Şimdi Ara

Geri Dönüş / Karakter Önerisi ve Server Seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa Aion tecrübesinden sonra Silkroad'a geri dönmeye karar verdim. Yaklaşık 10 aydır oynamıyorum çok şey değişmiş. Benim bıraktığım zamanlar oyun çok karışmıştı yalnız şimdi bayağı düzelmiş gibi. Evet arkadaşlar istediğim karakter özelliklerini ben belirteyim sizler de bana bu özelliklere göre karakter önerirseniz çok memnun olurum . Kesinlikle Unique karakteri olmayacak, PvP ve savaş alanın da iyi ama blade kadar zor olmayacak. Bot kullanacağım için kasma sorun değil ama ille de güçlü olacak diye oynarken kendimi de kasmamam lazım yani oynarken zevk vermeli. En son özellik olarakta bulunduğu takıma yardımı dokunacak bir karakter olabilir ama bu o kadar da önemli değil. Benim aklımdan geçen karakter sınıfları; Tam STR Çinli Okçu, Tam INT Çinli Mızrak, Melez INT (5:1 veya 6:1) Mızrak, Tam INT Çinli Kılıç/Kalkan, Avrupa karakteri olarakta sadece Savaşçı. Aklım Tam STR Çinli Okçu ile Avrupa Savaşçı gönlüm Tam INT Kılıç/Kalkan, Melez INT Mızrak diyor

Edit : Hangi server'da oynayacağıma da karar vermiş değilim, kesinlikle ırkçı değilim ama Arapların az olduğu ve meslek savaşının çok olduğu server önerilerinizi de bekliyorum. Kafamdan geçen serverlar Phoenix, Eos, Olympus ve Greece'dir.

Edit : Bu arada, önerdiğiniz karakter sınıfı ile bir de o sınıfla ilgili bir yapılandırma varsa aklınız da onu da paylaşırsanız çok sevinirim (Full STR Bow 100Pacheon 100Fire 100Light gibi...). Çok şey mi istiyorum ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet YILDIRIM -- 18 Şubat 2010; 12:58:47 >

• Full str okçuHerşeyi yapabiliceğin bir build.Ama önce sp kasmanda fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

Full str okçuHerşeyi yapabiliceğin bir build.Ama önce sp kasmanda fayda var

Farm zaten kesinlikle yapacağım zira en az farmı full str bow istiyor, teşekkürler önerin için
  • Önce çok güzel bi sp farmı yap onglarda. Build için önerim ch, Full str glavier. Server öneri ise; greece. Job savaşları,pvpler çok yoğun.

Glavieri şiddetle öneriyorum 2m sp kassan yeterli martta 105 geliyor, 105 level campta glavier çok feciii .
  • En iyi Nuker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşsiz3Hilal

Edit : Bu arada, önerdiğiniz karakter sınıfı ile bir de o sınıfla ilgili bir yapılandırma varsa aklınız da onu da paylaşırsanız çok sevinirim (Full STR Bow 100Pacheon 100Fire 100Light gibi...). Çok şey mi istiyorum ne

Bu arada pacheon ve fire ın yanında genelde light açılır.Bana göre cold veya force açmak daha mantıklı.Force bowla oynamadım ama force glavie ile fazla olmasada oynama şansı bulmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Önce çok güzel bi sp farmı yap onglarda. Build için önerim ch, Full str glavier. Server öneri ise; greece. Job savaşları,pvpler çok yoğun.

Glavieri şiddetle öneriyorum 2m sp kassan yeterli martta 105 geliyor, 105 level campta glavier çok feciii .

YouTube'a baktım da 105 Lv ile ilgili vidyo yok bil hassa glaive namına. 105 Lv glaive'yi inceleyebileceğim her hangi bir vidyo filan var mı bildiğiniz?

Edit: 105 Lv güncellemesi de yaklaşmış demek ki, o zaman gelecek için iyi bir karakter yapılandırmam lazım.

Teşekkürler önerin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 18 Haziran 2010; 3:33:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMassacre

Benim önerim Warlock-Rogue ki 105 level gelmesi ile bu build mükemmel işler çevirecek,çok can yakacak.Redsea serverini önermem full arap.

Ama Silkroad'a hiç başlamamak daha iyi tabiki.

Greece'de de çok var . Adım başı bir arap exchange atıyor ; '' 100k plez, 150k bliz'' off of...

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 18 Haziran 2010; 3:33:05 >
  • Venustede 5k plaz , pt plaseee , 5k plaze li araplar çok

Saturnde oynarken hiç böyle adamlar yoktu

Full STR Bow en iyi build bence . Kasmışlığım var ve başlarda çok zevk alıyodum tabi oynaya oynaya sıkılıyor insan
  • Bana yıkılmaz bir warrior verseler istemem çünkü bana zevkli gelmiyor..Gönlünüzden geçen, mutlu olacağınız, zevk alacağınız char herzaman en iyisidir ve bunu biz bilemeyiz..

Çok yardımcı oldum galiba..
  • Unique hariç herşeyi yapabilen build;Warrior+Cleric...
    PVP+Job War+Guild War+Fortress War+Party gibi heryerde çok rahat yer bulan ve hepsinde de başarılı olan bir builddir...Anlayacağın takım oyununa da yatkın bir build...
    Tek eksiği unique kesmesi,unique kesemez ama Medusa gibi unique partilerin vazgeçilmezidir yine...
    Oynamasını bilirsen kolay kolay ölmezsinBu da zamanla olur...
    Zevk meselesinide bilemem,adı üstünde warrior herşeyde en önde sen olmalısın
  • quote:

Önce çok güzel bi sp farmı yap onglarda. Build için önerim ch, Full str glavier. Server öneri ise; greece. Job savaşları,pvpler çok yoğun.

aynen herzaman dediğim gibi gene Glaive diyorum.. bow diyenlere
  • Karakteri Olympus server'ın da açtım şuan farm yapmaya başladım ve str gittim. Önerileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sayeniz de kafam da bazı taşlar yerine oturdu. Şu andan itibaren iki yapılandırmaya yoğunlaştım; Bow veya Glaive.

• quote:

Butun aklımı çeldin 80 lwl bow chari glavie mi yapsam ne
  • Bunun Üstüne Char Tanımam Bowmuş Glaviemiş Zorlayamaz Bile Tabi Bu Benim Charım İçin Geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 18 Şubat 2010; 23:33:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolunay

quote:

Butun aklımı çeldin 80 lwl bow chari glavie mi yapsam ne

Ben de bow ile glaive arasında kaldım pff

105 Lv'da glaive iyi olacak diyorlar ama nerden bakabiliriz ki, youtube'da filan ara tırım tırıs yok

• ben de bayadır oynamıyordum full str glavie charım vardı athenste ama o accountumu gormuyor oyunda anlamadım.

zaten yeni bi tane acmak istiodum yeni bi serverda bugun eos ta actım full str glavie sıkılmazsam onu kasıcam

alayına gider glavie tecrübeye dayalı soyluyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.