< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Getir 7 Kasım Seçili ürünlerde %50 indirim (2. sayfa)

-
-
parası neyse aramızda toplayalım,virgün kullanmayı öğrenebileceğin bir dil kursuna yazdıralım seni?
-
quote:
Orijinalden alıntı: extagonparası neyse aramızda toplayalım,virgün kullanmayı öğrenebileceğin bir dil kursuna yazdıralım seni?
Sende benimle gel yazım hatalarini giderecek kadar .
Virgün ne olaki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getirme ucreti de artmis burada. Bu saatte bile 3.5 TL.
-
Artan getirme ücretleri,marketin üzerinde fiyatlar,uzun suredir indirim kodu verilmemesi.Kullanmak için bişey göremiyorum.
%50 indirim yapiyor 3 5 urun koyuyor,herkes çakallik peşinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3.5 getir ücreti var ne yapayım abur cuburu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizayı -- 7 Kasım 2020; 11:33:22 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3lü parti boy cipslerden sipariş veren oldu mu? Hopi kodu var mı cipslerde?
Bu fiyatlarla luks semtler disinda is yapamaz. Rakipleri market fiyatina satarken bunlar ne yapmak istiyor anlamis degilim.
Saçma sapan urunler
İnek Peyniri en uygun 36.5tl'iken tosla ile 15tl'ye geldi 3 tane aldım.Bir de probiyotik kefir aldım 3tl'ye geliyordu tosla ile 4 tane.
-
Hocam ben de aldım da ilk defa bu markadan kullandım..
Tadını beğendim aslında ama çok fazla tuzlu geldi bana.. Suda bekletmek çözüm olur mu acaba 🤔
Benim kendi hesabıma bu %50'ler bile çıkmıyor. Ban mı attılar ne yaptılar bilmiyorum ama kampanya bölümü Getir ve Getir büyük'te bomboş gözüküyor.
-
Bilgim yok hocam ben de ilk kez aldım.
-
Hocam saçma bir öneri belki ama bende ilk girince kampanyalar kısmı boş görünüyor tel ekranından aşağı doğru çekince geliyor kampanyalar
3 tane nasıl aldın? 2 den fazla ekletmiyor
Ana sayfa da üstte çıkan bannerları kaydırırken de gözükmüyor. Söylediğiniz gibi kampanyalar bölümünü aşağı kaydırıp yenilemeyi de deniyorum ama gelmiyor kampanyalar. Arada sırada saçma sapan 1 ya da 2 tane kampanya çıkıyor sadece.
-
Hocam bende de durum bu şekilde birkaç farklı hesaba girdikten sonra böyle oldu. Bilgisayardan bluestacks programını indirip ordan getiri indirip girdim öyle görünüyor kampanyalar. Ama telefonumda bakınca hâla görünmüyor. Bluestacks programını indirip deneyin bir.
getirbüyük'te promosyonlu tutar 60tl istiyor. yani o %50 listesinden 120tl bir sepet oluşturacaksın da promosyonlu tutar 60tl olabilsin. iyi de orada zaten az ürün var çeşit olarak; beğendiğin ürünler olsa bile 2'den fazla ürün ekletmiyor. e bu şartlarda o sepet dolmaz, direkt çöp
düz getir için ise akşam saatlerinde 4.5tl ye veren getirme ücreti var, gündüz alıyorsunuz diyelim 2.5 olsun. promosyonlu tutar 25tl olacak diyor yani 50tl lik ürün seçeceksiniz. getir'deki fiyatlar getirbüyük'teki (yani normal olan) fiyatların %15 fazlası. sen 50tl bir sepet yapıyorsan aslında o ürünlerin ederi 43.5tl diyebiliriz ortalama. sen 25tl yaptın üstüne 2.5 getirme ücreti + 0.25 poşet ödedin 27.75tl ödedin. aslında elde ettiğin net indirim %36 civarı ediyor, ha aradığın şeyleri bulduysan yine de iyidir orası ayrı.
ama 25/20 , 30/20 gibi indirimler çok daha iyi tabi ki.
hele yeni hesapta getirbüyük 85/40 95/35ler falan çok iyi.
-
BlueStacks'e aynı hesap ile giriş yapınca dediğiniz gibi tüm kampanyalar gözükmeye başladı. 30/20 verdi kullandım hemen. Teşekkür ederim.
-
Rica ederim hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X