Şimdi Ara

Gereece Serverı 'Fuk Turk!!!' Muhabbeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewt yukarıdaki olay gerçekten türklere karşı yapılan büyük bi hakarettir. ama buna karşı yapılabilecek pek bişey olduğunu sanmıyorum yani bizde adamlar için aynı şeyi yaparız onlarda buna karşı hiç bişey yapamazlar. hadi guildi kurdun topladın bütün türkleri nnne olacak adıda atatürk oldu. adamlar gelecek hergün seni kesecek herşey daha da kötüye gidecek. bi ihtimal bölelerini bug reporta yazacan ilgilenirlerse ne ala pek sanmıyorum yaa bunun dışında yapılabilecek bişey yok bence.

ama bide bizim yaptıklarımız war biyerde bazı yabancılar bizden nefret etmekte haklı(poseldon we onun gibiler hariç) şu oyunda nerde bi gold için dilenen görsem türk çıkıyo .adamlar milletten para istiyorlar wermeyince başlıyolar türkçe küfüre nan adam zaten anlamıo neden edion hem suçlusun hede adamın azına sı.....
    ondansonra adamlar globalden turks goble goble goble diye yazınca türk düşmanı oluyorlar.
    bence bizim milletimizde böle insanlar oldukça düşmanımızın artması çoook normaldir.

• quote:

Orjinalden alıntı: kralorcun

arkadaşlar peki biz nie yapmıoz tamam anladım büyüklük bizde kalsın ama büyüklüğünde bu kadarı çüş dedirticek durumda arkadaşlar KENDİMİZİ EZDİRMEYELİRİM BU ÜLKE SAVAŞA GİDİYOR FRANSZI İNGİLİZİ İSRAİLLİSİYLE BERABER BİZİ EZMEYİ DÜŞÜNÜOLAR ONLAR EĞİTİM GÖRÜRÜKEN TÜRKLER BÖY BÖYLE YAPTI İNGİLİZLER , FRANSIZLARI VS. VS. ÖLDÜRDÜLER AFFEDERSİNİZ ONLAR KÖPEK CART CURT NESE BİZDE BUNA KARŞILIK VERELİM

GUİLD AÇALIM BİZDE ALPSDEKİ TÜRKLER OLARAK VE BURAYA ÜYE OLAN ARKADAŞLARLA BİRLİKTE BAŞKA SERVERDADA OLSUN AÇALIM MESELA
    GUİLD İSMİ:ATATÜRK, VERY BİG TURKİSH, TURK, TÜRKÜN TÜRKDEN BAŞKA DOSTU OLMAZ
    GİBİ GUİLDLER AÇALIM VARMISINIZZZZZ

YAZI İÇİNDE BULUNAN BAZI KÖTÜ SÖZLERDEN DOLAYI SİZDEN ÖZÜR DİLİORUM

işte sorunumuz da bu kardeş, bir oyunu devlet meselesi kadar büyütecek bir psikolojiye sahibiz. Her zaman söylüyorum, "oyuna milliyetçiliğinizi karıştırmayın" diye. Bu tür insanlara verilecek en büyük karşılık, örnek bir insan olmaktan geçiyor. Mesela benim guildimdeki tek türk benim, genelde amerikalı arkadaşlardan oluşan bir guilddeyim, bi türk arkadaşı bunlarla tanıştırıyorum, adam "hi" diyor, bizim eleman "sana hi, ananın bilmem nesi" diye karşılık veriyo. Sonra da pişkin pişkin "nasıl olsa anlamıyo, zuahahahha" gibi garip sesler çıkartıyo. Ondan sonra globallerde bizim için hindi taklidi yapınca da ana avrat söverler o adama... Olan bana oluyo, soruyolar ne dedi, selam vermenin nesi komik diye? Yani kimse söylediğinizi anlamıyo sanmayın, sözlük denen birşey var farkındaysanız.

Kısacası yapmamız gereken şudur : Karşımızdaki insana bakış açımızı "gavur" olarak değilde insan olarak değiştirmemiz gerekiyor. Hiçbir zaman hiçkimseye nerelisin diye sormadım, çünkü beni o kişinin nereli olduğu ilgilendirmiyor. Arkadaş canlısı olsun yeter, biraz olsun önyargılarımızı atsak hem onların bize hemde bizim onlara bakış açımızın değişeceğinden eminim. Bu söylediklerim sadece SRO için değil, genel hayat akışı için de geçerli. Kendimizi tarih derslerindeki savaşların etkisinden kurtaramamışız, hala onlarla savaşıyoruz sanıyoruz.

Bu arada şunu da lütfen belirteyim : ingilizce de " ı " harfi yok, " İ " harfi de yok. Israrla tam tersini yazıyosunuz, siz görüyorsunuz ama karşınızdaki abuk sabuk semboller yada üstünde nokta olan y işareti görüyor. Yani birisine " Hİ İ AM FROM USA GİVE 10K PLZZZZZ" derseniz alacağınız tek cevap "gobble gobble gobble" dır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRain -- 1 Kasım 2006; 0:00:05 >

• Dünde alman ın biri benden zırh dileniyordu.Ayrıca bu 10k isteyenler TR yazıyor ama kesin soylarında bir çingenelik vardır bunların.
  • bence greece serverında kısa süreli bütün türkler birleşip şu elitelere sağlam bi girmeliyiz. 1 hafta falan devamlı kessek bunları en azından ağızlarının paylarını almış olurlar serverda da türklerin gücü görülmül olur. ama onun dışında mr raine kesinlikle katılıyorum.
    bu arada ben Ottomans guildindeyim. masterimiz OsmanGazi de benimle benzer fikirlere sahip yani burdaki masterlar bana öm atarsa bu işi yapabiliriz...
  • MrRain ne diyim ağzına sağlık harfi harfine noktası noktasına katılıyorum söylediklerine =) ya bide dikkatimi çeken bişey war o dilenenler hep büyük harflerle yazıyolar acaba kuralları falan mı war ne

quote:

VERY BİG TURKİSH

allahım guild ismine bak
  • bu durumu oyunun forumuna da yazdık. yorumunu yazmak isteyen arkadaşlar orayada yorum yazabilirler. belki gm lerin gözüne(!) daha fazla görünür.

s i l k road forumunda General Technical Issues/Bug Reports altında STOP RACISM başlığı altında.

MrRain kardeşime yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum. tam bizim düşündüklerimizi dile getirmiş.
  • Sebep Türklerin dilenmesi değil.Benim nick'inde İspanyolcada bir anlamı varmış,İspanyollar güney amerikalılar ne kadar dileniyor bir bilseniz.Dilenci meselesi değil olay,adamlar guild amblemi olarak ss seçmiş ne bekliyordunuzki..Nazi bunlar yani dazlak, yani faşist ırkçı aşşağılık köpekler...E ne yapması lazım bu adamın..Titrini devamlı kanıtlaması lazım kuduz gibi sağa sola saldırarak...Irkçılığın temelinde eziklik yatar..Bir zamanlar birinci dünya savaşının ezikliğiyle yahudileri hedef aldılar..Şimdi de değer yargılarındaki erezyonun ezikliğiyle Türklere hakaret ediyorlar..Neden bu kadar basit..Adamın gurur duyacak birşeyi yok..Başkasını aşağılayacak ki kendini değerli hissetsin..Bizim sürekli kendimizi aşağılamamızda herhalde aşırı derecede gurur duyabileceğimiz bir geçmişimizin olması..Herkes sahip olmadığına yöneliyor işte..

Edit:Bu arada o nazi amblemleri yasak oyunda.Bir ara gm ler bununla ilgili bir duyuru yapmıştı ve bu tür amblemleri koyan ve uyarıya rağmen silmeyen guildlere yaptırımdan bahsediyorlardı.Bence bug reporta bildirirken bu konuya ağırlık verin.Türklere küfrediyorlar yerine ırkçılık yapıyorlar deyin daha etkili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 1 Kasım 2006; 6:29:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: raytracer

Evet arkadaşlar... Olay tamamen açıklayıcı. Lütfen bu durum karşısında bug report edelim ve silkroad forumunda açtığımız konuya görüşlerinizi yazın. Bu şerefsizlerin banlanması gerek.

Bundan 3-4 ay öncede aynı şerefsizler aynı hareketlerde bulunmuş ve bu forumda yine konu olmuş.
    buyrun linki : http://forum.donanimhaber.com/m_7890772/tm.htm

Oyundan aldığımız SS ler.

http://www.kusadasibilgisayar.com/elite/

Silkroad Forumunda ki konu linki...

http://www.silkroa donline.net/sro_board/ppboard/viewtopic.php?t=21593&sid=0553a9b3b2c65a0b7a70bc97f4161431

ama öle bişi olmuş ki bunlarda bundan yazıyolar ama cidden böle y orumlar yazmak ta ii deil ama bizlerde paso ks ve türk türe dalıyo k .. edio böle bişi olabilir mi saygılı olmanız lazım oyunda sizden de yaşını almış kişiler var dikkat

• quote:

Orjinalden alıntı: osmanbaba

grecceede şu yuzden bi intci actım lwl 31 oldu olypus guıldindekii adam larıı dorucamm
    karakterımın adıda _muyarkan_

Tmm da arkadaşım sen greece desin o zaman olympusa gelmen için biraz zor neyse benim sana bi gıcıklım olmamıştır :)) bende olympustayım adım 0oLoVeSo0 GREECE DE DE VAR :)) _LoSt_DeaD_ :)) Kinq_İMotEpVENİCE DE DE :)) lost_dead :):)))
  • Öncelikle herkeze merhaba aranıza yeni katıldım forumuda uzun zamandır takip ediyorum .
    öncelikle bu ş e r e f sizlere karşı ne yapsak boş bunu biliyoruz bir söz vardır elalemin ağzı torba deilki büzesin diye unutmayalım ki bizlerde mukemmel deiliz oyundaki kullanıcılarımızın da blinçli olması bunun sadece bir oyun olduğunu saygılı olmalıyız diye düsünüyorum mesela ks yapmanın millete küfür etmenin ne yararı olacaktır boyle sorunların nedeni tamamen çocukluk yani ne amacın ne kufur etmek yada ks yapmak ne kazandıracak varsın kufur etsın sallama abi çocukluk vallahide billahide çocukluk bu başka bi şey deil diye düşüyorum ha nedir hakkimizida savunabiliyorsak ki buda bilinçli olmakla alakalı yapabiliyorsak şikayet edelim halletsinleicabina baksınlar o zaman seninde ona savass acmanın sana ne yararı olabılır yanı. kusura bakmayın uzun oldu herkeze ii oyunlar bence herseyden oncebu oyundan zevk almayı ogrenmelıyız bu bır hırs oyunu deıl cunku saygılarım la...

• quote:

VERY BİG TURKİSH
    kimse yanlış anlamasın ama bu guild ismi çok komik öldüm gece gece
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.