Masaüstü sağ tuş>Özellikler>Masaüstü>Masaüstünü Özelleştir>Masaüstü Simgeleri
Burada yok mu?
Teşekürler, gerçekten çok kolay oldu.
silecegin dosyalari shift+delete ile sil
quote:
Orjinalden alıntı: cigdemgunduz
buldum kardeş önce sağ tuş boş bi yere sonra kişiselleştirme sonra solda masaüstü simgelerini değiştir yazıyo ona tıkla ordanda geri dönüşüm kutusuna tıkla tamam de oluyo (Sadece vistada)
Silinen dosyaları geri getiren programlarla geri getirmeyi deneyebilirsin.
Eraser yada tuneup olabilir.
oloabilir
Vista için : Masaüstünde boş bir alanda sağ tuşa tıkla, kişiselleştirme sonra soldaki ara menüdeki görevler sekmesinin altındaki masaüstü simgelerini değiştire tıkla orda açılan menüden geri dönüşüm kutusu yazan yerin yanındaki boş kareyi tikle, tamama bas. Geri dönüşüm kutusu masaüstünüze geri gelmiştir hayırlı olsun.
merhaba arkadaşlar ben bu konuyu xp için araştırıyordun bu sayfadaki taktikleride denedim yalnız olmadı. çünkü editlenmiş xp versiyonlarından birini kullanıyorum. ama kesin çözümü buldum. başka bir bilgisayardaki geridönüşüm kutusunun kısayolunu oluşturup problemi yaşadığım bilgisayarın masa üstüne taşıdım ve olay bitti. böyle kolay bi yol buldum inşallah işinizi görür. birde başka bir bilgisayar bulamayacağım diyen arkadaşlar için kısayolu upload ettim. buyrun arkadaşlar
buldum kardeş önce sağ tuş boş bi yere sonra kişiselleştirme sonra solda masaüstü simgelerini değiştir yazıyo ona tıkla ordanda geri dönüşüm kutusuna tıkla tamam de oluyo (Sadece vistada)
Dosyayı çift tıklayarak evet deyin..Masaüstünüzde geri dönüşüm kutusunu göreceksiniz..Selametle
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: kaberdeybaha
Ben daha pratik bir yöntem yazayım
masaüstüne sağ tıklayın ve yeni klasör oluşturun yeni klasörün adını da
Geri Dönüşüm Kutusu.{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
koyun hepsi bukadar ;)
bence bu en kolay yol olmuş.. bravo valla.. Allah razı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Acizim
quote:
Orijinalden alıntı: kaberdeybaha
Ben daha pratik bir yöntem yazayım
masaüstüne sağ tıklayın ve yeni klasör oluşturun yeni klasörün adını da
Geri Dönüşüm Kutusu.{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
koyun hepsi bukadar ;)
bence bu en kolay yol olmuş.. bravo valla.. Allah razı olsun
İmzanı çok beğendim
Masaüstünde sağ mouse tuşuna bas, Personalization, Change Desktop icon, Recycle Bin ,e tık koy. Apply, ok.
saolun arkadaslar geri dönüşüm kutuma kavustmm xD
selamun aleykum aq ben bu konuyla kıcımı yırttım ama en sonda buldum bakın masaustunde bır dosya acın ve ısmını Geri Dönüşüm Kutusu.{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} koyun sıp dıye gerı donusum kutusu gelıyo ama ben sunu bılmem benım pc vısta sadece wıstada olabılır hadı bys