Şimdi Ara

Geyik topiğidir (dragonrider'a adanmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben daha fazla kayıtsız kalamıycam ya, nedir bu @dragonrider'ın çektiği? Neymiş efendim bütün paladinler olmasa bile Dragonrider loladinmiş, loladin kalacakmış falan filan....

Yani çocuk her topicte dert yanıyo biz loladin değiliz biz paladiniz biz tanrının sağ koluyuz diye (hatta biz en ii dps,tank,healer... class'ız diye) ama hala ona loladin diyoruz ve ben buna bi son vermek istiyorum artık

Bu sebeple @Dragonrider önderliğinde bir DH LOLADİNLERİ KORUMA VE KOLLAMA CLUB kurulmasını öneriyor ve buna büyük bir zevkle üye olabileceğimi belirtmek istiyorum

----------------------------------------- For the Dragonrider -------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanus -- 9 Ocak 2007; 7:17:08 >

• çocuk mu 25 yaşında adam o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 9 Ocak 2007; 10:11:08 >
  • Burası sonucta bı forum sıtesı yanı herkes ıstedıını savunabılır e yazabılır dıye dusunuyorum..Demekkı kendıne guvenıokı ole dıo..eger sız ona guluyosunuz atarsınız bı duel kım haklı anlasılır..
  • şu ana kadar paladinle gördüğüm en iyi oynayan kkişilerden onu söliyim
  • Yaşını bilmemde konuşmaları çocukça orası kesin.. bu arada kaç tane paladin gördün??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galdor -- 9 Ocak 2007; 12:45:24 >
  • bak bu yanlış kişiye özel topic açma ne kadar'da bazı fikirlerine katılmasamda dragonun sonunda onunkide bi görüştür şimdi
    senin bu başlattığın konu hatalı tabi bu benim şahsi görüşüm
  • şimdi ben başvuruyorum bu topiğin kapanması için yapmayın böyle ayıptır [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 9 Ocak 2007; 13:20:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanus

Arkadaşlar ben daha fazla kayıtsız kalamıycam ya, nedir bu @dragonrider'ın çektiği? Neymiş efendim bütün paladinler olmasa bile Dragonrider loladinmiş, loladin kalacakmış falan filan....

Yani çocuk her topicte dert yanıyo biz loladin değiliz biz paladiniz biz tanrının sağ koluyuz diye (hatta biz en ii dps,tank,healer... class'ız diye) ama hala ona loladin diyoruz ve ben buna bi son vermek istiyorum artık

Bu sebeple @Dragonrider önderliğinde bir DH LOLADİNLERİ KORUMA VE KOLLAMA CLUB kurulmasını öneriyor ve buna büyük bir zevkle üye olabileceğimi belirtmek istiyorum

----------------------------------------- For the Dragonrider -------------------------------------

kimin çocuk olduğu daha çok ortada bence

• bu nasıl bir konudur. Burası geyik çevirme yerimi kardeşim. Arkadaşında dediği gibi kimin çocuk olduğu belli oluyor.
  • hayatımda bu kadar saçma bişey görmedim. başara katılıyorum bende..
  • İnsanların görüşlerine katılmadığında karşı görüşünü ifade edersin! Karşındaki insanın söyledikleri ne kadar saçma gelse de mesafeni ve ölçülü saygını kaybetmemelisin! Bence senin yaptığın çocukluk ben de dragonrider'ın görüşlerine katılmıyor olmakla beraber hiç kimsenin sana herhangi birini küçük düşürme ya da dalga geçme hakkını veremeyeceğini de hatırlatmak istiyorum sebebi ne olursa olsun!
  • dragonraider çok gereksiz bir şahsiyettir bence böyle bir topic açmak onu yüceltir... bilgisizliği bi yana kalsın saçma yorumlarıyla birlikte komple gıcık olduğum bir şahsiyet..

ama kim olursa olsun böyle bir topic açılmamalıydı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanus

Arkadaşlar ben daha fazla kayıtsız kalamıycam ya, nedir bu @dragonrider'ın çektiği? Neymiş efendim bütün paladinler olmasa bile Dragonrider loladinmiş, loladin kalacakmış falan filan....

...

Şimdi Dragon_Rider sana gelipte ne dese haklı...

Bu forumda belirttiğiniz Fikirleriniz ayrı düşebilir(kaldı ki ben onun yazılarını bloklayan biriyim) ama sen adama direk hakaret ediyorsun...
    Yaptığın ÇOK Çocukça... Kendini küçük düşürüyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.