Şimdi Ara

George Carlin mi Cem Yılmaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben George Carlin diyorum. Birkaç yıl evvel ölmüş gerçi ama stand-up'ları gerçekten harika.

Adam çok iyi çalışıyormuş sanırım, çünkü siz altyazı takip edemiyorsunuz bazen, ve hiç hatasız anlatıyor hikayesini.

Sizce hangisi?

• türkçe dublajlı ya da alt yazılı ızleyebılecegımız bır yer soyler mısın? ılk defa duyuyorum onuda.

• Cem Yilmaz ne ya?
    Ricky Gervais deriz ama o da agir siklet kalir Cem Yilmazin yaninda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalay` -- 27 Ağustos 2013; 22:59:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

türkçe dublajlı ya da alt yazılı ızleyebılecegımız bır yer soyler mısın? ılk defa duyuyorum onuda.

YouTube'a George Carlin Türkçe yaz bir sürü video gelir. Tamamı yok ama fikir edinirsin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dertli adam

quote:

türkçe dublajlı ya da alt yazılı ızleyebılecegımız bır yer soyler mısın? ılk defa duyuyorum onuda.

YouTube'a George Carlin Türkçe yaz bir sürü video gelir. Tamamı yok ama fikir edinirsin yani.

Alıntıları Göster
    Leslie Nielsen varken hiçbiri.
  • quote:

quote:

din palavra demeyeymiş iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    adamı izledim biraz en ufak bir tebesüm bile oluşmadı yüzümde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cem_Alim vs Andrew Tate
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tikkafalı

Bu mesaj silindi.
    George Carlin tabii ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

George Carlin tabii ki

Alıntıları Göster
    Bakkal osman abi. Fena espri patlatıyor herkes gül mıç yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welcome To Hell Bro -- 27 Ağustos 2013; 23:10:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

yanlis. doug stanhope, bill hicks, carlin, louis c.k, simon amstell, dylan moran gibi isimlerde kendince o kadar iyiler. tabi kiyaslamak dogru olmaz.

• Herkes kendi ülkesine göre espiri yapıyor cem yılmaz in esprilerini yabancı anlar mı

• quote:

quote:

quote:

Müslümanlık için demiyor ki. Hristiyanlık ilk geldiği gibi olmadığı için, değiştirildiği için, yazıldığı güne uygun yazıldığı için ve şimdi geçerliliğini yitirip tutarsızlıklar barındırmaya başladığı için, bu tutarsızlıkları söylemesi bir problem değil bence.

@FreeRun
    Ben gülüyorum ya. Öyle herşeye gülen birisi değilim ama. Belki hani kültürlerine aşina değilsindir dicem ama bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: B@man

Herkes kendi ülkesine göre espiri yapıyor cem yılmaz in esprilerini yabancı anlar mı

carlin izlemediginiz belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

Orijinalden alıntı: B@man

Herkes kendi ülkesine göre espiri yapıyor cem yılmaz in esprilerini yabancı anlar mı

carlin izlemediginiz belli.

Alıntıları Göster
    bir kere herkesin aksine george carlin'i komedyen olarak görmeyen bir adamım ben. gösterilerinde zorlasan 2-3 kere sırıtıyorum, adam komedyen değil filozof. dedikleri güldürmüyor, gülen kitleyi de anlamıyorum "aaa fak dedi fak dedi" diye mi gülüyorsunuz lan bu adama? hiç komik değil herif. sorsan modern çağın filozofu, inanılmaz düşünceleri var ve bir çoğunda haklı ancak komik değil. george carlin demişken:

g.te g.t demenin böylesi.

• carlin diyenlerin yarısı adamın adını ilk defa duyuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Väinämöinen

carlin diyenlerin yarısı adamın adını ilk defa duyuyor

Beni diyorsan ben ilk 3 sene felan önce izlemiştim. Daha Türkçe tercümeleri yoktu etrafta pek.
  • quote:

Cem Yilmaz ne ya?

Buna güldüm Adana yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Bangerin

quote:

Cem Yilmaz ne ya?

Buna güldüm Adana yani

Alıntıları Göster
    gülmek isteyen akasya durağını izlesin

• g carlin cübbelinin ateist versiyonu işte neyini abarttıysanız artık. cem yılmaz her türlü alır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

yanlis. doug stanhope, bill hicks, carlin, louis c.k, simon amstell, dylan moran gibi isimlerde kendince o kadar iyiler. tabi kiyaslamak dogru olmaz.

Bu adamlar ufuk açar bizim cem yılmaz ve türevleri de bunlardan çalar çırpar.Bu isimlerin hepsinin yeri ayrıdır ama stanhope bambaşkadır insanoğlunun bilinçaltına attığı tüm acı gerçekleri sahnede haykırırcasına anlatabilmek herkesin harcı değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.