Cevap ona değil aslında. Okuyan biri olur bakar buna ne cevap gelmiş diye o yüzden. Bir insan hiçbirşey bilmese hadi okumaz bari şu internette kpss tarih videoları var. Adam öyle güzel anlatıyor ki sınavla işi olmayan merak edenler bile izliyor. Savaş nerede oldu, niye oldu, bayezid nerede hata yaptı anlatıyor. Onları izleseler bile şu yazdığı safsatalardan bin kat daha iyi. |
Gerçek Avengers Timur dur. (2. sayfa)

-
-
O kadar yazmışsında hep demagoji hep safsata uluslararası doğru kaynak ver bana işkembe-i kübradana sallama arkadaşım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 26 Ekim 2021; 11:45:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarih kitaplarında pekde yer verilmeyen sadece ankara savaşını oldu bitti olarak anlattıkları hadise sıfırdan en yüksek makamlara gelen örnek gösterilmesi gereken liderdir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı sizin, diğer başlıkta yaptığınız gibi mi ? :)
'' İnsanın doğasında ya da genetiğinde kriminal suç işleme yok.İyi bir ailen varsa ve iyi yetiştirilsen aklına bile suç işlemek gelmez.Mesela seri katillerin hepsinin bir çocukluk travması vardır.
Kaldı ki erkeklik hormonu vs... muhabbeti saçmalığın daniskasıdır.Ne bilimsel ne de mantıksal hiçbir geçerliliği yok... ''
Sizin yazınız.
İki 'yanlış bilginizi' de, link vererek çürüttüm.
-
Arkadaşım sen ne saçmalıyorsun öbür konuda yazdım.Mesaj hata verdi bir daha yazmaya üşendim.Timurla erkeklik hormonunun ne alakası var.Var git yoluna allasen...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Timur'la ilgili olduğunu kim söyledi? Neyle ilgili olduğu, mesajımı hangi postunuza cevap olarak attığımda görebilirsiniz.
-
Samet senmisin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X