ama adım adım fotoğraflarsan bizede yardımcı olursun bu konuda
Astarı yüzünden pahalıya mı gelecek ne... Fakat azmine hayran kaldım doğrusu. Piyasada mutlaka daha ucuza kesim yapan yerler vardır. Ama bulmak için zaman gerekli tabi. Sujeti ile de hassas kesim yapılabilir...
Ya ahşap olmaz ayakları. Yük belki çok binmeyecek ama koltukların gövdeye montelendiği vidalardan bağlanacağı için aşağıda bir L yapması gerekli orada zorlanma olacak.
O yüzden ahşap düşünmüyorum ayakları. Olmazsa size çizimleri göndermeyi deniyim o zaman daha belirgin olur.
Resim ekte. Bunu şimdi elle paint te çizdim Kolçak iki parçadan oluşacak. Sac ayağın yan tarafları orta konsolun altında kalacak yükseklikte o yüzden dışarıdan gözükmeyecek şekilde kesilecek (8cm) Bir tek araka taraftaki asıl kolçağı taşımak için yükselecek olan kısım koltuk yüksekliğinin üzerine çıkacak o da siyah boya ile boyanacak ve çok kötü durmayacak diye planlıyoruz. Üstteki ahşap parça kapaklı ve içinde cdlerin saklanabileceği ve bir miktar el altında bulunmasını istediğim ufak tefek eşyaları koyabileceğim gözlerden oluşacak.
up
sonuç olarak noldu bu düşünülen kolçak olayı bende yaptırıcam ama el freni problemi var
arkadaşlar ne düşünüyonuz kolcagı gidin 55 liraya hepsiburada.com dan alın birtane sinbo buzdolabı hem kolcak hem buzdolabı
Uzun yolda denemedim ama şehiriçinde kolçak olayını sevemedim bir türlü. Vİtese dirsekten ulaşmak rahatsız etti beni.
uzun bir aradan sonra tekrar burdayım. Kolçağı sen mesajımdan beri kullanıyorum. el freni ilk başta biraz zor geliyor. ama benim el freni gayet rahat inip kalktığı için ön tarafından kaldırıp indirebiliyorum vites içinse zaten dirseğim kolçağın üzerindeyken uzanıp rahatlıkla vites değiştirebiliyorum...
ayakları sac yaptım iyi ki de yapmışım keza sağ ayna açıp kapamak için uzanmam gerektiğinde yada sağ kapıdan binmem gerektiğinde üzerine baya bir yük biniyor bana mısın demiyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme