Şimdi Ara

GERICOM Notebook Audio Driver Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana Gericom marka notebook un ses driver i lazım. Ne yaptıysam bir türlü tanıtamadım. Notebookum GERICOM Hummer serisinden. Bu notebook un üzerinde hangi model olduğu yazmıyor. Ama size donanımlarını söyleyebilirim. Orjinal sitesinde bu donanımlara ait bir notebook a rastlayamadı.

Celeron 2.40 GHz işlemci , 512 MB Ram , 30 GB HDD , Samsung Combo optik sürücü, Intel 82845G Grafik kartı, Smart Link 56K Modem, National Semiconductor DP83815-Based PCI Ethernet ...

Yardım ederseniz çok memnun olurum.

• kardeş bu senin işine yarar diye düşünüyom gir bak hayırlı ramazanlar bu arada herkese
    http://www.treiberupdate.de/treiber-download/treiber-Gericom%20Audio-0.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: esen1194

kardeş bu senin işine yarar diye düşünüyom gir bak hayırlı ramazanlar bu arada herkese
    http://www.treiberupdate.de/treiber-download/treiber-Gericom%20Audio-0.html

Eyvallah kardeşim. Ama hummer serisindeki hiçbir driver bendeki notebooka olmuyor. Olmadı hepsinin driverlerini teker teker denemek zorunda kalacağım. Yardımın için çok sağol.

• Hala uğraşıyorum arkadaşlar. Yok mu yardım edecek kimse?
  • arkadaşım bak everest diye bi program var onu bul kur orda laptopun bütün donanımlarının isimlerini ayrınılı bi şekilde yazıo sesi bul modelini bana ver yardımcı olim sana ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratyetimova

arkadaşım bak everest diye bi program var onu bul kur orda laptopun bütün donanımlarının isimlerini ayrınılı bi şekilde yazıo sesi bul modelini bana ver yardımcı olim sana ok

Bende Driver Genius Professional var. Onunla driveri tesbit ediyorum AC97 Realtek Audio çıkıyor. Ne kadar Realtek driver varsa yükledim bana mısın demiyor. Kimisinde sağ alta hoparlör ikonu geliyor ancak işlev görmüyor. Görüntü var ses yok. Kiminde de driver yüklüyor fakat aygıt yöneticisinde ünlem işareti görünüyor ve donanım çalışmıyor. Gericom'lar da genelde VIA ses kartları kullanılmış ama bu notebook da Realtek görünüyor. Anlamadım gitti.

• quote:

Orjinalden alıntı: muratyetimova

arkadaşım bak everest diye bi program var onu bul kur orda laptopun bütün donanımlarının isimlerini ayrınılı bi şekilde yazıo sesi bul modelini bana ver yardımcı olim sana ok

Dostum sana mevcut bilgileri vereyim bana bahsettiğin programı kullanarak.

Anakart Kimliği : 63-0100-000001-00101111-101303-i845$1ABHI016_BIOS DATE : 10/13/03 VER: 08.00.09

Anakart Adı : Gericom Hummer

Çipset:

Kuzey Köprüsü : Intel Brookdale-G i845GEV

Ses Bağdaştırıcı : Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]

Yardımcı olursan sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)

Sorun bu...
  • Burada başka birisine yardım etmez mi kimse? Bu konudan müzdalip olan sadece ben miyim, yoksa bu sorunun çözümünü söyleyene kadar birileri beni kıvrandırmak mı istiyor?
  • abi everest ultima diye bir program var bilgisayarına indir ve çalıştır oradan ses aygıtlarına bak. orda aygıtın chip inin ne oldugu filan yazar. o chip i googleye yaz chip in driverini indir. en iyi en guzel en son yontem budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: essence-essence

abi everest ultima diye bir program var bilgisayarına indir ve çalıştır oradan ses aygıtlarına bak. orda aygıtın chip inin ne oldugu filan yazar. o chip i googleye yaz chip in driverini indir. en iyi en guzel en son yontem budur

Onu indirdim baktım. Yine aynı hata zinciri. Başka işletim sistemi kurup deneyeceğim. Belki XP Home de çalışır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.