Şimdi Ara

GetData Back Kullanımı nasıl oluyor? Resimli (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
101.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resimlerde logical drives ta eğer harici diskini görmüyorsa ne yapıcaz benim sorunum bu :( usb yi bilgisayarıma takınca donanım takıldı sesi alıyorum yeni donanım yüklendi de yazıyor hard diskin içindeki disk gönüyor ve ışığı da yanıyor ama artık bilgisayar görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelinn_oz

merhabalar... acaba bu pragramla 1 gb lık micro sd kartımı da kurtarabilirmiyim. aslında okuduğuma göre kurtarılabilirmiş ama ben programı kurdum ve açtığımda sd kartı göremedim acaba benim kart tamamen mi gitmiştir? çünkü sd kart pc ye takınca da telefona takınca da ya da fotoğraf makinasına takınca da hiç bir şekilde gözükmüyor hatta hata bile vermiyor sanki hiç takılmamış gibi acaba böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu yada bi çözüm yolu varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar soruma cevap verebilecek kimse yok mu???????
  • biri banada acil serial verisin nolur yarına iş teslimim var ve kazara sildim ACİL YARDIM PM ATIN NOLUR BİRİ CVP VERSİN YOKSA YRIN İŞİMDEN OLUCAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: firdevstopal

biri banada acil serial verisin nolur yarına iş teslimim var ve kazara sildim ACİL YARDIM PM ATIN NOLUR BİRİ CVP VERSİN YOKSA YRIN İŞİMDEN OLUCAM

http://uploaded.to/file/sfhe3a0j
  • program c mi okumadı, yönetici olaak açın dedi ama zaten yönetici olarak açık. bide arkadaşım o verdiğin linkmi rar şifresimi bilemedim ):
  • ya serial no bulamadım o link dede bişey yokki.. nolu biri yardm etsin yaaa
  • arkadaşlar program pro lisanssız oldugu icin copy yapamadım yardımcı olurmusunuz.
  • merhaba programın 4.25 ntfs versiyonu için serial numarası verebilir misiniz? 12 saatlik bir operasyon sonucu verileri kopyalayabilmek için lisanslı sürüm gerekiyormus, ortada kaldım. şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar bilgisayarımı servise vermiştim ısınma sorunu yüzünden, format atmışlar ve önemli bazı dosyalarım silinmiş haliyle. GetDataBack for NTFS 4.25 ile tarama yaptım ve lazım olan dosyaları buldum ama lisans kodum olmadığı için kopyalama yapamıyorum. Lisans paylaşabilecek olan varsa çok makbule geçer, hayır duamı alır, lütfen yardımcı olun...
  • arkadaşlar çok acil bana 4,25 serial lazım :( pm pls
  • arkadaşlar lütfen birisi serial göndersin version 4.32 :-(
  • Kullandığım versiyon 4.25.. aktivasyon kodu atabilirmisiniz.. birde şimdi harici hard disk taraması yapıyorum daha sonra hard diski eskisi gibi kullanabilecek miyim acaba.. yardımcı olurdanız sevinirim
  • Merhaba
    Arkadaşlar şimdi benim şöyle bir sorunum var bilgisayarıma sunucumuzdan sitelerin yedeklerini almıştık bir klasörün içine tar.gz uzantılı şuan bu yedeklere ulaşamıyorum ve yedekleri bulmam lazım yedekleri aldıktan belli zaman sonra bilgisayara format attım yedekleri masaüstündeki klasörden silmedim bu yedekleri nasıl gerigetirebilirim çeşitli geri getirme programları kullandım ama hiçbiri işe yaramadı bu programlar sanırım geri dönüşüm kutusuna atılanları geri getiriyor bu konuda nasıl çözüme ulaşabilirim GetDataBack for NTFS programınıda yeni buldum ı'don't know default settings seçiyorum daha sonra c sürücüsünü seçiyorum sisem dosylarını getiriyor ama C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop dizinine girdiğimde programdan masaütünde bulunanları gösteriyor herhangibir klasör getirmediğini görüyorum YEDEK İsimli klasörümün içinde website cpanel website yedekleri vardı tar.gz uzantılı bırakın yedekleri bulmayı bu klasörü bile geri getiremedi ne yapabilirim acil yardıma ihtiyacım var bu konuda

Aşağıdaki programları kullandım ama hiçbiri işe yaramadı

recuva
    Ontrack EasyRecovery Professional
    Recover My Files v5
    File Scavenger 3.2

• Bu programın 4.32 versiyonu için şu an tarama yapıyor. Sanırım aktivasyon lazım olacak.

Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Selamlar Arkadaslar

Iomega ScreenPlay Director 1Tb lik Multimedia harddiskim var. Icinde mp3,resim dizi ve Film dvix arsivim bulunuyordu.

Ne olduysa eski izledigim dizileri soyle bir kontrol edeyim dedim bir actim sok oldum.

Smalville 10 sezon ( 1-2-3 sezon ve 10. Sezon duruyor, 4-5-6-7-8-9.sezonlar ucmus)
    Supernatural 8 sezon ( komple ucmus)

Filmler o kadar cokki hangisi ucmus hangisi duruyor anlayamadim bile.

Herneyse dosya kurtarma mevzularini arastirirken bu sayfayi buldum. Bende bu programin 4.32versiyonu indirdim yukledim calistirdim bakalim 13 saat surecek gibi gozukuyor. Umarim sag salim kaybolan filmlerimi bulurum insallah.

GetData Back Kullanımı nasıl oluyor? Resimli

Saygilar Selamlar herkese..

Suat®

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SueM -- 15 Mart 2013; 15:16:59 >

• Konuyu hortlatmak gibi olucak ama bu program çok hayır duamı aldı...
  • arkadaşlar ben getdata back fat32 ile flash belleğimi tarattım fakat lisans kodu istiyor sanırım kopyalamıyorum. ödev teslimim var acil yardım lüfteeeeen
  • Merhaba;

GetDataBack programını kurdum fakat Step 1 'de arkadaşların belirttiği gibi yukarıdaki gibi bir ekran gelmiyor. Bu Yüzden taranacak driver'ı seçemiyorum. Aşağıdaki ekran götüntüsündeki gibi ekran geliyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MertMarabaoglu

Merhaba;

GetDataBack programını kurdum fakat Step 1 'de arkadaşların belirttiği gibi yukarıdaki gibi bir ekran gelmiyor. Bu Yüzden taranacak driver'ı seçemiyorum. Aşağıdaki ekran götüntüsündeki gibi ekran geliyor. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ?

Bu konuyla ilgili, yardım edebilecek olan birisi yok mu arkadaşlar. Dosyalarımı kurtarmam gerekiyor acil olarak :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMarabaoglu

Merhaba;

Yardımcı olabilecek birisi yok mu arkadaşlar ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.