adamlar gerçekten güzel soru hazırlamışlar
    ama sınavda da gözüme taradığı alan ifadesi çok takılmıştı,neyin alanı onu anlayamamıştım tam olarak,hatta oluşan konilerin yüzey alanı falan diye düşünmüştüm

soru şuan yazılmış şekilde önümde olmadığından anlayamıyorum 2 boyutlu düşüneceksek orijin etrafında nasıl döndürecez ki ? nasıl bi alan oluşacak?

• itrysohard kullanıcısına yanıt
    ben düşündüm hocam, beynimi yaktım üç boyutlu düşünürken :D

2 boyutluda sağa veya sola çevirecekmişiz. orjinden çıkıp köşegen şeklinde tarayan tam çember oluşturuyor, diğer ikisi yarım. ama dışta olanın alanı daha fazla oluyor. 2-3-1 sıralama.
  • quote:

ben düşündüm hocam, beynimi yaktım üç boyutlu düşünürken :D

2 boyutluda sağa veya sola çevirecekmişiz. orjinden çıkıp köşegen şeklinde tarayan tam çember oluşturuyor, diğer ikisi yarım. ama dışta olanın alanı daha fazla oluyor. 2-3-1 sıralama.

valla ben sınavda konilerin yüzey alanı halini bulup işaretlemiştim,tabi onun da çizmesi zahmetli aklımdan yaptım, bu kadar kolaymış demek ki
  • simdi baktim da evrt haklisiniz :)

• benzerlikten 5 buldum üçgen eşitsizliğine hiç bakmadım :)
  • ayrica itiraz etmeniz icin para odeyip dilekce yollamaniz grrekiyo yoksa itiraz kabul edilmez

• Soru bariz yanlış. İptal olması kesinlikle gerekiyor.

• Bari dua ediyim de şu acikladii sorularda bu soruda olsun

• 5 mi lan elımle olcerek yapmıstım ahaha :D cok sevındırık oldum :D
  • quote:

O soruda koordinat düzlemi içerisinde kalacak şekilde tarzı bi ifade vardı.
  • T-72 kullanıcısına yanıt
    O zaman sağlık olsun diyelim. O soruyu doğru yapan standart sapmadan uçar.
  • ECdogrusu Aşağıdaki D doğrusuna paralel degildi beyler çok iyi hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluPassione -- 16 Haziran 2014; 22:23:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

fizikteki soruyu diyorsan o hatalı değildi

sınav sonrasında meb 9. sınıf kitabından bakmıştık, söylenilenle cevap uyuşmuyordu
  • quote:

O zaman sağlık olsun diyelim. O soruyu doğru yapan standart sapmadan uçar.

Standart sapma soru bazında yok. Ders bazında var sadece. Mesela ygs-de sosyali iyi yapan uçtu bu sene.
  • Geçen sene ygs matta bir soru iptal edilmişti onu yoğun bir itiraz kampanyası falan yapılmış mıydı geçen sene?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Geçen sene ygs matta bir soru iptal edilmişti onu yoğun bir itiraz kampanyası falan yapılmış mıydı geçen sene?

O zaman sorular yayinlandigindan uzmanlar gorup itiraz ediyodular mecburen iptal ediliyodu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Geçen sene ygs matta bir soru iptal edilmişti onu yoğun bir itiraz kampanyası falan yapılmış mıydı geçen sene?

O zaman sorular yayinlandigindan uzmanlar gorup itiraz ediyodular mecburen iptal ediliyodu

Soru yayımlanmazsa sesimizi duyurabilmemizde zor iptal olmaz heralde.
  • ösym nin şeyinde bile olmayacaktır. tanımıyorum lan seni ösym!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.