Şimdi Ara

Fatih Erbakan: Gençlerimizi deizm, ateizm ve eşcinsellik gibi felaketlerden koruyacağız. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
2
Favori
8.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    El kaide de müslüman. Işid müslüman. Taliban da müslüman. Buradan bir anlam çıkmayacağı gibi pkk ateist diye ateistler terorist anlamı çıkmaz. Ateistler et yemez. O kadar insancıllardır. Bırak insanı tavuk katletmez yemek için.

Ruslar ortodoks hemde koyusundan, katliam yapıyor. Çin budist. Onunda dini var. Oda katlediyor. Ateist ülkeye örnek küba. Varmı bir katliamı.

Ortadoğu da kardeş kardeşi sırf meshepinden dolayı birbirini öldürüyor. Biz diyormuyuz tüm müslümanlar şöyledir diye.

Bu yaptığınız ateistlere bok atmak için pkk yı kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 11 Mayıs 2023; 11:22:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yoo pkknında çoğu Müslüman. İçinde ger türlüsü var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Onu da yazıcaktım. Saçmalıyor.

• Dünya coğrafyasına bakınca burnu moktan kalkmayan yerler belli.

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Merhabalar, işlemi ben tesis etmemişim. Bu nedenle ayrıntılı bilgiye vakıf değilim.

Bu yüzden destek hattından bilgi almanızı rica edeceğim sizden.

Şimdi buradan bu görüşmeye devam etmeyelim lütfen.

Size cevap vermemem nezaketsizlik olurdu ama bu görüşmeye devam edersek konu içerisinde paylaşım yapan arkadaşlarımıza nezaketsizlik olacak, anlayışınıza sığınıyorum.

Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.  

Selamlar.

• serafon kullanıcısına yanıt
    Hahahaha yapma ya. Bana göre de tanrıya inanmak felaket belki, ne yapacağız şimdi? Doğru yol diye bir şey yok. O senin doğrun, sadece de seni ilgilendirir. Ne şeytanı ne düğmesinden bahsediyorsun ya? Sen nasıl ki tanrıya inanabiliyorsan, isteyen de tanrıya inanmaz ve tanrı inancını reddeder bu kadar basit.

Sizinle aynı inanca sahip olmayanlara hakaret etmek, bunu felaket olarak nitelendirmek doğru yolu tebliğ etmek mi oluyor? Sen bilirkişi misin de herkes için doğru nedir yanlış nedir biliyorsun?

Biri çıkıp “allaha inanmak felakettir” dese ortalığı birbirine katarsınız, ama sizin inandığınız dine inanmayanın düşüncesine “felaket” dersiniz rahatça. Ne ala memleket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 11 Mayıs 2023; 7:57:53 >
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Gerçekleri yazınca başın belaya giriyor. Allahın rolüne bürünüp dini insan yazgısı kanunlarla koruyorlar. Bu ne yaman çelişki.

Ve dediğin gibi, bunlara herşey serbest, aynısını demek bize suç kabul ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 11 Mayıs 2023; 7:50:45 >
  • Ömer kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınızı şimdi gördüm. Öncelikle gerici ifadesi herhangi bir hakaret içermiyor. Gerici, toplumsal yaşamda çağdaş değerleri benimsemeyen kişi anlamına geliyor.
    Şimdi bizzat Fatih Erbakan’ın söylediği cümleleri yazıyorum. Hatta ilk cümleyi daha bugün söyledi.

“Müfredat değiştirilecek, eğitim sistemi ahiret öncelikli nesiller yetiştirecek.”

“Anadolu’da yıllardan beri büyüklerimiz 14,15,16 yaşında evlenmiş, mutlu yuva kurmuşlardır. 15 yaşında biri cinsel olgunluğa eriştiğine göre rızası geçerlidir.”

“Gelecek nesillerimiz 3 kulaklı 5 gözlü doğmasın diye aşı olmuyorum.”

Ben bu ifadelerden, bu kişinin toplumsal yaşamda çağdaş değerleri benimsemeyen bir kişi olduğu çıkarımını yapıyorum hocam. Ancak yine de açıklamamı okuduktan sonra bu ifadenin forum kurallarına uymadığını söylerseniz kaldırabilirim.

Merhabalar, açıklamanız çok kıymetli lakin doğruluğu ya da yanlışlığı üzerine yorum yapmayayım müsaadenizle.

Malumunuz haber metninin ya da başlığının yorumdan arındırılmış olması elimizi güçlendirir. O nedenle istirham ediyorum bana yardımcı olur musunuz?

Gerçekten nezaketiniz için teşekkür ederim.
    Görüşmek dileğiyle.

Tamamdır hocam, düzenledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Adamın suratına bakınca 1000 yıl geriye gidiyorsun zaten. Gerici hakaret falan değildir.

Adminlerden ricamdır, hakaret olarak düşündükleri şeyleri önce TDK sitesinden anlamlarına bakıp değerlendirmeleridir, hem bu vesile ile lügatlarını geliştirirler.

Geçende birisi bana ne çemkiriyorsun dedi şikayet ettim, bunda hakaret yoktur diye geri dönüş yapılmış. Aç bi bak TDK da ne anlama geliyor o laf dedim, özür dileyip şikayetimi kaale aldı.

Gerçekten bu samimiyet adına teşekkür ederim.
    İyi forumlar.

Merhabalar,
    Hakaret midir değil midir onu konuştuğumuzda bunu konuşursunuz seve seve.
    Sanırım yukarıdaki iki, üç mesajımı okumadınız. Sağlık olsun.
    Kendimi izah edebildiğimi düşündüğüm için, ufak bir sorunu ortadan kaldırdığımızı gördüğüm için müsterihim.
    Şimdi ben de müsaade istiyor ama konuyu forum sakinlerinin paylaşımına bırakıyorum.
    Selamlar.

Yok ben sadece bi tavsiye verdim, adaletsizlik olup olmadığından kastım yoktur. Hatalarınızı gördüğünüzde düzeltiyorsunuz sıkıntım yok benim.

Eyvallah.
    Tavsiyeleriniz başımızın tacıdır.

• ülke hiç iyiye gitmiyor hiç

• Kuran ayetlerini her önüne gelen çeviremez yorumlayamaz, bu da bir ilim gerektirir, ilmin yoksa sus adam sansınlar

• Dr_Otis D kullanıcısına yanıt
    Anlamak için alim olmak lazım ha

Kuranın kendisi öyle demiyor ama, gayet anlaşılır açık ve net diyor?

Anlamak demediğimi anlamayacak kadar vahim durumdasınız. Yorumlamak, çevirmek.. Bir ayeti doğrudan doğruya çeviridğinizde anlamlandıramayabilirsiiz, o ayetin hangi olay üzerine indiğini neyi ima ettiğini derinlemesine yorumlayamayabilirsiniz. Tefsirin ne olduğunu ve bir ayetin neredeyse 1 sayfa ile tefsir edildiğini araştırmanızı öneririm

• Dr_Otis D kullanıcısına yanıt
    Kureyş arapçası bilen arkadaş yorumluyor zaten anlamını en iyi bilen, bizde ondan referans alıyoruz.

Kureyş bilen diğer bir kişi eski müftü Turan Dursun vardı onuda katlettiler.

Tefsire mefsire gerek yok, kuranın kendisi ben dümdüz bir kitabım gayet açık yazıldım diyor.

Tefsir denen şey inançsız olup ama bu işten ekmek yiyenlerin uydurmalar eklediği bir yoldur durumu kotarmak için.

Ayrıca bana tebliğ yapma, belkide bu forumdaki en rütbeli hafız benimdir. Boşuna böyle olmadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 11 Mayıs 2023; 9:40:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.