Merhaba arkadaslar sezon 2de çok takılırdım buralarda fakat 2 yıldır pek ugramadım ama sonunda geldım :D öncelikle oyundakı ısmım Rgk molarite çelıncır 520 puanım lakin dün weste geçtim orda plat 1e attı :D sezon 2de oyundakı ısmım MertAGZIPAK oldugu için o şekilde attı :D neyse bu konuyu trolleyın diye açtım ve hoş buldum.
Merhaba arkadaslar sezon 2de çok takılırdım buralarda fakat 2 yıldır pek ugramadım ama sonunda geldım :D öncelikle oyundakı ısmım Rgk molarite çelıncır 520 puanım lakin dün weste geçtim orda plat 1e attı :D sezon 2de oyundakı ısmım MertAGZIPAK oldugu için o şekilde attı :D neyse bu konuyu trolleyın diye açtım ve hoş buldum.
rgk freyja ile normal oyun atmıştım nasusla taşımıştı 1.1 k Q kasmıştı buda böyle bir anımdır
quote:
Orijinalden alıntı: ZeroKinTR
quote:
Orijinalden alıntı: BarBoosa
rgk freyja ile normal oyun atmıştım nasusla taşımıştı 1.1 k Q kasmıştı buda böyle bir anımdır
Ya fazla sohbetlere katılmazdım ama her konuyu mutlaka okurdum efsaneler ligi çıkmıstı bı ara herkes oraya geçmişti ama ben satmamıstım burayı oylede gurur duyarım bundan lolking profılım bu dostumhttp://www.lolking.net/summoner/tr/459000 yalan soylıcek değilim :D aynen rolu adc Freyja'nın fakat iyi top oynar :D
quote:
Ya fazla sohbetlere katılmazdım ama her konuyu mutlaka okurdum efsaneler ligi çıkmıstı bı ara herkes oraya geçmişti ama ben satmamıstım burayı oylede gurur duyarım bundan lolking profılım bu dostumhttp://www.lolking.net/summoner/tr/459000 yalan soylıcek değilim :D aynen rolu adc Freyja'nın fakat iyi top oynar :D
Alıntıları Göster
oooo hoşgeldin kanka özlettin kendini
quote:
Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası
Hydrogena dır belki dedim ama
Hoşgeldin
kapanmadı mı o konu :)
hsgldn ..<3
Hosgeldin diyelim bilgi dolu paylasimlar bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: unicornek
Hosgeldin diyelim bilgi dolu paylasimlar bekliyoruz.
Hoşgeldin
quote:
Orijinalden alıntı: Amorcalient
Hoşgeldin
Alıntıları Göster
Hoş bulduk arkadaslar elimden geldigince forum konularına katılcam yardım edıcem :D
quote:
Hoş bulduk arkadaslar elimden geldigince forum konularına katılcam yardım edıcem :D
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: LaoBaLi
quote:
Orijinalden alıntı: ZeusunAmcası
Hydrogena dır belki dedim ama
Hoşgeldin
kapanmadı mı o konu :)
Ne oldu ona ya
BarBoosa
kullanıcısına yanıt
İsim için ticket atarsan düzeltiyolaa. Hoşgeldin.
quote:
Orijinalden alıntı: Lilith Immaculate
İsim için ticket atarsan düzeltiyolaa. Hoşgeldin.
Teşekkürler dostum bunu bılmıyordum :D
Owwww kanki hoşgeldin hatırladın mı beni eloobost yapmıştık birlikte