Şimdi Ara

Getir hesaplara indirim tanımlamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
5.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün getir 2 kere 40/20 getir buyuk de 95/35 verdi. İndirimli urunlerden sepet yaptim. Piyasaya gore gene de ucuza aldim.
  • Hayır aynı adrese düzinelerce sayamayacağım kadar sipariş verdim. Sadece yoğun saatlerinde bir kaç kez çıkmadı indirim. Parklara mı dersin sahillere mi dersin her yerde çıkıyor bana kupon.

• krmbzkurt kullanıcısına yanıt
    Çıkar hocam bende onu dedim çok nadir görünmediği olur ama sürekli kupon mevcuttur getirde. Kupon tanımlama gibi bı olay yok yani
  • Arkadaşlar ilk abonelikte
    Getir ve Getir Büyük'te ayrı ayrı hangi indirimlerin gelmesi gerekiyor?
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    getirde 35 30 ,25 20

büyükte 80 40 , 100 40 vs

değişebiliyor tabi yinede bu oranlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam 👍
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hangi il?
  • Antalya ya geldiğinden beri banabi kullanmayı bıraktım. 31/30 ben ve eşim kullandık genelde 40/20, 30/20 çıkıyor bunları abur cubur ve büyükte 80/40 geldikçe yağ şeker çay kullanıyoruz iyi oluyor 😄
  • 200 20 gelmiş. birazdan knousunu açıcam Getir hesaplara indirim tanımlamış 

• ramazan_yıldız kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar ilk sipariş ve akabinde olan indirimler mi?
    Çünkü belli bir alışverişten sonra bunları görmek imkansızlaşıyor..
    Yani bende böyle en azından..
    Ya da sürekli Getir'de dolaşmak mı gerekiyor, bilemiyorum.. Çünkü ilginç bir kampanya sistemi var adamların.. Bir bakıyorsun 135/35 bir bakıyorsun 95/35 olmuş.. Ya da 120/20, 60/20 olmuş.. Ve tüm bildirimlerim açık olmasına rağmen hiçbir bildirim gelmiyor.. E sürekli uygulamada dolaşıp f5 yapamam ki 🤔
  • drangela61 D kullanıcısına yanıt
    İlk siparişten sonra her hafta gelmeye başladı. Eğer 40/20 indirim kullanmazsam bu sefer 30/20 geliyor 😄 az önce baktım yine 40/20 ve getir büyükte ikinci alışverişe 95/35 indirim gelmiş. Eşimin hesabında da aynı indirimler var 👍
    Getir hesaplara indirim tanımlamış Getir hesaplara indirim tanımlamış

• 31/30 vardi kullanmak icingirdim kampanyalarda gorunuyordu kullanacagim zaman kayboldu simdi gorunmuyor neden birde 35/30 vardi oda gorunmuyor sadece 180/30 gorunuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.