Gevey Turbosimle bugün tanıştım ve aldım . Şu an iPhonea takılı ve sorunsuz bir şekilde çalışıyoru. Fakat internete bağlanmama izin vermiyor . Bağlanmaya çalıştıgımda şöyle bir hata geliyor ( Could Not Active Cellular Data Network ( You are not subscribed to a celluılar data service) ) DİYOR. Hattım turkcell internete girmekten başka hiç bir sorunum yok (WİFİDE sorunsuz çalışıyor) fakat edge veya 3g ile internete heryerde girmek iPhone için en önemli etken bunu düzeltmenin yolu varmı yoksa geveyin sorunlarından mı ??
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ayarlarla ilgili bir sıkıntı var galiba. ayarlarında bir yere internet yazınca o sorunun ortadan kalktığını duymuştum
3G ve Edge altında data roaming var.Onu açtın mı? Bir de APN ayarlarında internet ya yazmalı ya da yazmamalı diye hatırlıyorum.
Ayrıca bütün başlık büyük harf ile yazılmaz. Konuya kalın harflerle de yapmak zorunda değiliz, sonuç itibari ile başlığa girenin göreceği tek mesaj bu olacak
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Çok alışkın olmadığım için konu açmaya kusura bakma kardeş. İnternet yazdım APN ye silinmiş sıkıntı giderildi çok teşşekür ediyorum
GEVEY SİM GAYET KULLANIŞLI bir cihazdır tavsiye ederim .
Kaça ve nerden aldınız önemli olan bu aslinda
Arkadaslar gevey isteyenler istanbul ici elden teslim alabilirler. Tel 05355637494. Urun orjinal gevey fiyat 125tl
peki uluslarası dolasımı acıp 3g ye baglanınca ay sonunda fatura suprızıyle karsılasmayalım fıyatta bı degısıklık olurmu
iphone umu geveyle kullaniyorum.. ilk gun turkcell hattim da hic bi problem yok tu 3g dahil olmak uzere hersey normaldi.. ama ertesi gun 3g cekmesine ragmen arama yapamiyorum.. operator cekim gucu kismi da sifir da.. sadece turkcell ve 3g yazisi var..konuya hakim arkadaslarin yardimci olacagini umit ediyorum.. tesekkurler
Telefonu yere dusurduysen yerinden oynamis olabilir. Cikartip takarsan tekrar belki sorunun cozulebilir
kardes ayarlar kısmından ag ayarlarına gir oradan hücresel veriyi aktif et
ilk önce merhabalar dostlar.. ****.com - 4s GEVEY İLE İNTERNET,im YOK DİYENLER... BURAYA... wifi olan bir yerden safariyi açalim google dan unlockit.co.nz yazalim ilk adrese girelim APN CHANGER TIKLA Continue tıkla custom APN TIKLA ULKE TURKEY ZATEN CARRIER SEC BITTI CREATE PROFILE DE OK