selamun aleyküm arkadaşlar ben meslek lisesi mezunuyum geometri bilgim yok antreman 1 aldım beraber götürebielcegim video kanalı varmı metin hoca kenan kara ikilisi arasında hangisini tercih etmeliyim MateMatik içinde önerilerinize açıgım arkdaşlar
up
Adam gibi çalışacak mısın kardeşim kafan da bitirdin mi boş işleri çevreyi ıvırı zıvırı ?
quote:
Orijinalden alıntı: danger761
Adam gibi çalışacak mısın kardeşim kafan da bitirdin mi boş işleri çevreyi ıvırı zıvırı ?
Hocam Bu Yola Girdiysem Siz Elinizi 1 Sene Taşın Altına Bırakacaksanız(arkds ortamı vesaire) Ben Tek Elimi Taşın Altına Bırakmayacam Hocam Umarım Anlatabilmişimdir 1 Tane Bile Arkadaşım yok Kız Ortamı vs bulaşmadım bulaşmam
yokmu tavsiyesi olan
updullah
Metin izle nispeten daha kolay anlatıyor
Herhangi bir kuruma gidiyor musun ?
quote:
Herhangi bir kuruma gidiyor musun ?
26 sında dershane baslayacak kurumsal degil butik yazın çalıstım yeni işten çıktım kurumsa l var fen bilimleri final felan baya tuzlu fen 10k final 7 k ben 3,6 k ödedim hocalara geldk yayınları benim hocam yayınları verecekler
ErsupE
kullanıcısına yanıt
Tamamdır.Geo için kenan hocayı izle yeni konu anlatımları çekmeye başladı onları izle kitap olarak ant geo + kurumun verdiği kitaplardan ilerle bu ktaplardan sonra birey b acil geo devam et.Mat için şifreli matematik kanalından ebok-ekoka kadar izle sonra matakademi den ya da benim hocam kanalından devam et soru bankasından soru çöz yine kurumun verdiği yayınlar + birey a ve 3-4-5 çözebilirsin çözümleri var ikisininde.Her gün matematik geo ve paragraf çöz bir gün bile ara verme 8 saatten fazla uyumamaya alıştır kendini beslenmene dikkat et çok yemek yeme hamur işleri yememeye gayret et.Bende meslek mezunuyum 2016 mezunu.
quote:
Tamamdır.Geo için kenan hocayı izle yeni konu anlatımları çekmeye başladı onları izle kitap olarak ant geo + kurumun verdiği kitaplardan ilerle bu ktaplardan sonra birey b acil geo devam et.Mat için şifreli matematik kanalından ebok-ekoka kadar izle sonra matakademi den ya da benim hocam kanalından devam et soru bankasından soru çöz yine kurumun verdiği yayınlar + birey a ve 3-4-5 çözebilirsin çözümleri var ikisininde.Her gün matematik geo ve paragraf çöz bir gün bile ara verme 8 saatten fazla uyumamaya alıştır kendini beslenmene dikkat et çok yemek yeme hamur işleri yememeye gayret et.Bende meslek mezunuyum 2016 mezunu.