Şimdi Ara

Gereksizler bir bakın şuraya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Avustralya gazetesi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) resimlerini (karikatür) yayinlamayi planliyor bunun icin de bir anket hazirlamişlar 1 milyon kişi "hayir" diyerek oylamaya katilirsa resimler yayinlanmayacak lütfen asagidaki sayfayi tiklayiniz ve "NO" cevaba oy verip submit'e tiklayiniz...

http://news.ninemsn.com.au/vote.aspx?qid=2106

Hadi arkadaşlar belki gerçeklik payı vardır, bunu engelleyebiliriz

Yönetime Not: Ben @ermanpac, ancak bu nickin sahibi ben değilim, lütfen bunu banlamayın, nick arkadaşımın ve bu konuyu açmam için şifresini bana verdi sadece.

İyi forumlar..

• Neden Gereksiz Mesajlarda ? Konu Dışında olması daha iyi olmazmıydı ?
  • ne kadar saygısızca bir davranış;hala ısrarla yayınlamaları kasıttan başka bir şey olamaz.bence buna tüm islam aleminin tepki göstermesi,artık dur demesi gerekiyor.
  • attım oy...

• @Melik, tamam dostum oraya da açıyorum
  • [Deleted by Admins]
  • En gereksiz konu bile 3 sayfa olurken bu konuya 6 tane cevap geliyor, yazık..

Sevgili yönetim yine kavga çıkarmaya çalıştığımı düşünecek ve bu nicki de banlayacak, o yüzden daha fazla birşey yazmayacağım..

Nasıl biliyorsanız öyle yapın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Neden Gereksiz Mesajlarda ? Konu Dışında olması daha iyi olmazmıydı ?

burda önemli olan geniş bir kitleye ulaşmak sence konu dışımı yoksa gereksizler mi daha geniş bir kitleye sahip
  • quote:

Orjinalden alıntı: CÆM

En gereksiz konu bile 3 sayfa olurken bu konuya 6 tane cevap geliyor, yazık..

Sevgili yönetim yine kavga çıkarmaya çalıştığımı düşünecek ve bu nicki de banlayacak, o yüzden daha fazla birşey yazmayacağım..

Nasıl biliyorsanız öyle yapın..

senin hatan herhangi bir üye adına saçma sapan bir topic açmamandı.
  • Şu an 846.953 NO cevabı var...

Devam

Cookieleri temizleyim, istediğiniz kadar oy kullanabilirsiniz
  • ınsallah belalarını bulurlar en kısa zaman da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.