2015 yılında Devresepeti yaşattığı mağduriyetten ötürü üyeliğimin iptalini istedim. Sikayetvar.com'a yazmış olduğum şikayetlerin kaldırılması ve sosyal medyada şikayet yazmamam için bana kağıt imzalattırdılar. Bunun karşılığında ödemiş olduğum paranın 4/3 'ünü iade edeceklerdi. Daha sonra bu parayı taksitle ödeyeceğini söylediler. Birkaç taksit ödedikten sonra bunlar benim paramı 2 yıldır ödemedi. Firma yetkilileri Emin Noyan Ercan Tibet Polat Sarı Emir Koç ve ayrıca bendeki tüm numaraları bu sahtekarlar tarafından engellediğinden dolayı ulaşamıyorum. 2 yıldır paramızı ödemedi. Milano Turizm - Devresepeti kandırmacıları bugün isim değiştirmiş ve Gezievim olmuştur. Ödeme yapmadığınızdan dolayı imzaladığım anlaşma geçersizdir.
bu sahtekarlara paranızı kaptırmayın ,, geri alamazsınız, Devresepeti Milano Turizm Lamira yatçılık D tatil Dragon Turizm Farklı isimlerde insanları dolandırp mağdur ediyorlar Bunlar SAHTEKARDIR .. Şimdide Gezi Evim olmuşlar 2 yıldır bu sahtekarlardan paramızı alamıyoruz telefonlarımızı engelliyorlar
Bu isimler sahtekardır Emin Noyan Ercan Tibet Polat Sarı Emir Koç
Adi yada soyadinda noyan gecenler dolandirici oluyor genelde