< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 11 Mayıs 2023; 11:22:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 11 Mayıs 2023; 11:22:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Merhabalar, işlemi ben tesis etmemişim. Bu nedenle ayrıntılı bilgiye vakıf değilim. Bu yüzden destek hattından bilgi almanızı rica edeceğim sizden. Şimdi buradan bu görüşmeye devam etmeyelim lütfen. Size cevap vermemem nezaketsizlik olurdu ama bu görüşmeye devam edersek konu içerisinde paylaşım yapan arkadaşlarımıza nezaketsizlik olacak, anlayışınıza sığınıyorum. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Selamlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolcia -- 11 Mayıs 2023; 7:57:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 11 Mayıs 2023; 7:50:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tamamdır hocam, düzenledim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ülke hiç iyiye gitmiyor hiç |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 11 Mayıs 2023; 9:40:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |