Şimdi Ara

Geothe Institut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Almanca öğrenmeye karar verdim fakat Almanca bilgim sıfır ,Ayrıyetten çalıştığım işyerinde yükselmek için.

Şubat ayında 1.Dönem kursa kayıt olmayı düşünüyorum ve dönemlerin nasıl işlediğini bilmiyorum ?

Kursa başladıktan sonra rutin olarak düzenli çalışma ile B2 düzeyine ne kadar süre içerisinde geçebilirim.

• B2 icin cok uzun bir zaman gerekir.Almanyada yasayanlar bile B1 sertifikasi alacak düzeye 6 ile 12 ay arasinda günlük 4 saat kurs görerek ulasiyorlar.Sen türkiyedesin ve B2 düzeyini istiyorsun,olmaz diye birsey yok elbette ama büyük bir azim ve calisma gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

B2 icin cok uzun bir zaman gerekir.Almanyada yasayanlar bile B1 sertifikasi alacak düzeye 6 ile 12 ay arasinda günlük 4 saat kurs görerek ulasiyorlar.Sen türkiyedesin ve B2 düzeyini istiyorsun,olmaz diye birsey yok elbette ama büyük bir azim ve calisma gerekir.

Öncelikle hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Çevremde Almanca ile ilgili bir çok kaynak desteği mevcut :) Kafamda bitirdim diyebilirim kısa bir süre de yapabileceğimi düşünüyorum.
  • 6-12 ay ile B1 nedir be abicim bir de günlük 4 saat çalışacak...

Bol bol übung çözerek en kötü 3 ayda B1 sertifikası çok rahat alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 1 Şubat 2015; 0:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

6-12 ay ile B1 nedir be abicim bir de günlük 4 saat çalışacak...

Bol bol übung çözerek en kötü 3 ayda B1 sertifikası çok rahat alınır.

Verdiğin bilgi için çok teşekkürler.Yoğun çalışma ile bu sonucu alabilirim yani :)

Peki bu übung nedir hocam ? :)
  • A11 a12 a21 a22 b11 b12 b13 her kur 2 ay normal kursta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.