2015 yılında Devresepeti yaşattığı mağduriyetten ötürü üyeliğimin iptalini istedim. Sikayetvar.com'a yazmış olduğum şikayetlerin kaldırılması ve sosyal medyada şikayet yazmamam için bana kağıt imzalattırdılar. Bunun karşılığında ödemiş olduğum paranın 4/3 'ünü iade edeceklerdi. Daha sonra bu parayı taksitle ödeyeceğini söylediler. Birkaç taksit ödedikten sonra bunlar benim paramı 2 yıldır ödemedi. Firma yetkilileri Emin Noyan Ercan Tibet Polat Sarı Emir Koç ve ayrıca bendeki tüm numaraları bu sahtekarlar tarafından engellediğinden dolayı ulaşamıyorum. 2 yıldır paramızı ödemedi. Milano Turizm - Devresepeti kandırmacıları bugün isim değiştirmiş ve Gezievim olmuştur. Ödeme yapmadığınızdan dolayı imzaladığım anlaşma geçersizdir.
bu sahtekarlara paranızı kaptırmayın ,, geri alamazsınız, Devresepeti Milano Turizm Lamira yatçılık D tatil Dragon Turizm Farklı isimlerde insanları dolandırp mağdur ediyorlar Bunlar SAHTEKARDIR .. Şimdide Gezi Evim olmuşlar 2 yıldır bu sahtekarlardan paramızı alamıyoruz telefonlarımızı engelliyorlar
Bu isimler sahtekardır Emin Noyan Ercan Tibet Polat Sarı Emir Koç
Adi yada soyadinda noyan gecenler dolandirici oluyor genelde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
teşekkürler bilgilendirme için dostum
Bilgi için teşekkürler dolandırıcılar arttı.
Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme