öfff vanilin yaa isminin hatırına.....bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp.her bir şeye gülüyon sen de.kırılma ama çok hoşsun.
ok saol kırılmam
Lümeya boş konuşuyosun.Bilmem farkettin mi.
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91
Beyler konudan uzaklaşıyosunuz gibi
Hangi konudan.....Ne uzaklaşması..... "Geyik" nedir?..Geyik budur!...
ne yazdım ki şimdi kırmak istesem bunu kasti yaparım.sorun ne?
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
Orjinalden alıntı: cemo91
Beyler konudan uzaklaşıyosunuz gibi
Hangi konudan.....Ne uzaklaşması..... "Geyik" nedir?..Geyik budur!...
''Geyik'' ci seni!
@lümeya Burası bir forum sitesi.Burda milletle bu şekilde muhattap olursun.Yani sadece StranGe_PassenGer arkadaşımızın dediği gibi ''Geyik'' yaparsın.
'Burda adam gibi kimse yok' demişsin ya.Millete soğuk cevaplar verirsen tabiki mutlu olmassın.Hiç değilse insan bi mimik koyar cümlelerine.Çok katı şeyler yazdığın için sana kötü gelebilir burası.Sende artık ortama ayak uydur!
quote:
Burası bir forum sitesi.Burda milletle bu şekilde muhattap olursun.Yani sadece StranGe_PassenGer arkadaşımızın dediği gibi ''Geyik'' yaparsın.
'Burda adam gibi kimse yok' demişsin ya.Millete soğuk cevaplar verirsen tabiki mutlu olmassın.Hiç değilse insan bi mimik koyar cümlelerine.Çok katı şeyler yazdığın için sana kötü gelebilir burası.Sende artık ortama ayak uydur!
Kendi mesajını alıntı yapıp mimik koymak da yeni galiba...
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Kendi mesajını alıntı yapıp mimik koymak da yeni galiba...
cici_anne_sevda vardı bunu yapanların öncüsü
arkadaşlar neyiniz var sizin topa tutulmayımı amaçlanıyorum.ben de renkli bir kişiligim.sonra soguk şeyler yazma diyorsun.eğer soguk şey ise beni böyle kabul edin degişiip başkası olcak degilim ya.kendi yorumlarımı yazdıgım da niye sorun oluyor birilerinin canı yandığı düşünülüyo.birileri nin bence hiciv anlayışı kuvvetli.önemli olan da bu degilmi.henüz yeni tanıdıgın insanların hiciv yetenegini kavrarsak daha doğru ilerlemezmiyiz.şu ana kadar hiç kimseyle gerçek anlam da sorunum yok.olması beni korkutmuyor da.ben beni biliyorum.ve hepinizi seviyorum bu zor bir şey degil benim için.eğer bir yardımı olacagını düşünüyorsanız isimle hitap edin.darılmam.şu ana kadar canı bana canı bile sıkılmış olup yazan arkadaşlara.teşekkür ediyorum.insanız.kızabiliriz.çok dogal.ve lütfen resimlere bir şey demiyelim.onları anlamı yazmadan önemli degil ben de.resimler beni güldürdüğü için koyuyorum.bir nevi gül gibi.ayrıca forumumu okudum baştan sona bir arkadaşı kırmışmıyım diye,bayagı eglenceli anlar da olmuş.sagolun.kırılan biri varsa kusura bakmasın.altını çizerek yazıyorum.hepinizi seviyorum.
ŞİMDİ PERDE AÇILABİLİR Mİ
açalım güneş girsin biraz içeri
seni görmek güzel.bir şeyler soracagım.moderatörler kim?sonra resimleri nasıl indiriyorsunuz?şimdilik bunlar aklıma gelince yardım soru sorabilirmiyim.yoksa seni sıkarmıyım.
www.imageshack.us buraya upload ediyorsun sonra alttan bir üstteki linki alıp [simage] [/simage] ın ortasına yapıştırıyorsun ..... inşallah anlatabildim
aklına geldikçe sor ben olmasamda arkadaşlar cevaplar
onları yaptım inmedi başka bır şey yapıyorlar heralde.her şey için sağol.
olması lazım yaw başka türlü olmazki belki yalnış linki yapıştırmışındır ...
neyse bir şey indirmiyecegim istediğim gibi olmuyor ugraştırıyor.alışverişe çıkıyorum ben cips ve akşam yemeği için bir şeyler alıcam.görüşürüz.
ok
quote:
kırılma ama çok hoşsun.
biri bana böle dese ne kırılcam ilahi sende
yüce tanrı,bazı şeylerin olmamasını ister,ama engelleyemez bunları:çünkü kendisi kararlaştırmıştır.
DİNO BUZZATİ.
bu foruma sevdigim güzel bir sözle açayım dedim,bilmem bu söz sizin de hoşunuza gitti mi?