Şimdi Ara

GEORGE BUSH FIKRALARI ACAYIP KOMIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bush ölmüş, cehenneme gitmiş.zebanibaşı "tamam" demiş, "amerikadan gelenler için özel bölmemiz var. ama üç kişilik. hepsi de dolu. senin günahın hepsinden fazla olduğu için seçme şansı senin olacak. birini affet, yerine sen geç."bush ilk hücreye girmiş, bakmış nixon elinde balyozla taş kırıyor. başında da bir vietnamlı onu kamşılıyor. "yok" demiş, "benim zaten biraz omuzun ağrıyor, taş kıramam".ikinci hücrede, babası bush'u bulmuş. irak savaşı ardından petrole bulanmış körfez suyundan bir havuza dalıyor, tam çıkınca bir daha dalmak zorunda kalıyor. "aman" demiş bush, gözü korkmuş, "benim yüzmeyle aram öteden beri iyi değildir."üçüncü hücrede clinton varmış. sırtüstü bir yatağa isa vaziyetinde bağlanmış, çıplak, monica'da yatakta ve clintona'a en iyi bildiği işi yapıyor. bush'un ağzı kulaklarına varmış, "tamam" demiş, "bu cezayı kabul ediyorum".zebanibaşı bir tuhaf bakmış, "emin misin?" diye sormuş."eminim" demiş bush."sen bilirsin" diye kafasını sallamış zebani, sonra hücrenin kapısını açıp bağırmış: "tamam monica, serbestsin!"

TEKERLEKLI SANDALYE

bush efendi sabah kosusunda koprunun kenarindan takilip asagidaki dereye dusmus. gizli servis ajanlari kurtarmaya gelene kadar dere kenarinda balik tutan 3 kucuk cocuk bush'u sudan cikarmislar.

bush cocuklara o kadar minnet duymuski ne isterlerse gerceklestirecegini soylemis.

birinci cocuk, "ben disneyland'a gitmek istiyorum" demis ve bush "sorun degil, seni airforce one ile ben goturecegim demis.

ikinci cocuk, "ben yeni cikan nike air jordanlardan bir cift istiyorum" demis ve bush "michael'in senin icin ozel imzaladigi bir cifti sana ben getirecegim" demis.

ucuncu cocuk ise "ben televizyon ve teyp entegre edilmis motorlu bir tekerlekli sandalye istiyorum" demis. bush buna biraz sasirmis ve "sen fiziksel ozurluye benzemiyorsun" demis.

cocuk bush'a bakmis, "senin kicini bogulmaktan kurtardigimi ailem ogrenince olacagim" demis.

BEYINSIZ

bir ingiliz doktor diyor ki: tip bilimi bizde oyle ilerledi ki, biz bir adamin beynini aliriz ve baskasina koyariz ve onu alti haftada is arayacak hale getiririz.

alman doktor diyor ki: bu hic birsey diil; biz bir adamin beynini cikaririz ve baskasina koyariz ve onu dort haftada savasa hazir hale getiririz.

amerikali doktor da diyor ki; beyler siz cok geridesiniz. biz teksas'tan bir beyinsizi aldik ve beyazsaraya koyduk. simdi ulkenin yarisi is ariyor, yarisi da savasa hazirlaniyor.

PARA

amerikada yasayan bir çocugun 100 $'a ihtiyaci olur. bu 100 $'a sahip olabilmek için günlerce gecelerce dua eder. sonunda ulasamayinca tanri'ya mektup yazmaya karar verir. amerikan ptt si üstünde yazili adres sadece "tanri, abd" olan mektubu bay baskana vermeye karar verir. baskan mektubu alinca çok duygulanir fakat 100$ yerine 5$ koyar. 5$'in küçük bir cocuk için yeterli olacagini düsünür.

çocuk 5 $ ile tatmin olur ve tanri'ya tesekkür mektubu yazmaya koyulur:"sevgili tanrim, parayi yolladigin için tesekkürler. ama mektubu beyaz saray üzerinden yollamissin, ve tabi her zamanki gibi oradaki hiyar da 95 $'ini kesip silah almis olmali ki bana 5 $ ulasti. gene de tesekkürler.
    NOT: ! FIKRALAR ALINTIDIR !

• 58 GÖRÜNTÜLEME 0 YORUM
  • Bir gün bir adam giyinir ve işe gitmek için yola çıkar.ama trafik öylesine yoğundur ki 1 saattir hiç ilerlememiştir.tam arabadan inip ne olduğuna bakmak isterken camı bir adam tıklatır.adam trafiğin nedenini sorar bush'u teröristler kaçırdı der adam.1 milyon dolar istiyorlar yoksa benzin döküp yakacaklarını söylüyorlar.bende para topluyorum der.diğeri sorar herkes ne kadar veriyor:

-5 litre
  • güzel fıkra saol ama daha önce verilmişti bu fıkra
  • İlk fıkra süper koptum yaww.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.