Şimdi Ara

Get Even'da GTX 1060 3GB - Fury X ile eşit ! Tekken ve Vanquish de de benzer sonuçlar var ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Heyyt Bee 980ti'a Bak Bitiremediler Çok Şükür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginc bur tablo.

Belli ki bir patch lazim ve sadece Amd'den de degil, oyun yapimcilarindan ve Nvidia'nin kendisinden bile. 960 yine kendinden onceki amiral gemisi 780 ti sahiplerini gecmis

Fury x kadar 780/ti sahipleri de kizmaya haklari var.

Bir Project Cars gibi skandal bir oyunun kotu kokularini aliyorum. Buna bir yakindan bakayim. Foyasi onceki orneklerinde ki gibi ortaya cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeviGerman

Puhaha elinde fury karti var, cok sevdigi bekledigi oyun simdilik kotu calisiyor... İnkara gel inkara.

Lan oglum, amd, nvidia ve oyun yazilimcilari seni bir bir guzel opmusler, sen bir acayip olmuşsun.

Stockholm sendromu olabilir mi acaba

Tekken'i ben Siemens Sx1 efsanesi ile oynuyordum zamanında.
    Symbian 6.1 işletim sistemi vardı Sx1 ve Nokia Ngage modellerde,sonra symbian 7 işletim sistemine Siemens hiç bulaşmadı.
    Nokia ise symbian ile ısrar edince sonu oldu bu hata...

• woundedknee kullanıcısına yanıt
    Şu yorum, bu konu basligi altindaki en guzeliydi

Nostalji

Ben biraz yaslandim galiba, en son oynadigim dovus oyunu 16bit street fighter 2 oyunu. Super nintendo. Onu da yillar once yeğen'e birakmistim, ilk pc'ler kurmaya baslayinca. Simdi antika diye ne para eder ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeviGerman -- 25 Haziran 2017; 13:46:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Adamlar ekran kartı piyasasının altını üstüne getirmiş siz hala şu kart iyi bu kart iyi derdindesiniz. Ne trajikomik bir durum millet piyasada kart bulamıyor. Piyasada olanların fiyatlarıda uçmuş hatta uzaya çıkıp yörüngeye oturmuş. Sistem toplamaya niyetlenen canım ülkemin insanıda dertli dertli piyasanın düzelmesini bekliyor. Siz şu kart iyi bu kart iyi diye birbirinizi yemeye devam edin birileride ceplerini şişirmeye devam etsin.

Ekran kartlarının fiyatları neden bu kadar yükseldi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Adamlar ekran kartı piyasasının altını üstüne getirmiş siz hala şu kart iyi bu kart iyi derdindesiniz. Ne trajikomik bir durum millet piyasada kart bulamıyor. Piyasada olanların fiyatlarıda uçmuş hatta uzaya çıkıp yörüngeye oturmuş. Sistem toplamaya niyetlenen canım ülkemin insanıda dertli dertli piyasanın düzelmesini bekliyor. Siz şu kart iyi bu kart iyi diye birbirinizi yemeye devam edin birileride ceplerini şişirmeye devam etsin.

Mining yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

quote:

quote:

Mining yüzünden.

Millet deli gibi mining mi yapıyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

quote:

quote:

Mining yüzünden.

Millet deli gibi mining mi yapıyor?

Öyle gözüküyor.Artık nvidia kartlarıda mining olayında olduğundan etrafta kart falan kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.