Şimdi Ara

Geri lambası bir tane olan araçlar... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
18.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: espirtlotus

quote:

Orjinalden alıntı: emrew

quote:

skoda felicia da 2 tane sis farı var arkada ayrıca zaten frene basınca başka lambalar yanıyor ve bagaj camının üstündeki 3.lambada yanıyor,gayet acık ve net farkedilir bence bu frene basıp basmadığı,başka bir sebebi olmalı

ARKADAN GELEN ARAC NEREDEN BİLSİN BU ARABANIN UCUNCU LAMBASI VAR MI YOK MU DİYE

OPEL ASTRA G SERİSİNDE 2 TANE ARKA SİS FARI GORUNMESİNE KARŞI Bİ TANESİ BOSTUR

iyide eger bir tanede olursa arkadan gelen araç nerden bilsin bunun öteki farının bozuk olup olmadığını yada böyle üretildiğini,

Hatta nereden bilsin öndeki araç motosiklet mi yoksa otomobil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: vozer

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emrew

quote:

skoda felicia da 2 tane sis farı var arkada ayrıca zaten frene basınca başka lambalar yanıyor ve bagaj camının üstündeki 3.lambada yanıyor,gayet acık ve net farkedilir bence bu frene basıp basmadığı,başka bir sebebi olmalı

ARKADAN GELEN ARAC NEREDEN BİLSİN BU ARABANIN UCUNCU LAMBASI VAR MI YOK MU DİYE

OPEL ASTRA G SERİSİNDE 2 TANE ARKA SİS FARI GORUNMESİNE KARŞI Bİ TANESİ BOSTUR

iyide eger bir tanede olursa arkadan gelen araç nerden bilsin bunun öteki farının bozuk olup olmadığını yada böyle üretildiğini,

Hatta nereden bilsin öndeki araç motosiklet mi yoksa otomobil mi?

böyle bir Temel fıkrası vardı da şimdi yazmaya üşeniyorum..

• Benim Polo Classic tede 1 tane var ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

bazı arkdaşlar demişki 2 tane lamba olursa geri viteste stoplarla karışır... arkdaşım sen hiç beyaz stop gördün mü? ya da kırmızı geri lambası?

bahsettigim şey kırmızı geri lambası değildi tabiki...ama tr de o kdr cok beyazlamıs stop lambalı arac varki..demekki sen gormemıssın...cok ii bakılan polis araclarına bakman yeterli bile..
  • bence karışmaz. hem genel olarak konuşuyoruz burada. bir kaç aracın lambaları eskidiyse bizi ilgilendirmez.

Geri lambası bir tane olan araçlar...
  • Sis iki tane olursa stopla karışmaz, sislerin aynası mat gri değil parlak aynadır, yani ışığı da stoptan daha parlaktır, ve sürekli yanar, diyelim ki önünüzdeki aracın arkasında sürekli kırmızı ışıklar yanıyor ve araç bastı gidiyor, bunu stop zannedip duracak birileri varsa aramızda bence trafiğe çıkmasın...

2 geri vites lambnası her zaman tek olmasından iyidir, hem aydınlatma açısından hemde ampul bozulduğunda olumsuz bir durum oluşmaması açısından (zaten arka ampulleri kontrol etmeyen bi milletiz, gece farımızın teki sağlamsa tamamdır, önümüzü az çok görüyoruz ya hemen yola çıkarız)

Ayrıca ne kadar kaliteli veya cazip olursa olsun sırf simetrik olmadığı için bu tür araçları almaktan vazgeçerim, benim gibi düşünen çok insan var (bkz. yukarıdaki mesajlar)

• quote:

Geri lambası ve sis farı bir tane olan araçlar yasaklanmalı, özellikle sis farının tek olması çok tehlikeli tamamiyle maliyet göz önünde bulundurularak yapılmış bir uygulama
    \

KOSKOCA MERCEDES S SERISINDE DE OYLE SOL TARAF SIS LAMBASI

DIZAYN EKSIKLIGI MI

MALIYET MI

sacma sacma gulerim

tamamen yasalarla ilgili
  • benimkin de sis lambasi tek arkada solda ama bir gun otobanda gidiyoum hava yagisli biraz onumde bir araba gidiyor sag tarafta sis lambasi yaniyor belli sis lambasi ama neden ters te yaniyor diye aklimdan gecti yaklastim yanina geldim bir baktim ingiltere plakali

ama iki sis lambasi olmasi guzel daha simetrik duruyor

benim geri vites lambalarim varrrr iki tane yani ama yeni kasada onuda calmislar ondada tek
  • Bazı taksilerde sinyal ile geri vites lambasını birbirine bağlayıp sinyal verdiklerinde hem sarı sinyal lambası hem de beyaz geri vites lambası yanıyor. İstanbul'da iki tane Accent'de gördüm bunu. Amaç ne idi çözemedim.
  • benim arabada allahtan yok cünkü uyuz oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 2 Nisan 2007; 0:44:58 >
  • tek olmasının zararı karanlıkta az ışık saçması
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAZLIKAZAK

quote:

Geri lambası ve sis farı bir tane olan araçlar yasaklanmalı, özellikle sis farının tek olması çok tehlikeli tamamiyle maliyet göz önünde bulundurularak yapılmış bir uygulama
    \

KOSKOCA MERCEDES S SERISINDE DE OYLE SOL TARAF SIS LAMBASI

DIZAYN EKSIKLIGI MI

MALIYET MI

sacma sacma gulerim

tamamen yasalarla ilgili

asıl yasaklanması gereken araçlar tampnlarında çamurluk olmayan araçlar

pejo 207, megane 2 en güzel örneği bunlar. Neden mi böyle dedim.

hafta sonu baya yağmurluydu burası acayip sağnak yağış vardı, çift yolda gidiyoruz hızımız 90 100 arası değişiyor. önümdeki 207 bi su atıyor geriye inanmazsınız yaaa sileceklerim son hızda çalışıyor düşünün, hızımı azalttıma rayı açtım arakdan beni megane solladı geldi önüme bide o başladı su atmaya ama nasıl su atıyorlar sinrilendim bastım gaza geçtim önlerine iki aracıda solladım sonra bi merced gördüm arkasına girdim arkssından gidiyorum ne su atıyor geriye ne başka bişey sadece normal bi su bulutu oluşuyor arkasında NORMAL araçlar gibi.

Bu aşıır derece geriye su fışkırtan arabalara bi çüzüm bulması lazım üreticilerin. Hiç mi arkadan gelen insanlar düşünülmüo anlamış değilim.

topic in konusu ile benim konumun bi alakası yok gerçi ama aklıma geldi yazdım.

• leonda da tek geri vites lambası var.onun simetrisindeki lamba arka sis.
  • geri vites farı olmayan taraftaki yaya ve sürücüler için tehlikeli bir durum bence. sırf araba gövdesinde sis farı delmemek için bu şekilde yanlış tasarımlar yapmaya hiç gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.