Şimdi Ara

Gerçek GT Koleksiyonerliği Ne Demektir? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
1
Favori
20.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son parçalar çok iyi, GTPSP Collector's Edition içeriğini görebilirmiyiz sadece kutusu farklı değildir heralde
  • gt4 ün online sürümümü var ?

yok artık
  • GT2 ve o kartlardan fazla varsa veya temin edebilirsek satın alabilirim :)

Valla emeğine sağlık söyleyecek söz yok.
  • Mükemmel demek istiyorum. Süper bir koleksiyon yapmışsınız. Umarım eksik parçalarıda en kısa zamanda tamamlayabilirsiniz.
  • SolidRock utan kendinden utan

Bu arada ortus sana söyleyecek sözü beynim bulamıyor helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

son parçalar çok iyi, GTPSP Collector's Edition içeriğini görebilirmiyiz sadece kutusu farklı değildir heralde

Fark tabiki sadece kutuda degil, icinden Bugatti Veyron posta kartlari cikiyor ve siyah bugatti veyron download kodu var. Ben oyunu gamestop'tan aldim, gamestopun download kodlarinda bir karisiklik olmus siyah veyron yerine beyaz zr1 vermisler. Daha sonra hatalarini duzelttiler ve ayni kod ile hem veyron hem de zr1 verdiler Bir de gran-turismo.com'dan kazandigim kirmizi slr var, ozel renge sahip 3 araca sahip oldum boylece. Icerigin fotolarina gelince su anda sehir disinda oldugum icin yarin aksam upload edebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

gt4 ün online sürümümü var ?

yok artık

gt4 online sadece testerlara dagitilan bir versiyon, NTSC/J ve NTSC/UC olarak mevcut. NTSC/J kopyasindan yaklasik 5000 adet var, NTSC/UC kopyasi ise sadece amerikada Playstation underground uyelerine verilmis, daha nadir oldugunu dusundugum bir versiyon. Ne yazikki online servis artik calismiyor, fakat bu surumlerde soyle bir guzellik var tum arabalar garajinizda kullanmaya hazir beklemekte (NTSC/J'de 711, NTSC/UC'de 721 araba) ve kasanizda harcayamayacaginiz kadar para var

quote:

Orijinalden alıntı: Mtkp

GT2 ve o kartlardan fazla varsa veya temin edebilirsek satın alabilirim :)

Valla emeğine sağlık söyleyecek söz yok.

Mtkp saol, aslinda elimde bir tane pal gt2 mevcut, iskartaya ayirmistim, kitapciklari yok ve cdlerde de cizik olabilir. Evde bir kosede atilmis duruyor, isini gorcekse benden sana hediye olsun Kartlara gelirsek hangileri kastettin hint cardlari mi memory cardlari mi?
    Hint cardlardan elimde fazla olanlar var, ayrica japonyadan da hic acilmamis paketlerinde temin edebilirim nadir de olsa bulunabiliyor, memory cardlarin gt4 olanindan ise elimde 2 tane acilmamis var Ama satmayi hic dusunmemistim. Bir 3. yu bulsam alirim herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortus -- 5 Ocak 2010; 21:16:33 >

• Ortıus hint card lardan bahsediyorum :)

Gt2 de iş görür dersen o da olur valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

son parçalar çok iyi, GTPSP Collector's Edition içeriğini görebilirmiyiz sadece kutusu farklı değildir heralde

Tekrar merhaba, ancak is seyahatlerim bitti ve firsat bulup fotolari cekebildim.

GT PSP Collector's Edition ve icerigi
     Gerçek GT Koleksiyonerliği Ne Demektir?

Normal versiyon ve Collector's Edition yanyana.

• Bir kac tane yeni parca

Gran Turismo Demo KB Toys [NTSC/UC]
    Gran Turismo Demo [NTSC/UC]
    Gran Turismo 2 Test Drive Disc [NTSC/J]
    GT2: Music At The Speed Of Sound The Album ( Gran Turismo 2 Bonus PlayStaton Disc ile )
    Gran Turismo 3 A-Spec Demo [NTSC/UC]
    Gran Turismo 5 Prologue [PAL-AU]

Gran Turismo 4 Lanyard
    Tourist Trophy Lanyard
    Gran Turismo 5 Prologue Lanyard
  • bos isler ,eee koleksiyon yapinca ne olucak ,tursusunu mu kuracak ? hobby mi oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka40

bos isler ,eee koleksiyon yapinca ne olucak ,tursusunu mu kuracak ? hobby mi oluyor ?

Yok, tursusunu kurmayacagim. Tursusu kurulacak adam ile tursusu kurulmayacak adami ayirmaya yariyor koleksiyon yapmak.

Bkz :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortus -- 22 Şubat 2010; 0:33:29 >
  • quote:

bos isler ,eee koleksiyon yapinca ne olucak ,tursusunu mu kuracak ? hobby mi oluyor ?

Sanane arkadaşım ne oluyorsa oluyor. Herkes istediğini yapmakta özgür.

@ortus

Hocam daha öncede söylemişimdir muhtemelen ama yine tekrarlayayım. Mükemmel koleksiyon, tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 22 Şubat 2010; 1:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortus

quote:

Yok, tursusunu kurmayacagim. Tursusu kurulacak adam ile tursusu kurulmayacak adami ayirmaya yariyor koleksiyon yapmak.

Bkz :

Hocam çok güzel cevap.Bize düşen ise afiyet olsun demektir.

• quote:

Koleksiyonculuk değil ama senin yazdığın mesaj oldukça boş arkadaşım.Koleksiyonculuğun zevki bir başkadır,anlatılmaz yaşanır yani.

Orti yeni parçalar mükemmel bu arada.Sayende gaza geldim bende benim resimleri güncelliyeyim bi ara,çok boşladık.Gece gece o resmi koymuşsun canımı turşu çektirdin be hemşerim.
  • @Fatz
    Hocam mesajinin editlenmemis halini de gordum mailime o gelmis Tesekkurler ayrica.

@SONY_55
    Teveccühünüz efendim.

@Şansal Çınar
    Senin yeni parcalari da sabirsizlikla bekliyorum. Cok aksatiyorsun guncellemeyi. Sorma o resmi koyduguma ben de cok pisman oldum nerden bulcaz bu saatte simdi.
  • kedi - ciğer ilişkisi burayada gelmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

kedi - ciğer ilişkisi burayada gelmiş :)

Hiç sorma kardeşim forumun her tarafı bunlarla dolu
  • Mükemmel koleksiyon,tebrik ederim dostum

Bende de var bu hastalık ama geçen yıl yaşadığım 1-2 tatsız olay sonrası bozuldu koleksiyon.Sadece Splinter Cell,Halo(3 oyun) ve Ninja Gaiden serisi kaldı sıfır olarak.

Buarada bende garip bir hastalık vardı.Koleksiyon için aldığım oyunlarının jelatinini açmadan saklardım.Oynamak için başka alırdım:)Sen böyle yapmıyorsun sanırım.

Saygılar..
  • Valla kusura bakmayin beyler ,nebilim bana halen sacma geliyor ,tabi bu benim fikrim ,ama boyle bi hastaligi olanlara saygim sonsuz

Fatz@ haddini bil ,sinirini asma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 22 Şubat 2010; 1:50:27 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37338577/tm.htm

Linkteki cagatayhh2 nickli arkadasın cockpit tasarımı bitince koleksiyone eklemeyi düşünüyormusun? yoksa sizde elinizde mevcutmu? )))Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.