Şimdi Ara

Geometri Yardımınıza İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleyküm arkadaşlar ben meslek lisesi mezunuyum geometri bilgim yok antreman 1 aldım beraber götürebielcegim video kanalı varmı metin hoca kenan kara ikilisi arasında hangisini tercih etmeliyim MateMatik içinde önerilerinize açıgım arkdaşlar

• up
  • Adam gibi çalışacak mısın kardeşim kafan da bitirdin mi boş işleri çevreyi ıvırı zıvırı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger761

Adam gibi çalışacak mısın kardeşim kafan da bitirdin mi boş işleri çevreyi ıvırı zıvırı ?
    Hocam Bu Yola Girdiysem Siz Elinizi 1 Sene Taşın Altına Bırakacaksanız(arkds ortamı vesaire) Ben Tek Elimi Taşın Altına Bırakmayacam Hocam Umarım Anlatabilmişimdir 1 Tane Bile Arkadaşım yok Kız Ortamı vs bulaşmadım bulaşmam
  • yokmu tavsiyesi olan
  • updullah
  • Metin izle nispeten daha kolay anlatıyor
  • Herhangi bir kuruma gidiyor musun ?
  • quote:

Herhangi bir kuruma gidiyor musun ?
    26 sında dershane baslayacak kurumsal degil butik yazın çalıstım yeni işten çıktım kurumsa l var fen bilimleri final felan baya tuzlu fen 10k final 7 k ben 3,6 k ödedim hocalara geldk yayınları benim hocam yayınları verecekler
  • Ersup E kullanıcısına yanıt
    Tamamdır.Geo için kenan hocayı izle yeni konu anlatımları çekmeye başladı onları izle kitap olarak ant geo + kurumun verdiği kitaplardan ilerle bu ktaplardan sonra birey b acil geo devam et.Mat için şifreli matematik kanalından ebok-ekoka kadar izle sonra matakademi den ya da benim hocam kanalından devam et soru bankasından soru çöz yine kurumun verdiği yayınlar + birey a ve 3-4-5 çözebilirsin çözümleri var ikisininde.Her gün matematik geo ve paragraf çöz bir gün bile ara verme 8 saatten fazla uyumamaya alıştır kendini beslenmene dikkat et çok yemek yeme hamur işleri yememeye gayret et.Bende meslek mezunuyum 2016 mezunu.
  • quote:

Tamamdır.Geo için kenan hocayı izle yeni konu anlatımları çekmeye başladı onları izle kitap olarak ant geo + kurumun verdiği kitaplardan ilerle bu ktaplardan sonra birey b acil geo devam et.Mat için şifreli matematik kanalından ebok-ekoka kadar izle sonra matakademi den ya da benim hocam kanalından devam et soru bankasından soru çöz yine kurumun verdiği yayınlar + birey a ve 3-4-5 çözebilirsin çözümleri var ikisininde.Her gün matematik geo ve paragraf çöz bir gün bile ara verme 8 saatten fazla uyumamaya alıştır kendini beslenmene dikkat et çok yemek yeme hamur işleri yememeye gayret et.Bende meslek mezunuyum 2016 mezunu.
    Anladım Hocam Hazırlanıyormusunuz Yoksa Yerleştinizmi
  • Ersup E kullanıcısına yanıt
    Hazırlanıyorum.Bende 8-9 ay işte çalıştım açık öğretimdeydim filan.
  • quote:

Hazırlanıyorum.Bende 8-9 ay işte çalıştım açık öğretimdeydim filan.
    anladım hocam hakkınızda hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.