Şimdi Ara

GERİYE BİR ÜRÜN KALDI SADECE: Masalı/Dolaplı Kütüphane (40 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Tertemiz, çok fonksiyonel bir adet çalışma/bilgisayar masası (yazıcı ve kasa için ayrı ayrı yerler, artı bir çekmece ve dolabı da var).

2 yukarıda, 1 aşağıda kapaklı dolabı, 2 tane de çekmecesi olan çalışma masası/kütüphane.

Ve bir adet yüksek sırtlıklı, boyu ayarlanabilen, tekerlekli, kolçaklı ofis sandalyesi (siyah kumaş).

HEPSİ BİRDEN SADECE 100 TL!!!!

Hepsi çok temiz kullanılmışlardır. Fonksiyonel hiçbir bozuklukları yoktur. Daha detaylı bilgi ve foto isterseniz mesaj atın.

NAKLİYE ALICIYA AİTTİR.

NOT: GERİYE KALAN SON ÜRÜN KİTAPLIKLI ÇALIŞMA MASASI, nakliyeyi kendisi halletmesi durumunda öğrenci arkadaşlara ücretsiz verilecektir.

NOT: Çayyolu/Ankara'da oturuyorum.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babelfish -- 21 Ocak 2012; 10:42:05 >

• Sivas olsa hemen alırdım.. Nakliye kaç para tutar?
  • Astarı yüzünü geçebilir, bilemiyorum açıkçası. Bir de hasarlanırsa yollarda diye korkuyorum. O yüzden Ankara içi tercihimdir. Teşekkürler yine de
  • fiyat gayet uygun istanbul içi olsaydınız alırdım hemen şehirler arası astarı yüzünden pahalıya gelir hayırlı satışlar
  • Çok teşekkürler
  • Pm atdım...
  • PM cevaplanalı çok oldu ama okumamışsınız daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesajim bulunsun bizimkilere sorayım böyle bisey istiyolardi
  • koltuğa bende talip olabilirim eğer bir sorunu yoksa.çay yolundan koleje nasıl olcak düşündürüyor insanı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

koltuğa bende talip olabilirim eğer bir sorunu yoksa.çay yolundan koleje nasıl olcak düşündürüyor insanı :)

Koltuk tek başına bir otomobilin arka koltuğuna sığar esasen düşünürseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Sivas olsa hemen alırdım.. Nakliye kaç para tutar?

+1
  • Şöyle ilanlar neden izmirde olmazki :S ya hdd satarlar ya ps3 anca
  • takip...
  • İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER, ANCAK GERİYE SADECE DOLAPLI KÜTÜPHANELİ ÇALIŞMA MASASI KALDI. ONU DA 40 TL'YE VERİYORUM.

Herkese iyi alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babelfish -- 19 Aralık 2011; 21:00:03 >
  • Kardeş ben pm attım sana kitaplıklı çalışma masası için...ilgilenirsen memnun kalırım...
  • öğrenciye ücretsiz demişsin güzel düşünmüşsün tebrik ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.