Şimdi Ara

Geri Döndüler :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizde böyle birşey bekliyorduk Venusten beri Venus sunucusunda baya geç kaldık legit klanlarına girmekte biz girdiğimizde legitler bitmişti....
  • yiyorsa chine kasın legit biçimde
  • @Hols Haklısın, 110 cap'den bahsediyoruz. Ama "Aa... sıkıyorsa şunu kasın" demek de hoş değil. Sonuçda emek harcıyoruz.
    @Smuzy Union'un tek şartı legit olmak, o yüzden o tür zıtlıklar ne yazık ki oluyor. Aslında Union içinde hoş karşılanmıyor o tür kişiler.

Geri Döndüler :)

Geri Döndüler :)

• güzel ellerinize sağlık ben oyunun adaletsizliğinden bahsetmek istedim yani madem kurallarda bot ve illegal programlar kullanmak yasak ozaman chine char kasılmaz eu hadi party'le idare edebilir.Chine char sahibiyim power levelde bile çok fark ediyor
  • Pardon, negatif olarak değerlendirdim. Partyler de bowlar(lure için) ve nukerler genelde yer alabiliyor ama diğer buildler hiç uyum sağlayamıyor. Ksro'ya yeni legendla 4/4 olan partylerde eulara göre chler daha fazla exp alıcaklar gibi birşeyler konuşuluyordu. Geldi mi bilmiyorum ama eğer geldiyse azda olsa dengelenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of Low -- 4 Şubat 2011; 18:55:35 >
  • Hala oynuyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Gardrop Fuat ]

Venüste oynadığım yıllarda vardı avalon yanlış hatırlamıyorsam guild masterı Fly dı

Fly ile Nighbloom onlar Xian'da idiler. Silkroad Closed Beta iken oynardık onlarla. Sonra Aion a gittiler daha sonra Venus e geri dönmüşler. Lvl 80 limiti varken bırakmıştı baya bi kullanıcı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.