hadi bakalım size bir şans verıyorum vede bir şans istiyorum barışalım ama sizde bu konuyu Konu dısına alın pls...! olur mu
quote:
Orjinalden alıntı: Ado
quote:
Orjinalden alıntı: baytar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera
Bence de gereksizlere taşınması ayıp olmuş. Direk çöp kutusuna atılabilirdi...
peki çöp kutusuna ayıp olmazmıydı...
adem abi neden gereksizlerden konu dışına konu taşımıyorsunuz?
ben çok taşıdım gereksizlerden konu yazılım bölümüne teknik yardıma network bölümüne ve konu dışına taşımıyor değiliz yani... ancak iz bırakma özelliğini kullanmadığımız için siz bunu görmüyorsunuz...
valla diger bolumlerde gördüm ama konu dışında hiç görmemiştim ne yalan söyleyim...
diğer bolumlerden sürüklenip gelen uyeler burada bayagı bi bocalıyor... bence arkadaslara girişten önce bi önbilgi vermek lazım,ya da gereksizler kullanım kılavuzu gibi bişi hazırlamak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
Gereksizler forumun en ...... bölümüdür... Buraya mesajın taşındıysa gurur duymalısın.Ayrıca birgün gereksizlere takılmaya başlarsan burada gereksiz mesajlar bölümüne ettiğin onca hakareti hortlatacağım...
Neden gereksiz olayım ? konu dışı olmayı yeğlerim şahsen
yağcıklık yapma yarına buluruz gene güzel bi konu
quote:
Orjinalden alıntı: puffyy
hadi bakalım size bir şans verıyorum vede bir şans istiyorum barışalım ama sizde bu konuyu Konu dısına alın pls...! olur mu
Olur tabi ki?
Ama ne zaman olur bilemiyorum...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: baytar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera
Bence de gereksizlere taşınması ayıp olmuş. Direk çöp kutusuna atılabilirdi...
peki çöp kutusuna ayıp olmazmıydı...
adem abi neden gereksizlerden konu dışına konu taşımıyorsunuz?
ben çok taşıdım gereksizlerden konu yazılım bölümüne teknik yardıma network bölümüne ve konu dışına taşımıyor değiliz yani... ancak iz bırakma özelliğini kullanmadığımız için siz bunu görmüyorsunuz...
hadi bakalım size bir şans verıyorum vede bir şans istiyorum barışalım ama sizde bu konuyu Konu dısına alın pls...! olur mu tmm mı adem kardes ?
Buraya bi öfkeli kalabalık lazım..Okan Bayülgenden rica edelimde göndersin
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
quote:
Olur tabi ki?
aaaaaaaa ama bu kadarıda ayıp cidden cık cık cık zaten vizeler yaklasıo ders calısmam lazım calısamıorum(alakayı sz kurun artık )
Tartışma mı kaçırdık Neden haber vermediniz ?
alo alaka kurma hattı 444dh444
alakaya maydanoz gel bize bazı bazı
quote:
quote:
quote:
Olur tabi ki?
aaaaaaaa ama bu kadarıda ayıp cidden cık cık cık zaten vizeler yaklasıo ders calısmam lazım calısamıorum(alakayı sz kurun artık )
quote:
Orjinalden alıntı: CmrHun
quote:
Gereksizler forumun en ...... bölümüdür... Buraya mesajın taşındıysa gurur duymalısın.Ayrıca birgün gereksizlere takılmaya başlarsan burada gereksiz mesajlar bölümüne ettiğin onca hakareti hortlatacağım...
Ankara çık aradan...
eee hani Adem nerede?? cevap beklıyorum cıkıp ders calısıcam....?????
quote:
quote:
Olur tabi ki?
ben biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch
Tartışma mı kaçırdık Neden haber vermediniz ?
yok yaw bu gün formumda değilim... bir şey kaçırmadın yani...
quote:
quote:
quote:
Ankara çık aradan...
Tee Ankara dan tepene füze yollarım arada kaldık zaten
quote:
cevap...
artık çalışabilirsin...
quote:
quote:
quote:
quote:
Ankara çık aradan...
Tee Ankara dan tepene füze yollarım arada kaldık zaten
quote:
quote:
cevap...
artık çalışabilirsin...
gülmesem acaba ayıp olur mu ya ciddiyim ama cıkıp ders calısmam lazım vizeler yakın.. diğer konum gereksızlerden konu dısına alınsın bende rahat rahat ders calısıym içim sıkılmadan
o zaman vizeleri unut neyse hadi iyi geceler puffycm yaz gelsin de 3-4 e kadar muhabbet yaparız az kaldı hadi sana kolay gelsin cnm yarın görüşürz