Bildirim
German Truck Simulator ( Çıktı ) (386. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar en iyi map Suan hangisi dağlık gelis gidiş yan yana olan bir yol lazım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ACİLLLLLL
BEYLER BEN GERMAN TRUCK SİMULATOR'U YÜKLEDİM AMA START YAPTIĞIM ZAMAN REKLAM ÇIKIYOR VE OYUNU SADECE 1 SAAT OYNAYABİLECEĞİMİ YAZIYOR SONRASINDA PARALISINI İNDİRMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. BUNDAN KURTULMANIN YOLUNU BİLEN VAR MI? ACİLL !
-
quote:
Orijinalden alıntı: anılgüven1997
yeni mod
HELAL KARDEŞ... FAÇAA
-
-
-
Herkese iyi geceler arkadaşlar ben logitech driving force gt direksiyon seti almak istiyorum ama bu oyunda kullanan varmıdır hiç ? -
Euro 2 çıktıktan sonra buralar sakinleşmiş yav. -
Herkes ETS2 ye odaklandı. -
-
-
bu oyun muliplayer oynanabiliyor mu? veya online -
quote:
Orijinalden alıntı: pylori
bu oyun muliplayer oynanabiliyor mu? veya online
hayır sadece tek oynanıyor -
-
-
SLM arkadaşlar gts ben mercedes sprinter indirdim ama oyunda nerden alacam arabayı yada yüklendimi bilmiyorum bilen varsa ayrıntılı bir şekilde anlatırsa sevinirim ben german truck simulatör v1 galiba mercedes sprinter v1,2 çalışırmı. -
ets2 mod olarak zenginleşene kadar gtsde takılmak daha iyi geldi bana -
yola devam
-
dorse
-
DAF CF GEFCO " Ford Fiesta "
Mapa Polska 0.2 Beta & Winter Mod 2011
[B]Stop lambasının üzerindeki su damlacıklarını kaçırmayın ;)[/B]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockweLL -- 8 Ocak 2013; 10:49:01 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X