Şimdi Ara

Geri alıcam demiştim... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bladetwo

nası alındığı önemlı deıl bi şekılde alınmıs sonunda HELAL OLSUN

saçmalama kıvanç olayı ya bilmiyorsun ya da biliyorsan bunu yazmamalıydın

@muslümcü38

sende onun guildinde olduğun için bu şekilde davranma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxtatarxxx -- 28 Şubat 2007; 15:07:43 >
  • Evet bende öğrenmek istiyorum arkdaş bir acıklama yapsa çok güzel alacak. Arkadaşımın 66 lık charınıda hacklediler belki bir yolu vardır geri almanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

quote:

@muslümcü38

sen bılıyosan sen bızı aydınlatabılırsın aslında neden yapmıyosun ?
  • nası alındığı benı pek ılgılendırmedığı için öle demıstım kusura bakamyın sadece alınmasına sevındım
  • e hadi Geçmiş oLsun ve HLL oLsun .. BaşarıLar...
  • quote:

quote:

@muslümcü38

tatar guildde degilim ama herzaman yanlarindayim..
  • quote:

selam gerçek ismini bilmiyorum ama brısıes ya da mr cowboy olarak mı hitap ediyim öncellikle charına tekrar kavuşmandan dolayı sevincini paylaşıyorum ancak önemli olan bir konu var bu charı kimlerin hacklediğini ve nasıl geri aldığını buraya mutlaka yazmalısın çünkü bu forumda daha önceden açtığın topikle ilgili, küçük büyük herkes üzüntünü senle paylaşmıştır o yüzden senin bu konuyu burda charın hacklendiği zaman nasıl detaylı anlattıysan şimdi geri aldığında da aynı şekilde açıklama yapma gibi bir durumun var
    bir şu olayı anlat bakalım lütfen çünkü son 1 haftadır charın hakkında çok bilgi ulaştı kulağıma ve işin içinde bir bit yeniği olduğunu gördüm ve bir takım düşünceler içersindeyken çat kapı gelip charıma kavuştum demen şimdiye kadar yazdığın yazılarla bende oluşan senin hakkındaki izlenimleri yok eder şimdi dediğim gibi ben ve tüm forum bu açıklamayı bekliyoruz
    eğer bu sorumu cevaplamassan belki umurunda olmayabilir ama seni bir daha hiç kaale almayacağım
    çünkü konun içinde önemli şeyler var bu olay öyle charımı alacam dedim aldım demekle geçiştirilecek konu olmadığını sende bende iyi biliyoruz şuraya lütfen detayı yazarmısın

ben biliyorumda bir de millet bilsin

forumdaki diğer arkadaşlardan ricam kimse şu an yazımla ilgili bir şey yazmasın bu konu çok ciddi bir konudur

ÖnceLikLe merhaba...

Karakterimi nasıL geri aLdığım soruna şöyLe bi cevap verebiLirim... Ben charıma para ödeyerek geri aLdım... Bi sürü hurafe duydum.. Bi çoğunun peşine düştüm.. En son gölcüğe gittim... Artık kim doğru söylüo kim yalan söylüo şaşırdım kaldım... Karakterime giren kişi ile uzun uzun konuştuktan sonra yapabileceğim tek şeyin artık sadece para ödeyerek geri almak olduğunu gördüm.. Yapabileceğim ne varsa yaparım demiştim.. Denedim... olmayadabilirdi.. Parayı alıp sıvışabilirdi.. Yapmadı.. Saolsun...

Ancak şöyle bi şey diyim.. Ben charımla ilgili araştırma yaparken bi çok şeye ulaştım... Athens server ında karalanet isimli engin denen şahsın onlarca kişiyi dolandırdığını hatta ve hatta benm charımla da bi süre oynadığını gayet ii biliorum... Herkes belki bunun farkındaydı ama kimse diline getirip de bu lafı yani engin charları hacklior dolandırıor diyemedi.. ben diorum.. Fethiye de zamanında bi kafesi olan engin adlı şahsın bu olaylarla çok ilişkisi olduğuna inanın.. Fethiye-- İstanbul--- Gölcük ilişkisi var.. İstanbul ve gölcüktekilere ulaşamadım... Sanmayın ki peşini bırakmışım.. Eninde sonunda bu 3geni çözücem.. ama bugün.. ama yarın...

Umarım soruna cevap olmuştur...

• Tebrikler valla, hakettiğini aldın sonunda =) Hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: idontknow

Tebrikler valla, hakettiğini aldın sonunda =) Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

quote:

selam gerçek ismini bilmiyorum ama brısıes ya da mr cowboy olarak mı hitap ediyim öncellikle charına tekrar kavuşmandan dolayı sevincini paylaşıyorum ancak önemli olan bir konu var bu charı kimlerin hacklediğini ve nasıl geri aldığını buraya mutlaka yazmalısın çünkü bu forumda daha önceden açtığın topikle ilgili, küçük büyük herkes üzüntünü senle paylaşmıştır o yüzden senin bu konuyu burda charın hacklendiği zaman nasıl detaylı anlattıysan şimdi geri aldığında da aynı şekilde açıklama yapma gibi bir durumun var
    bir şu olayı anlat bakalım lütfen çünkü son 1 haftadır charın hakkında çok bilgi ulaştı kulağıma ve işin içinde bir bit yeniği olduğunu gördüm ve bir takım düşünceler içersindeyken çat kapı gelip charıma kavuştum demen şimdiye kadar yazdığın yazılarla bende oluşan senin hakkındaki izlenimleri yok eder şimdi dediğim gibi ben ve tüm forum bu açıklamayı bekliyoruz
    eğer bu sorumu cevaplamassan belki umurunda olmayabilir ama seni bir daha hiç kaale almayacağım
    çünkü konun içinde önemli şeyler var bu olay öyle charımı alacam dedim aldım demekle geçiştirilecek konu olmadığını sende bende iyi biliyoruz şuraya lütfen detayı yazarmısın

ben biliyorumda bir de millet bilsin

forumdaki diğer arkadaşlardan ricam kimse şu an yazımla ilgili bir şey yazmasın bu konu çok ciddi bir konudur

ÖnceLikLe merhaba...

Karakterimi nasıL geri aLdığım soruna şöyLe bi cevap verebiLirim... Ben charıma para ödeyerek geri aLdım... Bi sürü hurafe duydum.. Bi çoğunun peşine düştüm.. En son gölcüğe gittim... Artık kim doğru söylüo kim yalan söylüo şaşırdım kaldım... Karakterime giren kişi ile uzun uzun konuştuktan sonra yapabileceğim tek şeyin artık sadece para ödeyerek geri almak olduğunu gördüm.. Yapabileceğim ne varsa yaparım demiştim.. Denedim... olmayadabilirdi.. Parayı alıp sıvışabilirdi.. Yapmadı.. Saolsun...

Ancak şöyle bi şey diyim.. Ben charımla ilgili araştırma yaparken bi çok şeye ulaştım... Athens server ında karalanet isimli engin denen şahsın onlarca kişiyi dolandırdığını hatta ve hatta benm charımla da bi süre oynadığını gayet ii biliorum... Herkes belki bunun farkındaydı ama kimse diline getirip de bu lafı yani engin charları hacklior dolandırıor diyemedi.. ben diorum.. Fethiye de zamanında bi kafesi olan engin adlı şahsın bu olaylarla çok ilişkisi olduğuna inanın.. Fethiye-- İstanbul--- Gölcük ilişkisi var.. İstanbul ve gölcüktekilere ulaşamadım... Sanmayın ki peşini bırakmışım.. Eninde sonunda bu 3geni çözücem.. ama bugün.. ama yarın...

Umarım soruna cevap olmuştur...

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ve TEBRİK EDERİM HAKİKATTEN DELİKANLI ADAMMIŞSIN,

PM'NE BAK

• nasıl ulaştın ki o adamlara da alabildin geri?? yani baglantıyı nasıl kurdum.. inanamamazlık deil merak sadece. bu arada hayırlı olsun
  • Bri Tmmda NasıL böyle ön yargılı oluyorsun anLamadım . 3-5 tane bebe sana osman_Lee yaptı dedi diye sen gölcuge geLdin göruşemedik . tel de görstuk bana karalantei oynayıp oynamadıgımı sordun oyundan görustuk karalaneti kimin oynadıgını sordun benim sana verdigim cvp lar sana bu acıklama yapma hakkını verdiğini zannetmıorum . hee eger varsa görusecegin bir durum yine gel yine dediğim gibi cayımızı içersin sonra işimize bakarıs . Engin dediğin şahıs benim kardeş gibi sevdigim insan dır Öyle birsey oLmuş oLsa eminim benımda haberim oLur du Burda o kişiyi Lekelemeye hakkın yok en azından kuLak dolDurma Laflarla ..
    Charım BLocklandıgından beri oyunda arkamdan Bir suru hurafe döndu ceken de cekemeyende konustu iftira ustune iftira . Bunun Kesin bir sonucunbu biLmeden Pişman oLacagın isimleri burda yayınlamakdan vazgec. bu arada Bunuda ben ögenmek istiyorum enginin veya benim Charı hacklamış oldugumu sana kim söledi Sen bunu bana söLemessen bu oLay zaten Cözulemez ... Ama sen söLemessen ben bulurum hiç muhim deil.
    bulundugum yerde benLe kavgalı oLup aynı zamanda senLe iyi anLasan insanLarın dolduruşuna Gelmis oLAbilirsin . Tekrar diyorum varsa bir suphen gel konusaLım hiç farketmes .

Ama emin oL o işi ben yapmış oLsan Cıkar karsına Derimki ben yaptım . O kadar oLaydan sonra Böyle bir seyi sana sölemek BeLki o zamanLar bana haz verebılırdıki su an Öle dusunmuyorum .
    bence sen yinede Kesin yargılı oLma verdiğin isimLeri 5 kere Düşün Öyle ver zaten miLLet sucu kimin ustune yıksak Diye yer ararken senın bunu yapman Yanlış diye dusunuyorum .
    charını aLmşsın HLL olsun Tebrikler BaşarıLar ...
    Dİyeceklerim bu kadar herkese iyi oyunLar...

• OsmanLee ; seni suçlamıorum... Oraya görüşmeye geldim.. görüşemedim.. sonra dediğin gibi telefonda konuştuk... Gölcük demek seni kapsamıor ki neden üstüne alındın onu anlamadım...

Engin denilen arkadaşının hangi kapıyı çaldığımda adının karşıma çıkması bu lafları bana söylettirdi... Bugün charımla oyuna girdim görenler "engin naber?" dior? sence ne bu? Belki ismini telaffuz etmem hoşuna gitmedi belki de bazılarına göre doğru değil..olabilir bu benim fikrim.. Ama az çok bende pc den anlıorum benden kat kat ii anlyan arkadaşlarım var hangi ip nin hangi bölgeden geldiğine kadar öğrenebiliorlar.. Defalarca Fethiye-Gölcük-İstanbul dan girildi charıma... Sen söyLe ben kime inansaydım? İzlediğim yolları sordu arkadaş bende ulaştığım bilgileri kısmen aktardım... Charımı aldım diye peşini bıraktım anlamına gelmio bu.. 8-9 ay boyunca insanlardan hatta zamanında yardım ettiğim kişilerden ne hakaretler ne laflar duydum.. Bunun acısnı çıkartmak için asıl yapan kimse ben ona ulaşacağım... Şimdi deil.. Ama elbet zamanı gelicek.. Sabırlıyımdır...

Ayrıca teşekkür ederim.. Sana oasiste bol şans..

• ulan ben 3 ayda 20e gelemedim 17 de kaldım adam helal olsun 80 olmuş biri bana lüten 20 i geçkin adres verisin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • yani GöLcük deyince insanın akLına GeLen ilk kişi ben Oldugum İçin ÜstümeALınmam Konusunda Bana hak vermeLisin . ki sende bana tel konuşmamızda charla iLgili konuşacagımızı iltmiştin..

Ayrıca Teşekkur ederim ...

Ama sana Bunu BenimLe bir aLakası oLdugunu söyLeyen Arkadaşı buLmak bana Farz oLdu . ..

''Naber engin '' dediklerni söyledin buna bende şaşırdım..
    biliyorsun ki efsane benim mahalle arkadaşım onun charı ile Karalanete pm attım bu konuların userine
    dialog bu:
    -esane: s.a.
    -karalanet: a.s.
    -efsane: kardeş isim nedir
    -karalanet: napıcan
    -efsane : hiç ölesine sordum
    -karalanet: yiğit
    -efsane : nerden
    -karalanet: hatay, da sen neden bu akdar soru soruosun sendemi charın peşindesin
    -efsane: hyr ben enginin oldugunu zannediyorum
    -karalanet: hyr yok engin flan bu char hacklandı

gibi gibi konusmalar oldu baska chardan soru sordugumda baska bir adres veriryor bazende hiç konusmuyordu. Engin'den aLdıgım habere görede charı uzun zaman önce sattıgını ve oynu bıraktıgını söyledi .
    onun bu konu iLe bir aLakası oLacagını sanmıyorum...
    BeLki biriLri biriLernin cukurunu kazmaya caLısıyor o yusden Yinede ön yargıLı oLma derim ...

• Hayır kesinlikle senle alakası yok yukarıda gölcük diye bahsetmemin.. Geçen hafta oraya seninle görüşmek için gelmiştim.. İnkar etmiorum.. Konuşmaya gemiştim en azından bana yardımcı olabileceğini düşünerek geldim.. Çünkü dediğin gibi sen oranının yerlisisin...

İnşallah dediğin gibidir engine ben haksızlık ediorumdur.. Allah izin verirde gerçekten yapanın kim olduğunu bulursam eğer bu da engin denen arkadaşla alakası yoksa özür dilemesini de bilirim.. En azından ismi ortalarda gezinior.. Benim beynimi sulandıran bu... Neden onlarca kişi varda bir tek bu isim?

Neyse artık karakterimi geri aldığım için çok mutluyum.. Herkese teşekkürler..
  • işte bu bende konuyu fazLAz uzatmıyorum istediin zaman Bir konu bir derdin olursa Mekan beLLi İlk sefer geLdin buLamadın ama bu sefer geL ben seni buLurumn merak etme...

İlk göz agrısı bea insan sevinmezmi hadi bakam tekrar hayırLı oLsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

Neyse artık karakterimi geri aldığım için çok mutluyum.. Herkese teşekkürler..

ewt bencede böyle düşün nasıl olsa char artık sende bazı şeyleri fazla uzatmanın anlamı yok yarardan çok zarar getireceğini düşünüyorum yapanın yanında hiç bir şey kar kalmaz çünkü etme bulma dünyası
    Bu arada 1 senedir athens serverındayım ne fırıldaklar dönüyormuş meğersede haberimiz yok ...
  • Şeker bulmuş çocuk gib sevinmişsindir.

Hakketten oyunu oynuyoruz ama insanlar neler yapıyoruz biz arakdaşlarla sırf zevk için oynuyoruz
    Guild den durmadan geyik. Millet neler çeviriyor. Ya biz çok safız galiba
  • Kurtlar Vadisi dizi gibi olmuş abi Mafya - Devlet - Asker ilişkisi gibi :) :) Helal olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.