|
Bildirim
Yazılım desteği olsa hala kullanılabilecek alet. Yazılımdan kastım. WhatsApp bile yeterdi bana
|
komplo teorilerini sevmem ama bence nokia yı piyasadan daha doğrusu symbianı piyasadan silip amerikan işletim sistemlerine mecbur bırakılmak için yapılmış bir olaydı.
yoksa bu işte microsoft kadar tecrübe her iki firmada da yoktu. arayüz kısmı bence çok mükemmeldi ve özgün dü. yazılım desteği olsa hala kullanılabilir cihazlar. özellikle nokia 920 de ki kamera hiç bir cihazda yoktu o dönem.. |
Market yetersizdi. Bir de metro arayüzü milleti sarmadı. Bu iki faktör dışında android'e bin basar. İOS'un gerçek alternatifiydi. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
şu saaten sonra windows tabanlı telefonlar tutulmaz. 10 yıl önce denendi ve tutmadı. Cihaz iyi olabilir ama yazılım yetersizse o cihaz çöp oluyor. Çok dar bir kitleye hitap ederler. |
|
Market yetersizdi. Bir de metro arayüzü milleti sarmadı. Bu iki faktör dışında android'e bin basar. İOS'un gerçek alternatifiydi. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 31 Ekim 2024; 14:16:01 > |
Microsoft, Google gibi şirketlerin aldığı yüzlerce aptal karar var "koca şirket bu hatayı yapmaz" dediğin o kadar komik hatalar var ki görsen gülmekten ağlarsın. Hatta bunun için bir site vardı ama şuan bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|