Şimdi Ara

Getmyads ponzi diyenler ve ponzi olmasından korktuğu için giremeyrenler İçeri...(resimli kanitlar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence konu başlığı da kapatılsın, insanlar boşuna yanlış yönlendirilmesin.

Hatta bana kalırsa Yatırım Araçları başlığı komple iptal edilsin. Site reklamı yapanlardan geçilmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonasera

Hatta bana kalırsa Yatırım Araçları başlığı komple iptal edilsin. Site reklamı yapanlardan geçilmiyor..

Hocam bende bu Gma ya para kaptırdım bu MUSTAFAMY denen kişi yüzünden.

Bana bunun bir yatırım irketi olduğunu söyledi ve inandırmak için günlerce dil döktü.

Sistem patlayınca bende bir yalana inandırıldığım için buna küfrettim tabi daha sonra özürde diledim.

Şimdi bana ettiğin küfürler için seni mahkemeye vericem diyor

Sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

quote:

Orijinalden alıntı: bonasera

Hocam bende bu Gma ya para kaptırdım bu MUSTAFAMY denen kişi yüzünden.

Bana bunun bir yatırım irketi olduğunu söyledi ve inandırmak için günlerce dil döktü.

Sistem patlayınca bende bir yalana inandırıldığım için buna küfrettim tabi daha sonra özürde diledim.

Şimdi bana ettiğin küfürler için seni mahkemeye vericem diyor

Sizce ne yapmalıyım?

Bu ne pişkinlik! Senin özür dilemeni gerektirecek bir durum yok asıl o çakalın özür dilemesi gerekir onun yüzünden tonla adam dolandırılmış. Korkma bi mok da yiyemez, mahkemeye ne diyecek? "dolandırılmasına sebeb olduğum adamlar anama sövdü" diyecek herhalde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Dolandırılmana aracılık ettiği için onu dâvâ et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Dolandırılmana aracılık ettiği için onu dâvâ et.

Hocam dava etmek istiyorum ancak o da küfür ettiğim için

hakaret davası açacağını söylüyor
  • qwsehmus kullanıcısına yanıt
    Sen onu dâvâ etme diye blöf yapıyor. Ederse de etsin. O dolandırıcı olduğu için, hafifletici sebep olur. Asıl suçlu o. Yani o seni mağdur etmese, sen de küfür etmeyecektin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 22 Ağustos 2017; 21:54:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YÖNETİCİ HOCALARIMDAN RİCA EDİYORUM BU KONU SİLİNMESİN BU YAZILANLARI KANIT OLARAK SAVCILIĞA SUNACAĞIM???

LÜTFEN SİLMEYİN!!!
  • Dolandırıcılık Suçunun Nitelikli Hali
    Dini inancın veya duyguların istismar edilmesi suretiyle işlenen dolandırıcılık
    Kişinin içerisinde bulunduğu tehlike arz eden bir durumdan ötürü ya da kişinin zor şartlarından faydalanarak işlenen dolandırıcılık
    Kişinin algı yeteneğinin zayıflığından yararlanma şeklinde işlenen dolandırıcılık
    Kamu kurumları ya da kuruluşları, kamu meslek kuruluşları siyasi parti dernek vakıf veya tüzel kişilerin araç olarak kullanılması suretiyle işlenen dolandırıcılıklar
    Kamu kurum veya kuruluşlarının zararına olacak dolandırıcılıklar
    Bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumları aracılığıyla işlenen dolandırıcılıklar
    Basın ve yayın araçları kullanılarak işlenen dolandırıcılık
    Tacir ya da şirket yöneticisi olan, şirket adına hareket eden kişilerin ticaret faaliyetlerini icra ederken, kooperatif yöneticilerinin kooperatif faaliyeti yürütürken işlenen dolandırıcılıklar
    Serbest meslek sahibi kişilerin, mesleğini icra ederken kendisine duyulan güvenin kötüye kullanılması şeklinde işlenen dolandırıcılıklar
    Banka kurumları veya kredi kurumlarınca tahsis edilmesi gereken kredilerin açıklanmasını sağlamak amacıyla işlenen dolandırıcılıklar
    Sigorta bedelini almak amacıyla işlenen dolandırıcılıklar
    Yukarıda belirtilen durumlar dolandırıcılık suçu için nitelikli haller kapsamında değerlendirilmektedir. Diğer bir değişle dolandırıcılığın yukarıda belirtilen şekillerde işlenmesi, nitelikli dolandırıcılık suçu kapsamındadır. O yüzden suçun bu şekillerde eyleme dökülmesi durumunda suçu işleyen kişi 2 yıldan 7 yıla kadar hapis ayrıca 5000 güne kadar da adli para cezası alacaktır. Diğer yandan 5. 6. Ve 7. Maddelerse saydığımız nitelikli dolandırıcılık suçlarında, suçu işleyen kişi için hapis cezası alt sınırı 3 yıl olmakta ve adli para cezası da suçtan elde edilen yararın 2 katından az olmamaktadır.

Kamu görevlileri ile iyi ilişkileri olduğu, belirli kişiler tarafından hatırının sayıldığı… gibi gerekçelerle işlenen ve belli bir işin görüleceği vaat edilerek dolandırıcılık yapan kişiler için de yukarıda belirtilen alt sınır ve para cezası uygulanmaktadır.

Bir alacağın tahsili amacıyla işlenen dolandırıcılık suçlarında alınacak ceza şikayet üzerine bir altı aydan bir yıla kadar veya adli para cezası şeklindedir.

• Getmyads dolandırıcılarından bilgi var mı acaba veya Ticaret Bakanlığı konuyu soruşturuyordu sonuç var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.