ıkısıde ıyı araclar bence... getz clıodan daha ferah gıbı. hangısı ıhtıyaclarını karsılıyorsa onu al bırde getzı ufak gorupte yanılma yaklasık 1200 kg agırlıgında bır arac
Ufak otomobil arıyorsanız Getz'i hiç yabana atmayın. Dışından kutu gibi gözüküyor ama içi inanılmayacak kadar farklıdır. Elbette Hyundai markası marka olarak Ranault kadar tüketicinin itibarını görmez. Clio'nunda daha yaygın bir servisi vardır ve iç mekan kalite hissi daha yüksektir.
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
getzde iyidir clioda ama birşey var ikisi aynı segment araçlar değiller
nasıl aynı segment değiller. ikiside b sınıfında.
hyundai araçları bana pek iç açıcı gelmiyor yanlış anlamayın kötülemiyorum ama ne bilim 2006 model sıfır çekilmiş bir h100 ve starex model minibülerine bindim rahatlığı rahatlık ama ne bilim estetik yok abi ya! Tamam bunlar ticari araç sınıfında ama görünümde önemli + güvenlik icabında insanlar bununla ekmek parası kazanıyor
neyse benim tercihim clio olurdu
clio ile getz i kıyaslama bile..tabiki clio
başkalarının fikrine saygı gösteriyorum? ben olsam clio getz arasında clio yu tercih ederim, ama fiyat donanım vs. değerlendirip karar vermek en iyisi.
clio yerine 2 tane getz verirlerse getz tabiki
Getz tabükü, cücük ini gibi eski kasa clioyla napcan.. Getz düşünmezsen dahi clio alma !!! fiesta punto c3 lere bak.
Renault düşmanı birisi daha işte.
Clio güzeldir kardeşim. 2 sene kullanmış birisi olarak hiç üzmedi. Eski olmasına rağmen üzmedi hemde. Muhteşem diyebilirim. 99 model 1.4 arabayla 1 depo Ankara şehir içi 600 - 650 km yol yaptık. Ekonomiktir kendisi.
dizel alırsan clio benzinli düşünüyorsan kesinlikle jazz
getz değil 1.4 cliodan, 1.2 cliodan bile daha ekonomik bir araçtır. inanmıyorsanız buyrun araştırın burda yayınlayın hep beraber gorelım....
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
Renault düşmanı birisi daha işte.
Clio güzeldir kardeşim. 2 sene kullanmış birisi olarak hiç üzmedi. Eski olmasına rağmen üzmedi hemde. Muhteşem diyebilirim. 99 model 1.4 arabayla 1 depo Ankara şehir içi 600 - 650 km yol yaptık. Ekonomiktir kendisi.
Getz o araçlar içinde en çok yakanı 1.3 motor, 1200kg , benim Astradan bile ağır doğal olarak çok yakıyor
Getz o araçlar içinde en çok yakanı 1.3 motor, 1200kg , benim Astradan bile ağır doğal olarak çok yakıyor
aynı fiyat düzeyinde ise kesinlikle clio derim . sorun pek çıkardığımı görmedim . ikisinide kullanırsanız zaten clionun getzden daha iyi daha güvenli bir araç olduğunu göreceksiniz . jazzda düşünebilirsiniz
ıkısıde ncaptan 4 yıldızlı olduguna ve getzın fren mesafesı clıodan daha kısa olduguna gore bıze soylermısın clıo hangı bakımdan getzden daha guvenlı?
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
aynı fiyat düzeyinde ise kesinlikle clio derim . sorun pek çıkardığımı görmedim . ikisinide kullanırsanız zaten clionun getzden daha iyi daha güvenli bir araç olduğunu göreceksiniz . jazzda düşünebilirsiniz
Ben boş konuşmuyorum birader, burada Getz konusu var araştır öğren, Getz sahipleri şikayetçiydi bu motordan, 300 bin yakıyor diyordu adamlar...
Herkes kabul ediyor, Jack Daniels var Getz fanatiği o bile kabul eder 1.3 ün çok yaktığını kendi de diyordu zaten
Clio 1998 de getz 2004 de üretildi. Clio 10 yıl önceki teknoloji ve zamanının beklentilerine cevap verecek şekilde üretilmiş. Getz ise avrupa pazarı için ürettiği ve Hyundainin oldukça emek verip karşılığını aldığı bir model. Kullanımı, güvenlik yeterliliği, donanımları clio ile karşılaştırılamaz. Zaten satış rakamları getzin başarısını tastikliyor...