Şimdi Ara

Gerçek Go Kart Planı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
4.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Herkese Özellikle Go Kart Yapalım Konusundaki arkadaşlara başarılar verdiğim linkte sadece resimler var ama yüksek çözünürlük resimler var tam bir go kart planı yöneticilerden ricam link verilmişse konuyu silmeleridir.http://www.mediafire.com/?9ed212vd47le1sw
    Buda .rar linki beylerhttp://www.mediafire.com/download/5i5a4jpegpwtyst/Piranha%20II.rar
    Not:Şuan 8 İndirme var fakat tek teşekkür yok oysaki tek beklentim bi teşekkürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibulut42 -- 22 Kasım 2013; 16:44:30 >

• bunun hepsinin .rar halinde mediafire a koyar mısın kardeş ? torrent yok pc de lütfen
  • arkadaşlar konuya ilgi çok az olmuş sebebi yeni olammı acaba ve rarlı halini şuan upluyorum linkini atıcam ilgilenenlere teşekkürler... Bir Örnek Resim Gerçek Go Kart Planı
     Gerçek Go Kart Planı

• Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

Takip

ayvallah kardeşim sağolasın konuya cevap yazan çok az insan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibulut42

quote:

Takip

Valla yanımda olsanız bizzat üretim aşamasında da yardım etmek isterim nerde ikamet ediyosunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Takip

Valla yanımda olsanız bizzat üretim aşamasında da yardım etmek isterim nerde ikamet ediyosunuz ?

vallahi kardeşim ben tekirdağ merkezdeyim yardımlarınızı severek kabul ederim elimde alet tutar da geçen yaz pek bütçe ayıramadım bu işe bu sebeple en kısa vakitte vitesli bir motorla yapmayı planlıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Takip

vallahi kardeşim ben tekirdağ merkezdeyim yardımlarınızı severek kabul ederim elimde alet tutar da geçen yaz pek bütçe ayıramadım bu işe bu sebeple en kısa vakitte vitesli bir motorla yapmayı planlıyorum

Tüh ben istanbuldayım ya.

• elinize sağlık hocam şu anda indirmekteyim boyutuna bakılırsa tüm ayrıntıları var gibi görünüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: diji_irfan33

elinize sağlık hocam şu anda indirmekteyim boyutuna bakılırsa tüm ayrıntıları var gibi görünüyor :)

eyvallah hocam sizi tatmin edecek her ayrıntıyı bulabileceğinize emin olabiirsiniz
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyeti ne kadar olur?

• hocam maliyet işi tamamen size bağlı yani motor jant+lastik spor koltuk bunlar hep maliyeti etkiler kolay gelsin

• quote:

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Herkese Özellikle Go Kart Yapalım Konusundaki arkadaşlara başarılar verdiğim linkte sadece resimler var ama yüksek çözünürlük resimler var tam bir go kart planı yöneticilerden ricam link verilmişse konuyu silmeleridir.http://www.mediafire.com/?9ed212vd47le1sw
    Buda .rar linki beylerhttp://www.mediafire.com/download/5i5a4jpegpwtyst/Piranha%20II.rar
    Not:Şuan 8 İndirme var fakat tek teşekkür yok oysaki tek beklentim bi teşekkürdü

teşekkürler işimi görür inşallah

• ne diyim görür inşallah

• Harika paylaşım . Elinize sağlık.

• Güzel :))

• önemli değil hocam asıl ilginç olansa öylesine gezerken bulmam
  • indirme başladı ben şimdiden teşekür ederim emeğe saygı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.