Bir Avustralya gazetesi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) resimlerini (karikatür) yayinlamayi planliyor bunun icin de bir anket hazirlamişlar 1 milyon kişi "hayir" diyerek oylamaya katilirsa resimler yayinlanmayacak lütfen asagidaki sayfayi tiklayiniz ve "NO" cevaba oy verip submit'e tiklayiniz...
Hadi arkadaşlar belki gerçeklik payı vardır, bunu engelleyebiliriz
Yönetime Not: Ben @ermanpac, ancak bu nickin sahibi ben değilim, lütfen bunu banlamayın, nick arkadaşımın ve bu konuyu açmam için şifresini bana verdi sadece.
İyi forumlar..
Neden Gereksiz Mesajlarda ? Konu Dışında olması daha iyi olmazmıydı ?
ne kadar saygısızca bir davranış;hala ısrarla yayınlamaları kasıttan başka bir şey olamaz.bence buna tüm islam aleminin tepki göstermesi,artık dur demesi gerekiyor.
attım oy...
@Melik, tamam dostum oraya da açıyorum
[Deleted by Admins]
En gereksiz konu bile 3 sayfa olurken bu konuya 6 tane cevap geliyor, yazık..
Sevgili yönetim yine kavga çıkarmaya çalıştığımı düşünecek ve bu nicki de banlayacak, o yüzden daha fazla birşey yazmayacağım..
Nasıl biliyorsanız öyle yapın..
quote:
Orjinalden alıntı: Melik
Neden Gereksiz Mesajlarda ? Konu Dışında olması daha iyi olmazmıydı ?
burda önemli olan geniş bir kitleye ulaşmak sence konu dışımı yoksa gereksizler mi daha geniş bir kitleye sahip
quote:
Orjinalden alıntı: CÆM
En gereksiz konu bile 3 sayfa olurken bu konuya 6 tane cevap geliyor, yazık..
Sevgili yönetim yine kavga çıkarmaya çalıştığımı düşünecek ve bu nicki de banlayacak, o yüzden daha fazla birşey yazmayacağım..
Nasıl biliyorsanız öyle yapın..
senin hatan herhangi bir üye adına saçma sapan bir topic açmamandı.
Şu an 846.953 NO cevabı var...
Devam
Cookieleri temizleyim, istediğiniz kadar oy kullanabilirsiniz
ınsallah belalarını bulurlar en kısa zaman da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme