Şimdi Ara

Gezer İlaçlama isimli firmanın rezil işleri..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşyerimde bir sokak kedisi yavruladı. Yavrular büyüyüp giderken pirelerini bize hatıra olarak bıraktı. İnternette Gezer İlaçlama denilen firmayı buldum. pire sorunum olduğunu söyledim. 140m2 atölye ilaçlama için 70tl dediler tamam dedim. ilk ilaçlama 16 temmuzda yapıldı. ama 2 gün sonra pireler yine bacaklarımıza tırmanıyordu. yeniden aradım. 2. ilaçlama için indirim yapacaklarını söylediler, 55 tl karşılığı 28 temmuzda işyeri yeniden ilaçlandı. 3 saat kapalı kalsın dediler. ben tam 24 saat sonra gelip atölyeyi havalandırma niyetiyle kapıyı açtım. yine bir sürü pire zıpladı bacağıma. hemen firmayı aradım. 3. ilaçlama ücretsizmiş. iyide ilk 2 ilaçlama da ne yapılamadıda 3. bir ilaçlama sorunumu çözebilecek.. tamam dedim akşam 6da atölye kapanıyor gelip ilaçlayın. daha önce para ile iş yaparken 10dakikada 5 kez arayıp zaman şu bu teyidi alan firma birden 2 gün kayboldu. sonra arayan kişi akşam 8de geleceklerini söyledi. bu ramazan günü 8 den önce randevu yok. kandırmak tüm işleri.. yav arkadaş bu hafta içinde herhangi bir gün saat 6 da gelin diyorum. diyorlar yok. tüm randevuları dolu. ulen daha önce para verirken istediğimiz saatte geliyordunuz ama. firma dolandırıcı. telefonu ilaçlama servisi diye açıyorlar. gezer ilaçlama diye bir isim kullanmıyorla bile. ben kaymakamlıktaki tüketici hakem heyetinede bugün başvuruyorum. elimde yapılan işin makbuzu belgesi var. bir bardakta su içinde topladığım en az 100 pire var. bu pireleri bacağıma çıkarken yakalayıp suyun içine attım.
    adamların bir ekibi , aracı yok. gelen vatandaş elinde bir pazar arabasıyla geliyor. ilaçları o kadar etkiliki ilacı sıkan adam maske bile takmıyor. o derece etkili yani!!!
    ha sonra ne oldu şu anda durum nedir diye soran olursa;
    karaköy alt geçitten gidip bir ilaç ve püskürtme ekipmanı satın aldım. ordaki firmayada bu yaşadıklarımı anlattım. adam onlarıda yaptıkları bol sulu ne idüğü belirsiz ilaçlarıda boşver. verdiğim ilacı 2.5lt suyla yarım şişe olarak sulandırıp her yere sık. işyerin en az 3 saat kapalı kalsın. 15 gün sonra kalan ilacı yine suyla çözeltip heryere sık. sorunun tamamen çözülür dedi.abim daha önce aynı yerden işyeri için ilaç almış. hamam böcekleri 3 sene oldu hala ortada gözükmüyor dedi. bakalım sonuç ne olur. yine burda yazarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.