Şimdi Ara

[GERÇEKMERTT] TEN VEDA!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir zamanlar fillerle desteklenmiş bir ordu sayasinde savaşçı bir kralın fethetmediği ülke kalmamış.Zaferlerini fillere borçlu olduğunu düşünen bu kral en sonunda fillerini emekli etmeye karar vermiş. hepsini azat etmiş ama önce kimse onlara zarar vermesin diye boyunlarına birer ferman astırmış fermanda bunlar kraliyet ailesinin filleridir nereye girerlerse girsinler ne yerlerse yesinler dokunulmacak,aksi takdirde onlara zarar verenin kafası vurulacak diye yazıyormuş.Azat edilen filler ülkenin dör bir yanına dağılmışlar bir tarladan diğerine zarar vermedikleri yer kalmıyormuş.Küçük köylerden birine fillerden birinin yolu düşmüş bir bostana girmiş bostanın altını üstüne getirmeye başlamış bunu gören tarla sahibi silahını alıp tam ateş edecekken boynunda asılı duran fermanı görmüş fili öldürememiş tabi bunun yerine onu komşusunun tarlasına doğru sürmüş buda bir buğday tarlasıymış ve çok geçmeden buğday ekili tarlanın sahibi gelmiş o da hemen dirgenine sarılmış fili öldürmek için adamın okuma yazması yokmuş bu yüzden boynundaki yazıyıda okuyamamış fili oraya süren komşusu bunu görüp koşarak yanına gelmiş ne yapıyorsun sen demiş filin boynundaki yazıda ne yazdığını biliyormusun demiş adamda hayır bilmiyorum demiş komşusu ona fermanı okumuş eğer file bir zarar verirse kellesinin gideceğini açıklamış bunu duyan ve buğday tarlasından başka geçimi olmayan adam anlamışki fili öldüremiyecek çarasiz bir şekilde kısık bir sesle file kışt!kışt! diye bağırmaya başlamış bunu gören komşusu sen ne yapmaya çalışıyorsun diye sormuş adam fili öldüremiyorum bu tarladan başka geçimim yok bari kıştlayayım belki korkup kaçar demiş.Bunu duyan komşusu gülmeye başlayıp bu fil kraliyet ailesinin fili binden fazla savaş gördü ne top tüfek sesleri duydu oklar mızraklar yedi korkmadı şimdi senin kışt kışt sesin ona ne yapar demiş.FİLLERİ VE BENİ SAKIN UNUTMAYIN ARKADAŞLAR.Bu sitede en sevdiğim kişiler BÜTÜN GEREKSİZLER en sevmediğim üye GERÇEKMERTT tir. bir çoğunuz beni EMMA WATSON a duyduğum platonik aşktan hatırlarlar evet kendimce bir karar aldım bazı şeylerden uzaklaşıyorum bu benim için daha iyi olur düşüncesiyle birgün tekrar geldiğimde bilin ki bu çılgın çocuk EW yi unuttu ve yaşama tekrar bağlandı.
    DEMİR ALMAK GÜNÜ GELMİŞSE ZAMANDAN
    MEÇHULE GİDEN BİR GEMİ KALKAR BU LİMANDAN DİYEREK
    HERKESİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM VE HERKESE BUNDAN SONRAKİ YAŞAMDA BAŞARI,SAĞLIK,MUTLULUK DİLİYORUM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN TÜM GEREKSİZ DOSTLAR

• noktalama işaretleriyle pek aran yok galiba
  • güle güle
  • seni özlücem bye bye kendine çok iyi bak
  • uzun yazmişsin okumaya üşendim

hoççakal
  • bende üşendim daha önceden bir veda topicine yazdıgımı buldum buraya da koyayım..

...

Bende dahil bir çok örneğini gördük gidecem diye bişey olmaz niye gidesinki sebep ne durduk yerde gidiyorum dersen elbette gidemezsin önemli bir sebep olmalı hem gitmek yerine neden ihtiyacın olduğu zamanlarda kullanmıyorsun..Sürekli ihtiyacın oluyorsa gereksiz ihtiyaçlardan fedakarlık yap..Merak etme seni unutmazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßaby ßoy -- 4 Şubat 2006 20:30:57 >
  • hoşçakal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben okumadım ama herkez byee dediğine göre biryere gidiş var...

byee
  • bye
  • güle güle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.