Şimdi Ara

Gerçekten bomboş bir hayat yaşadım gelin ibret alın benden (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
17
Favori
28.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harbi kafa yokmuş sende, milletin lafına her dediğine bakacaksan ömür boyu hiç yaşama anasını satayım ozaman.kendini bu hale sokan sensin, gidip kafana göre takılacaksın kendin için yaşayacaksın sadece unutma bu hayatta herkes tek herkes bir gün defolup gidecek bu kodumun dünyasından sen niye iki günlük dünyada yok tipsizim yok şöyleyim yok şu bunu dedi bu bunu dedi diye kendini rezil ediiyorsun ki ? Çocuk musun sen kaç yaşında adamsın, biri sana tipsiz dediği zaman sen de ona cevap verebilmelisin sen kendi tipine bak amına koduğum diyebilmelisin mesela gelip burada ağlamak yerine.Sen kendini için yaşayacaksın kendine özsaygın olacak milletin düşüncelerini bukadar önemseyeceğine kendi düşüncelerine biraz değer versen bukadar mutsuz olmazdın.

edit: la şimdi bende sert konuştum bunuda kafaya takarsınn sen, la oğlum salla la boşver herşeyi boşver.Bu hayatta herşeye ha siktir deyip geçeceksin niye ciddiye alıyosun zaten hayat kısa amk.kendine mukayet ol bi zarar verme aklını başına al, hadi eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Dark -- 1 Nisan 2018; 17:9:59 >

• Her insanın bir özelliği vardır. Sen henüz özelliğini bulamamışsın hepsi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 1 Nisan 2018; 17:15:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

quote:

Orijinalden alıntı: Shirohige44

Ben intihar edersem sorumlusu sizsiniz buraya not düşüyorum. Beni çok uzdunuz.

Sorumluluğu bana atıp acıdan kurtulmak istiyorsun ama yemezler.Ne yaparsan yap ama herhangi bir sorumluluk almıyorum sana tavsiye de verdim onu yapman gerekiyor hadi eyv

Hocam önce adama mıymıy sünepe diyosunuz, sonra ağız kenarı ile tavsiye veriyorsunuz. adam size geliyor böyle böyle diyor, siz ona git ağla köşede diyosunuz. Yapmayın etmeyin yahu, yaşamayan bilmez bunun ne acı verici bir şey olduğunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrendeki sayısız galaksilerden birinin içindeki bir gezegendeki ortalama 60-70 sene ömrü olan küçücük canlılar olmamıza rağmen ne kadar fazla gereksiz şeyi kafamıza takıp kendimizi yiyip bitiriyoruz değil mi dostlar.
  • pes etme kardeşim,hayata sıkı tutun.
  • Boy kısmını görene kadar ne zaman yazdım diyecektim bu yazıyı

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

quote:

Sorumluluğu bana atıp acıdan kurtulmak istiyorsun ama yemezler.Ne yaparsan yap ama herhangi bir sorumluluk almıyorum sana tavsiye de verdim onu yapman gerekiyor hadi eyv

Hocam önce adama mıymıy sünepe diyosunuz, sonra ağız kenarı ile tavsiye veriyorsunuz. adam size geliyor böyle böyle diyor, siz ona git ağla köşede diyosunuz. Yapmayın etmeyin yahu, yaşamayan bilmez bunun ne acı verici bir şey olduğunu.

Valla kardeşim herşey insanın kendi elinde.Lise bitene kadar 18 yaşına kadar tam 100 kiloydum.Arkadaşın anlattığı aynı şeyler benim içinde geçerliydi.Sonra hırs ettim.2.5 ayda tam 25 kilo verdim.Ardından modelliğe başladım.Aynı zamanda müziğe başladım(Sahne yapmaya).Yattığım kızların sayısını dahi bilmiyorum.Şuan 22 yaşındayım.Geçen hafta Jolly Joker Girne de sahnem vardı.Öğrenci olmama rağmen 3 sene içinde 1+1 ev ve 1 araba aldım.İnsanlarla konuşmayı bırak suratlarına dahi bakamazdım.Kısacası herşey bireyin kendisinde bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

quote:

quote:

Valla kardeşim herşey insanın kendi elinde.Lise bitene kadar 18 yaşına kadar tam 100 kiloydum.Arkadaşın anlattığı aynı şeyler benim içinde geçerliydi.Sonra hırs ettim.2.5 ayda tam 25 kilo verdim.Ardından modelliğe başladım.Aynı zamanda müziğe başladım(Sahne yapmaya).Yattığım kızların sayısını dahi bilmiyorum.Şuan 22 yaşındayım.Geçen hafta Jolly Joker Girne de sahnem vardı.Öğrenci olmama rağmen 3 sene içinde 1+1 ev ve 1 araba aldım.İnsanlarla konuşmayı bırak suratlarına dahi bakamazdım.Kısacası herşey bireyin kendisinde bitiyor

Kıbrıs kaynıyor zaaten hocam Ayrıca gelişiminizden ötürü sizi tebrik ederim. Azminize hayran kaldım. Midesi büyük bir insan için 25 kilo vermek çok zordur, ama konuyu açan dostumuza çok güzel bir örnek oldunuz.

• Japon lar el atmış asosyal olma olayına kesinlikle izle

http://www.turkanime.tv/video/welcome-to-the-nhk-1-bolum

• Kafana taktiğin şeylerden dolayı öğrenme sorunu yaşıyorsun bence . Sorunlarn potansiyelini düşürüyor.

• Askerde kalmayı düşünmediniz mi?

• Boyun normal bence 170 boy ortalama bir boy. Belki diğer özelliklerinde normaldir sen öyle olmadıklarını düşünüyorsun.

• insta adresini atsana bi
  • Zeka ile ilgili görüşlerine katılmıyorum. Hem bu derece takılacak vır mesele değil. İki şey söyleyebilirim zeka ve hayatın için.
    1. "kaderinizi çalışmanıza bağladık" Kur'an

2. "beynin gizli hayatı" kitabını okumanı tavsiye ederim.
    Hem İnancın olmayabilir belki hem de zeka beyin gibi kavramlarla ilgili bilimsel bir kitaptır. Okuduğun zaman "okuduklarımı filan hatırlamıyorum" cümleni gözden geçirirsin ve belki "kim hatırlamıyor?" diye sorma ihtiyacı duyarsın.

Ayrıca sende olan ve kötü diye nitelediğin ne varsa onlarla yaşamaya alış. Ama bu alışkanlık seni bosvermıslıge itmesin.

Son olarak,
    Ümidini kaybetme be kanaatkar güzel kardeşim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • senin yerinde olsam şu an üniversite okumayı düşünürdüm,24 yaş bişey değil.
  • Yaşın kesinlikle geç değil ve lütfen ama lütfen psikologa git,aynen bu yazdıklarını söyle ona
  • Ülkede çok fazla genç var lakin büyük bir kısmı boş beleş niteliksiz insanlardan oluşuyor. Hizmet sektörüne ucuz işçi gücü olmaktan öteye gidemeyecek bir avuç insansınız.

Kimse kusura bakmasın ama gerçek olan bu.
  • yaş 24den sonrasını okumadım direkt. zaten ilk 14-15 senesi maymundan hallice oluyor insan. çocukluk evresi. bu durumda 10 sene yaşamışsın daha, ne hayatı? :)
  • Yasim 24’ten sonrasini okumadim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Hollandalı

MÜslüm gürses-dargınım şarkısı eşliğinde sigara mı yaktım.Konunu okuyorum.Salla insanları hocam.Kim derse desin takmayın.Kafanıza göre akın.Millete göre yaşasaydık,şebek olurduk

Şu daha iyi gider

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.