Şimdi Ara

Gerçekten bu sv'den sıkıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya anlayamıyorum ben nasıl böyle gereksiz,saçma sapan insanlarla eşleşiyorum ? 3 kişi pre girmişler.Diyalog şöyle;
    A''kanka sende adc var mı ? ''
    B''knk adc ne demek ? ''
    A''uzakçı ya fırlatıyor ya''
    B''siyah bir kadın aldım fransız iş görür''

Gerçekten böyle bir diyalog oldu ss alamadım.Sonra adam gitti ben solo olayım o zaman dedi.Solo bende.Ana bacı sövmeye koyuldu.Nedensiz yere oyundaki herkese küfür etti.Direk çıktım pick ekranından.Hayır anlamıyorum ne kadar s*lak varsa benle eşleşir.Bir maç aynen böyle oldu yine veletlerle eşleştim.Karşıda diamond adam var.Bu eşleştirme sisteminde sorun hayır sorun asla bu veletlerde değil riot hiç bir şey yapmıyor bu konuda.Tabii bu çocuklarda soru yok değil.Alt canlılar.

Troll adam cevap yazacaksa gitsin konumdam gereksiz insanları çekecek halim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBrisinger -- 17 Aralık 2013; 21:06:29 >

• Oyunda siyahi bağyan hero yok ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

Oyunda siyahi bağyan hero yok ki ?

Karma ?
  • Benim sistem coktu

• Takımıma shaco jungler geldi 435lik kitap + potla başladı Ok dedim. Topta darius'un karşısında vlad vardı adam oyun sonu sadece Hp ve dayanıklılık olarak Ninja tabi, Trinity ve giants belt almıştı. Shaco ise earlyde karşı jarvanı zorladı 1-2 kere kesti sonra vlada double buff verdi sonra gitti kadeh kastı falan oyun sonu adam full combo %15 vuramıyordu. Tabi bot boş durur mu malp+draven cait'i feedledi caitin 500 ad'si oluyordu. Karşımdaki orianna ise tflere kadar resmen ağladı fakat zedle taşınmıyor hele vlad zhonya ori zhonya cait ga + ori ulti cait slow morgana ulti + snare jarvan ulti falan derken bi o yana bi bu yana kaçıyordum fakat illa biri değiyor sonrasında yerde GA'sını bekleyen zed ve arkadan mal gibi bunu izleyen bir takım. Oyun sonu
    Draven = 2bt 1ie 1last whisper
    Shaco DFG + kadeh + sorceres + lich bane
    Malp (adam supp olarak iyi oynadı gerçekten ward falan yok ama iyiydi işte) Thornmail, spirit, randuin, sunfire, ninja
    Darius = triforce, Hydra, BT, Last whisper, ninja, giants belt
    Ben (ZED): BT için BF sword , Last Whisper, Black Clever, BOTRK, Ninja Tabi, GA.. Toplam 110 mresist 160 armor falan oluyordu fakat yok Zedle taşımıyor.

Üzgün müyüm ? Hayır. Neden ? Çünkü takımdaki shacoya ölü olduğum zamanlarda allahın küfürünü saydım.

• quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

Oyunda siyahi bağyan hero yok ki ?

leblanc olabilir mi ? Bilmiyorum ciddiyim öyle dedi neden yalan söyleyeyim ? Hayır amacım size şaklabanlık yapmak değil.Saçma gif koymasan olmayacak değil mi ? Gerçekten itici oluyorsun komik değil.

@I need $
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

Orijinalden alıntı: dbstarted

quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

Orijinalden alıntı: dbstarted

Türk insanı düzgün müki oyuna gelenler düzgün olsun

Sen Türk değil misin peki Türkleri kötülüyorsun ?

Genelleme diye bir şey duydun mu hiç ?

O genellemeye diğerlerini kötüleyerek aynı şeyleride yapanları ekle bence.

Konuşmayı öğrenmesi gerekenleride eklemeliyim bence.

• çok üzüldük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DotadanGelenProLoLcu

çok üzüldük.

İşte ben bundan bahsediyorum.Böyle ciddi anlamda zeka seviyesi düşük alt canlılar.Bu adamın yaşının bana 15'ten yukarı olduğunu kanıtlayabilir misiniz?Böyle yorum yazarak sempatik oluyorsun kendi çapında.Yazık.Konumu terk et.Blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBrisinger

quote:

çok üzüldük.

İşte ben bundan bahsediyorum.Böyle ciddi anlamda zeka seviyesi düşük alt canlılar.Bu adamın yaşının bana 15'ten yukarı olduğunu kanıtlayabilir misiniz?Böyle yorum yazarak sempatik oluyorsun kendi çapında.Yazık.Konumu terk et.Blok.

bende senin gibi her fırsatta tr serveri qq (ssli) diye konu açan moronlardan bıktım yeteneksiz oyuncuyla eşleşiyorsan sende yeteneksiz oyuncusun demektir bunu anla
  • quote:

quote:

quote:

çok üzüldük.

bende senin gibi her fırsatta tr serveri qq (ssli) diye konu açan moronlardan bıktım yeteneksiz oyuncuyla eşleşiyorsan sende yeteneksiz oyuncusun demektir bunu anla

ben şu ana kadar sadece 2 qq konusu açtım.Ayrıca Riot'un bu eşleştirme de ne kadar saçmaladığını biliyorsun.Saçma sapan işler oluyor.Hiç bir şey bilmeden,insanları belki güldürürüm amaçlı böyle bir şey yapmana gerek yoktu.0 bilgi ile karşıma dikiliyorsun,kendini hiç batırmana gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok üzüldük.

ben şu ana kadar sadece 2 qq konusu açtım.Ayrıca Riot'un bu eşleştirme de ne kadar saçmaladığını biliyorsun.Saçma sapan işler oluyor.Hiç bir şey bilmeden,insanları belki güldürürüm amaçlı böyle bir şey yapmana gerek yoktu.0 bilgi ile karşıma dikiliyorsun,kendini hiç batırmana gerek yok.

hadi senin için iki dakikalığına laf yemiş gibi davranıyım

• Acınız acımızdır....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önceki oyunda bizim takımdaki toplam kill sayısı 5(3u benim, 2si lee sinin), 3 adam 0 kille oynuyordu ben wuit attığımda karşıda ise 45 kill vardı. Ve benim dışımda herkes birbirine sovuyordu. Ama ben ne yaptim aglama konusu acmayip ignore+quit ile halledip cayimi demlemeye gittim.

Sende oyle yap, yapamiyorsanda konu acarak zirlayip birde dalga gecen ve trolleyenlere cevao vermeye kalkisma.

Ozet:noobsun

• Tr serveri harbiden salakca afk troll ilkokullular var oglu var

• onlardan biri benim xD xD xD
  • sv ne la?
  • Teemo sup gördü bu gözler. Teemo - Kayle bot laneler..

• quote:

Ya anlayamıyorum ben nasıl böyle gereksiz,saçma sapan insanlarla eşleşiyorum ? 3 kişi pre girmişler.Diyalog şöyle;
    A''kanka sende adc var mı ? ''
    B''knk adc ne demek ? ''
    A''uzakçı ya fırlatıyor ya''
    B''siyah bir kadın aldım fransız iş görür''

Gerçekten böyle bir diyalog oldu ss alamadım.Sonra adam gitti ben solo olayım o zaman dedi.Solo bende.Ana bacı sövmeye koyuldu.Nedensiz yere oyundaki herkese küfür etti.Direk çıktım pick ekranından.Hayır anlamıyorum ne kadar s*lak varsa benle eşleşir.Bir maç aynen böyle oldu yine veletlerle eşleştim.Karşıda diamond adam var.Bu eşleştirme sisteminde sorun hayır sorun asla bu veletlerde değil riot hiç bir şey yapmıyor bu konuda.Tabii bu çocuklarda soru yok değil.Alt canlılar.

Troll adam cevap yazacaksa gitsin konumdam gereksiz insanları çekecek halim yok.

kardeş sende yine iyi gelmiş adam demiş ben soloya gidicem en azından bana birisi geldi adam şampiyon seçme ekranı gelir gelmez teemo aldı ve kitledi altada hiç bişey yazmadı yazıyoruz kardeş nereye gideceksin ona göre alalım diye adamın yazdığı cevap şu " Sanane istediğim yere giderim kimse karışamaz " gelde buna sövme report etsen neye yarıyor ben şuana kadar afk' hariç banlanan görmedim oda otomatik ban zaten 7 gün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.