Evet dostlar baslikta da yazdim geometri netlerim 13-15 arasi maximum. Şu son 1 haftada ne yapmaliyim bunu sinavda 20 ye cekmek icin? Kolay konu var mi hemen biter kesin net garanti dediginiz?
Elips hiperbol kare dikdörtgen açılar katı cisimler
Ilginiz icin tesekkurler bu dediginiz konulardan kacar soru cikiyo hocam ortalama? Çember ucgen yapamiyorum. Daha dogrusu gormeye dayali sorulari yapamiyorum. Anaitik falan da katacam biraz olmazsa
Up
uppppppppp
Up yok mu oneri verecek kimse o kadar adamiz burda :D
üçken
up
Garanti net diye bir şey geometride doğruda açıdan bile boru gibi soru olabiliyor. Ama en çok doğruyu dörtgenler kısmından yapıyorum dörtgenlere bakın bence.
Elips hiperbolden 1er soru çıkarsa çıkıyor. Değmez bence bakmaya. Garanti konu bence vektör,çember, bir tane hacim sorusu.
GEOMETRİDEN BU SENE FAZLA VURMAZLARSA İYİ
Kardeşim aç çemberde açılar ı anlamaya çalışarak izle hocalara geldikten çok basit bi konu yok ben anlmıyom yeaaağğ diye izlersen anlamazsın
Üçgen biraz biliyosan üçgende alan ve çokgenler
2 dakika ölmiyeceğinin garantisi bile yokken garanti soru ıstemek?
vektör
Garanti derken zorlamadiklari ve ogrenmesi basit bi konu anlaminda sordum. Tabi ki sinavda ne olacagi belli olmaz.
Tesekkurler bu 2 3 gun full geometri+deneme seklinde gidecem
Acilar ozellikle cemberdeki.Analitik eger basit duzeyde gelirse tabi.
Analitik Geometri ve çokgenler
up
Konikler ( elips hiperbol parabol) kati cisimler ve analitik icin formulleri ezberlemeniz buyuk olcude ise yarar cok soru cozmus olmazina gerek yok fakat diger kisimlar icin bu gecerli degil . Cok fazla örnek cozmus olarak sinava girmeniz gerekiyor onlarda onemli olan görmek