Şimdi Ara

GettTube (Youtube dosya adreslerini çalan program)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GettTube programı YouTube.com adresindeki videoları *.flv uzantılı halinde indirmenizi sağlar. Program direkt video adresini çaldığı için videoları istediğiniz şekilde indirebilirsiniz.

Programın detaylı açıklaması için

Programı Indir

Rar şifresi: koufef.com

Not: Programı indirmek için bağlantı üstte verilmiştir, lüften gereksiz yere siteye üye olmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerkoksal -- 7 Ocak 2007; 16:16:51 >

• İndirdiginiz videoları flv player ile izleyebilirsiniz
  • Flv Player Le Filan uğraşmanıza gerek yok arkadaşlar.
    Rietveld arkdaşımızın paylaştığı prg bakın. Avi.Şeklinde kaydediyor ve Winamp ile izleyebiliyorsunuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_9545398/tm.htm
  • yalnız başlığı değiştir bu program dosyaları çalmıyo sadece ödünç alıyo
  • Aracı programlar videoyu indirmek için kendi arabirimlerini kullandıkları için hız konusunda ne kadar güvenilir bilmem ama kendi yazdığım GetTube programını ben de severek kullanıyorum ve flashget ile aynı anda 10, 20 video yu indirip sonra bilgisayarımda istediğim dosya türüne çeviriyorum.
  • Ya programa falan ne gerek var anlamıyorum ki...

video downloder eklentisiyle indiriyorum ben zaten
  • www.vidoho.com/download.php ile yaklaşık 40 video sitesinden sorunsuz olarak videoları indirebiliyorsunuz… Kanal Listesi: blip.tv , break, clipfish ,collegehumor , current.tv , dailymotion ,google , grouper , ifilm , izlesene , liveleak , livevideo , metacafe , myspace , myvideo , pikniktube ,revver,rutube.ru , sharkle, stupidvideos, teachertube, trilulilu.ro, twango, veoh, videa.hu, video.qq.com, vidivodo, vidmax, viewurself, vimeo, vmix, vsocial, vume, yahoo, youku, youtube, zippyvideos
    Yakın bir zamanda convert hizmetide sunacaklar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.