Şimdi Ara

Gerçek yaşanmış bir olay.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnanmak güç ama düşüncesi bile korkunç bir olay. Bir Genç Cumartesi gecesi bir partiye gidiyor. Çok eğleniyor, bir kaç bira içiyor. Partiden tanıştığı bir kız ondan çok etkilenmiş görünüyor ve onu başka bir partiye davet ediyor. Hemen kabul ediyor ve diğer partinin gerçekleştiği yerde bir kaç bira daha içiyor ve daha sonra anlaşıldığı üzere birileri buna uyuşturucu veriyor. (Hangi uyuşturucu olduğu bilinmiyor.) Daha sonra bu Genç uyandığında içi buzla doldurulmuş bir küvette çırılçıplak olduğunu anlıyor. Hala içkinin ve uyuşturucunun etkisinde olduğunu hissediyor ve etrafına baktığında yalnız olduğunu anlıyor. Göğsüne bakıyor ve göğsünde rujla yazılmış bir kağıt olduğunu fark ediyor. Kağıtta söyle yazıyor: "112'yi ara yoksa öleceksin!". Küvetin yakınında bir telefon görüyor ve hemen 112’yi arıyor ama nerde olduğunu, ne içtiğini, kimlerle olduğunu bilmediğini söylüyor.Operatör hemen ona küvetten çıkmasını ve bir aynanın karsısına geçmesini söylüyor. Genç, göğsünde hiç bir anormallik görmüyor ama Operatör sırtına bakmasını söyleyince, sırtında 2 tane büyük yarık olduğunu fark ediyor. Bunun üzerine Operatör, onun tekrar buz dolu küvete dönmesini ve orada ambulansı beklemesini söylüyor. Daha sonra hastanede yapılan incelemeden sonra, onun 2 böbreğinin çalınmış olduğu anlaşılıyor. Her böbrek karaborsada 10.000 Dolar ediyor.(Gencin bundan haberi yok tabii.) Daha sonra anlaşıldığına göre : 2. parti tamamen sahte, bu ise karısan insanların çok iyi tıbbi bilgileri var ve verilen uyuşturucu eğlence amacını içermiyor. Su anda bu Genç, hastanede onu yaşamda tutan bir alete bağlanmış durumda ve hala dokularına uygun bir böbrek bekliyor. Bu mafya çok iyi örgütlenmiş ve finanse edilmiş durumda, profesyonellerle çalışıyor. büyük şehirlerde aktif durumda ve görünüşe göre en çok New Orleans, New York ve bir söylentiye göre Istanbul'da da faaliyet gösteriyor. 112 bu sucu artık tanıdığından dolayı, kişileri hemen aynaya yönlendirerek, olayın boyutunu anlamaya çalışıyor.

• bu tur olaylar amerika urban legends turkiyede ise sehir efsaneleri olarak acıklanan bir olay yani gercek degildir ama o kadar sık anlatılırki artık herkes kanıksar ve gerck oldugunu soyler.
    misal haliçin altı altın dolu bogazta tonlarca bizans altını var....
    eger daha fazlasını istiyorsan
    www.efsaneler.com
    eskiden guzeldi ama uzunca suredir yenilenömiyor genede hikayeler sana yeter. cok sasırtıcıları var. aslını soruyom bazılar var bazıları yok diyorlar(ornek dehset neset)
  • Devir kötü kolla kötü
  • webche kız mısın sen? çok hoşlandığım birini hatırlıyorum da nikini görünce
  • ngn biliyorum kardeş o siteyi.
  • bana gore anlattıkların da celişki var diyosun amerikada olmus orda 112 yok
    simdi diyeceksinki istanbulda da var on da da soylentıye gore demıssın yani basındaan beri palavra olmus oluyor
    bide madem bu kadar organıze olmus lar kuveti dolduracak kadar buz bulmuslarda kalem mi bulamamıslar ruj la yazıyorlar yada biraz erotızm mi katmak istiyoalar

bu tur olaylar sureklı cıkıyor ve dilden dile anlatılyor
  • Icim Cizz Etti Ya... Allah belasini versin Bu mafyalarin artik
  • quote:

Orjinalden alıntı: ngn

bu tur olaylar amerika urban legends turkiyede ise sehir efsaneleri olarak acıklanan bir olay yani gercek degildir ama o kadar sık anlatılırki artık herkes kanıksar ve gerck oldugunu soyler.
    misal haliçin altı altın dolu bogazta tonlarca bizans altını var....
    eger daha fazlasını istiyorsan
    www.efsaneler.com
    eskiden guzeldi ama uzunca suredir yenilenömiyor genede hikayeler sana yeter. cok sasırtıcıları var. aslını soruyom bazılar var bazıları yok diyorlar(ornek dehset neset)

tamamen tüm benliğim ve sarayımdaki şovalyelerle birlikte katılıyorum sana

• vay anasını bea
  • Doğrudur walla..yani neden olmasın ki Devir kötü kolla mötü derler boşuna dememişler
  • ya bu gerçekten olmuş mudur? Yoksa olası senaryo mudur?
  • yok arkadaslar böyle bisey, yillardir dinliyorum bu hikayeyi, arkadasin dedigi gibi sehir efsanesi, hatta filmde de wardi yanlis hatirlamiyorsam böyle bi sahne... urban legends filminde, star da oynamisti...
  • valla hocam benim anlamadığım şey bu olayda kurbanı neden öldürüp kenara atmıyorlar böbreği aldıktan sonra...
    çünkü adamın yaşamayacağı kesin (ki biraz kafa çalıştıran anlar). iki böbreğide alınan birinin 112 yi falan beklemeye vakti olmaz.dakikalar içinde kan ehirlenmesinden gider...
    bu organ hırsızları delikanlımı çıkıyor bide doktor falan çağırıyor?
    madem bu kadar delikanlılar neden iki böbreği birden alıyorlar?
    beyin jimnastiği olsun diye soruyorum sazanlar gelip atlıcak şimdi ama..
  • lan yuh be.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.