Şimdi Ara

GERÇEKÇİ YORUMLARLA TELEFON SEÇİMİ!...EDİTLERLE DEVAM EDİYOR..... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
2
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesele basit, suya dayanıklılık şartsa z2 değilse g3 32 gb'lık versiyon alınabilir. Kıstasınızı bu iki seçeneğe indirgemeyi deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

Mesele basit, suya dayanıklılık şartsa z2 değilse g3 32 gb'lık versiyon alınabilir. Kıstasınızı bu iki seçeneğe indirgemeyi deneyebilirsiniz.

suya dayanıklılık şart değil hangimiz su altına sokuyor ki telefonunu
  • Bana kalırsa biraz daha bekle ve z3c al . Plastik telefonlara verilen paralara yazık sony kasa bakımından sağlam işlemci bakımından hızlı kamera bakımından oldukça iyi ve z3c ekran boyutu olarak en ideal boy bence ayrıca boyutundan dolayı işlenciyi fazla yormaz ve ısınma da çok olmaz tahminimce ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genco6161

Bana kalırsa biraz daha bekle ve z3c al . Plastik telefonlara verilen paralara yazık sony kasa bakımından sağlam işlemci bakımından hızlı kamera bakımından oldukça iyi ve z3c ekran boyutu olarak en ideal boy bence ayrıca boyutundan dolayı işlenciyi fazla yormaz ve ısınma da çok olmaz tahminimce ..

z3c kenarlarıda plastik sanırım bildigim kadar..
  • HAYIR z3c de araba sanayisinde kullanılan bir materyalden kullanılmış bildiğim kadarıyla ...
  • darkwolf33 kullanıcısına yanıt
    Merhaba tercihleri 2 ye indirmişsiniz ancak yeni gelecek olan huawei ascend mate 7 yi inceleyin derim yekpare metal kasa 6 inç ama çok ince çerçeveli ekran 8 çekirdek 2 ya da 3 gb ram 16 ya da 32 gb rom kafanızı karıştırmak istemem ama muhtemelen 1400-1700 arası bir fiyata giriş yapması beklenen marka kamera hariç diğer pek çok yönden adı geçen telefonlarla kapışacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım sorunlarından dolayı telefon değiştiriyorum diyorsun. Fakat listendeki telefonların tamamında android işletim sistemi var... :)
    İphone 6 ve 6 plus bükülüyor. Püskevit gibi telefon yapmışlar. Tavsiye edemem. Ama İphone 5s'i düşünebilirsin. Kullanıyorum fazlasıyla memnunum. Yazılım, donanım, kasa olarak hiçbir sıkıntı yaşamazsın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwolf33

Öncelikler herkese merhabalar,
    Arkadaşlar hala kullanmakta olduğum telefonum (Nokıa N8) un bazı eskidiği için donanımsal sorunları ve bitmek bilmeyen yazılımsal sorunları yüzünden yeni bir telefon arayışına girdim.Bütçeyi henüz tam netleştiremedim kafamda ancak max 1800-2000 tl düşünüyorum.Ve bu fiyata kadar ki telefonlara baktığımda şu an herkesin düşündüğü ve birbirine tavsiye ettiği modeller başı çekiyor

1.Galaxy S5 bu telefon çoğu performans testinde m8 den sonraki en iyi telefon olarak gösteriliyor ama telefonu aldıktan 3-5 ay sonra fiyatının üzücü derecede düşmesi çok kötü onu geçtim her tarafı plastik bir telefon dayanıklılık vs ne olur bilemiyorum

2.LG G3 önceden aradığım telefon bu diyordum ama sonraları okuduğum yorumlar kullanıcların sıkıntıları ve incelememdeki anormal sıcaklık değeri beni uzaklaştırıyor ama bir o kadar da tasarımıyla beni etkilemeye devam ediyor.

3.Sony Xperia Z2 tasarımını pek beğenmiyorum ancak en çok önerilen telefon diyebilirim,bu kadar sorununa rağmen nasıl bu kadar övülüyor merak ediyorum

4.HTC ONE M8 tasarımı hoş ancak kamera ve özellikleri bakımından diğer telefonlardan bir adım geride gibi duruyor

5.Daha uygun fiyatlı ürünler bunlarda lg g2 nexus 5 ya da z1 c aslında z1 c düşünmüyorum küçük ekrandan ötürü 3,5" dan artık sıkılmıştım bu da çok büyük sayılmaz açıkcası lg g2 de sarı leke kamera olayı canımı sıktı

6.Note 3 güzel phablet :) çok büyük gelir mi ki ya da HTC one max

evet arkadaşlar ne önerirsiniz çok uzattım ama durumlar böyle :)...

ayrıca bu telefonları paralel ithalat alsam bir sorun olur mu malum teknosa bimeks epey şişirilmiş fiyatla satılıyor bizdeuygun da en az 300-400 tl fark var aralarında ne dersiniz

yorumlar için şimdiden teşekkürler

edit:ekleme

bu arada telefondan beklentilerim oyunlardan minecraft çok oynarım oynarken şarj olayı ve ısınma olayının minimum olmasını istiyorum
    internet vs kasmaması
    telefon konuşmalarının netliği ve anten çekişi
    ve güncel telefonlardan geri kalmayan herşeyi diyebilirim

Sıralamayı ters yazmışsın.

• darkwolf33 kullanıcısına yanıt
    6630>n80i > sgs2 > ip5 > m8 kullandım (m8 halen)

ios un tadı hiçbirinde yokdu

stabilizasyon
  • hocam dediğiniz doğrudur stabilizasyonda apple ı kimse geçemez ancak apple ı biliyorsunuz artık 4s de bitti şimdi sıra 5-5s te belki 1-2 sene sonra onuda bitirir ki artık apple jobs ın ölümünden sonra çok değişti ve biraz çöküşe geçti bu yüzden 6 dan aşağısı pek mantıklı gelmiyor bana ve ekran boyutu küçük geliyor gibi.
  • m8 in tuşları çok basit geldi bana açıkcası çok sallanıyordu bilmiyorum hepsinde böylemidir ama 2500 vereceksin telefona o tuşlar sallanacak döverler vallahi o yüzden m7 nin tasarımı daha güzel ama bilemiyorum
  • quote:

m8 in tuşları çok basit geldi bana açıkcası çok sallanıyordu bilmiyorum hepsinde böylemidir ama 2500 vereceksin telefona o tuşlar sallanacak döverler vallahi o yüzden m7 nin tasarımı daha güzel ama bilemiyorum

S5 gibi bir çöpü başa koymak neyin kafası?

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

m8 in tuşları çok basit geldi bana açıkcası çok sallanıyordu bilmiyorum hepsinde böylemidir ama 2500 vereceksin telefona o tuşlar sallanacak döverler vallahi o yüzden m7 nin tasarımı daha güzel ama bilemiyorum

S5 gibi bir çöpü başa koymak neyin kafası?
    arkadaşım o sıralama öncelik sıralaması değil.... Ki 2 e indirmişim sen s5 nedir diyorsu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwolf33 -- 7 Ekim 2014; 0:50:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• güncel.....

• evet arkadaşlar hala telefon alamadım aksine listeye eklediklerim oldu bunlar da z3 z3c ve note 4....
    z3 ve note 4 bildiğimiz üzere büyük telefonlar z3c ise yanlarında yavrusu gibi kalıyor sizce almışken hangisi alınır ebat bakımından diyeceksiniz ki z3c hepsinden daha performanslı şu bu ama diğer telefonlar da performanssız telefonlar değiller yeniden kaldıımız yerden devam edelim herkese iyi forumlar
  • Lg alacaksan g2 al sony alacaksan z2 gerisini boşver ha beklerim parada sıkıntı yok diyorsan z3

• quote:

evet arkadaşlar hala telefon alamadım aksine listeye eklediklerim oldu bunlar da z3 z3c ve note 4....
    z3 ve note 4 bildiğimiz üzere büyük telefonlar z3c ise yanlarında yavrusu gibi kalıyor sizce almışken hangisi alınır ebat bakımından diyeceksiniz ki z3c hepsinden daha performanslı şu bu ama diğer telefonlar da performanssız telefonlar değiller yeniden kaldıımız yerden devam edelim herkese iyi forumlar

tek elle kullanım için z3c alınabilir.donanım harika.ama genede kullanıcı incelemelerini bekle.
  • Z3 veya note 4 daha iyi gibi.

Ufak bi telefon istiyorsaniz z3c da iyi olur ama buyuk telefon bence daha iyi.

Cok buyukse kullanamam diye korkmayin 1 hafyada diger telefonlar oyuncak gibi gelir elinize

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.