Şimdi Ara

GEREKSİZ ÜNİVERSİTE VE BÖLÜMLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen salak saçma okullarda boş beleş tiplerle gezmeye torpilli hocaların egosunu çekip vakit kaybetmeye devam et.Bakalım dahiyane fikirlerin seni nereye götürecek.Şuan bir planım var.Yakında buraya doğuda ufak bir şehirde doğup batıda 12 kişilik kyk odasından gelip neler başardığımı anlatan bir konu açacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33846A974 -- 12 Kasım 2023; 17:21:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Bilkent’te Hukuk okuyor. Salak saçma boş beleş demek olmamış.
    Sen Balıkesir’de ne okuyorsun?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt

Hocam bilkente de hukuka da saygım sonsuz.Orada üniversitelerin mevcut durumundan bahsediyorum.Ben şuan türkiye de derece yapmayan adam boşuna üniye gitmesin diyorum.Ayrıca bıraktım üniyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33846A974 -- 12 Kasım 2023; 12:25:4 >
  • Maalesef insanlara bu gerçekler ağır geliyor. Öğrenilmiş çaresizlik yapacak bir şey yok bu zinciri kırmak zor.

• Haklı olduğumu biliyorlar.Ama masallara inanmak işlerine geliyor.

• 50 k ile 70 k arasında birkaç soru ya vardır ya yoktur.50 k gerisi okumasın böyle bi genelleme mi var

• Ee okusunlar belki durumları iyi üniye gitmek icin okuyorlar dışarda sürüneceklerine kişiden kişiye değişir bu durum

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

hocam durumla ne alakası var param olsa okul derdi mi çekerim.Diyeceksin belki bilim adamı olmak istiyor e o zaman tr deki kıçıkırık ünilere mi giderim gider adam yurt dışına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33846A974 -- 12 Kasım 2023; 15:33:19 >
  • orada ne demek istediğimi anladın sen

• Doğru diyo boş konuşmanın lüzmu yok tm 130 k yapan biri durumları iyi olmasına rağmen KYK bursu almış tıpçı bı arkadaşıma maddi durumları çok iyi olmamasına rağmen kredi gelmiş başlıktaki kadar olmasa da say 120 k tm 70 k sözel 15 k dan sonrasına devlet destek vermemeli gereksiz şekilde yurt ve bursta yer kaplıyolar tepki verirseniz verin olması gereken budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 13 Kasım 2023; 12:40:21 >
  • Gerçekçi cevap verecek olursak; internette bütün kitaplar, MIT'nin dersleri ve youtube varken diploma dışında okula gitmenin fazla bir anlamı yok. Dünyada göçmenlik ve işe alım gibi konularda diploma fetişizmi olmasa zamanımı daha iyi şekilde kullanırdım. Hayatınızda hiçbir işe yaramayacağını bildiğiniz dersler alıyorsunuz, diploma şartı olduğu için sesiniz çıkmıyor...

50k falan bir şey ifade etmiyor. Türkiye'de mühendislik okunacak okullar belli, bunlara giremediyseniz geçmiş olsun. 

• aman okuyun guzumm biz oğuyamadık siz oguyun memur olun

• İTÜ Cevher Hazırlama Mühendisliği + yurt dışında iş bulmak kombosu da işe yarabilir. Maden Mühendisliği de zannedildiği gibi kötü bir bölüm değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 15 Kasım 2023; 17:40:14 >
  • Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

tr de bakanlığa kadar yolu var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.