Şimdi Ara

Geziyoruz DH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Durumu şöyle izah edeyim. Ben gezmeyi, keşfetmeyi çok severim. Ama bir türlü kafa dengi bir arkadaş grubu bulamadım kendime. Benim dediklerim, yapmak istediklerim çok uçuk geliyor nedense. Yapamayız, edemeyiz, para yok, izin alamam gibi cevaplarla karşılaşıyorum hep. Ben de buraya yazayım dedim, belki burada benim gibi düşünen insanlar vardır ve birlikte bir topluluk oluşturabiliriz temennisiyle.

Yapmak istediğim, benim gibi gezmeyi seven insanları alakadar edecek şeyler. Ben sanatı, tarihi çok severim. Beraber değişik şehirlere giderek, görülmeye değer yerleri teker teker gezebiliriz. Buralarda kamp atabiliriz. Otostop çekerek de gidebiliriz yahut kalabalık bir grup olursak bir minibüs kiralayıp ya da turlara katılarak hatta bisikletlerle vs. gidebiliriz. Hep beraber olacak da değiliz örneğin 2-3 kişi bir yere gitme konusunda anlaşıp gider, diğerleri başka yere, ya da bir karara baplayıp hep beraber de gidebiliriz. İstediğim şey aramızda bir aile ortamı oluşturmak. Hem birçok asosyal insanın bulunduğu bu mecrada böyle şeyler yararlı olabilir. Benim amacım hep beraber hareket edebilmek, toplumsallaşmak, göreceğimiz yerlerle kendimizi, bilgimizi geliştirmek en önemlisi de eğlenmek.

Ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim. İstanbul'da yaşıyorum. Yaşım 19. Eğer katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa bu konunun altına yorumlarını bıraksınlar. 5-10 kişi 10-15 kişi farketmez. Facebook'ta kapalı bir grup oluşturup etkinliklerimizi orada gerçekleştireceğiz.

Into The Wild demeyin, yazdıklarımın onunla alakası yok zaten

Lütfen ciddi arkadaşlar cevap yazsın..

Not: Konu, Konu dışı özeldeydi, ama orada fazla kişi görmediği için burada da açmaya karar verdim. Lütfen silinmesin. Silinmesi gerekiyorsa da özeldeki konu silinsin.

GRUP LİNKİ

| Bolu Gezisi Fotoğrafları |

Geziyoruz DH

Geziyoruz DH

Geziyoruz DH

Geziyoruz DH

Geziyoruz DH

Geziyoruz DH

Geziyoruz DH

Geziyoruz DH

Geziyoruz DH

Geziyoruz DH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucia -- 11 Ekim 2015; 17:21:03 >

• Geçen sene biz bisiklet turu yaparken neredeydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Geçen sene biz bisiklet turu yaparken neredeydin

muhtemelen başka yerde bisiklet sürüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

Merhaba arkadaşlar.

Durumu şöyle izah edeyim. Ben gezmeyi, keşfetmeyi çok severim. Ama bir türlü kafa dengi bir arkadaş grubu bulamadım kendime. Benim dediklerim, yapmak istediklerim çok uçuk geliyor nedense. Yapamayız, edemeyiz, para yok, izin alamam gibi cevaplarla karşılaşıyorum hep. Ben de buraya yazayım dedim, belki burada benim gibi düşünen insanlar vardır ve birlikte bir topluluk oluşturabiliriz temennisiyle.

Yapmak istediğim, benim gibi gezmeyi seven insanları alakadar edecek şeyler. Ben sanatı, tarihi çok severim. Beraber değişik şehirlere giderek, görülmeye değer yerleri teker teker gezebiliriz. Buralarda kamp atabiliriz. Otostop çekerek de gidebiliriz yahut kalabalık bir grup olursak bir minibüs kiralayıp ya da turlara katılarak hatta bisikletlerle vs. gidebiliriz. Hep beraber olacak da değiliz örneğin 2-3 kişi bir yere gitme konusunda anlaşıp gider, diğerleri başka yere, ya da bir karara baplayıp hep beraber de gidebiliriz. İstediğim şey aramızda bir aile ortamı oluşturmak. Hem birçok asosyal insanın bulunduğu bu mecrada böyle şeyler yararlı olabilir. Benim amacım hep beraber hareket edebilmek, toplumsallaşmak, göreceğimiz yerlerle kendimizi, bilgimizi geliştirmek en önemlisi de eğlenmek.

Ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim. İstanbul'da yaşıyorum. Yaşım 19. Eğer katılmak isteyen arkadaşlarımız olursa bu konunun altına yorumlarını bıraksınlar. 5-10 kişi 10-15 kişi farketmez. Facebook'ta kapalı bir grup oluşturup etkinliklerimizi orada gerçekleştireceğiz.

Into The Wild demeyin, yazdıklarımın onunla alakası yok zaten

Lütfen ciddi arkadaşlar cevap yazsın..

Not: Konu, Konu dışı özeldeydi, ama orada fazla kişi görmediği için burada da açmaya karar verdim. Lütfen silinmesin. Silinmesi gerekiyorsa da özeldeki konu silinsin.

Nerede oturuyorsun

• İstanbul
  • Tutmadı

• Tutmaz tabi, kamp filan derken o arada böbrekleri kapacaktın di mi çakaaaal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dh premiumla forum keyfi ssli
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle bir grup izmitte aranıyor.
  • Yapamayız, edemeyiz, para yok, izin alamam knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

böyle bir grup izmitte aranıyor.

Hocam biz zaten birkaç kişi olduk, değişik illerden arkadaşlar da var. Amacımız seyahat etmek olduğundan o konu sorun değil zaten
  • Yok mu la kimse
  • lise sona gidicem bitse de gelsem
  • Ne zaman yapmayi planliyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogInWhite

Ne zaman yapmayi planliyorsunuz?

Öyle bir zaman yok hocam. Beraber konuşuruz, bir yere gitmek isteyen gruba yazar, müsait olanlar, isteyenler gider. Yani her zaman faaliyette olacak. Ama daha yeni başladık biraz zaman alabilir, bir de malumunuz yaz geldi, planlarını çoktan yapmış olanlar var. Dediğim gibi henüz net bir şey yok, bizim gibi düşünenleri bir araya toplamaya çalışıyoruz şimdi. Grup linkini ilk mesaja yerleştiriyorum, katılmak isteyen herkesi bekleriz.
  • up
  • istanbulun neresinde oturuyorsun dostum ?
  • Tanışırız orda sorun yok ama, benim kontrol etmem gereken işim var.Çalışmalarım aksar.

Ha çalışmalarım bitince de, ingiltere Almanya ABD vs gezileri yaparız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xerker

istanbulun neresinde oturuyorsun dostum ?

Beylikdüzü ama onun bi önemi yok biz 10 kişi olduk grupta, farklı illerden arkadaşlar var. Amaç seyahat etmek olunca zaten o bir problem olmuyo
  • Hocam önce bi kendi ülkemizi gezelim de oralara sıra gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucia -- 29 Haziran 2014; 22:17:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucia

quote:

Orijinalden alıntı: xerker

istanbulun neresinde oturuyorsun dostum ?

Beylikdüzü ama onun bi önemi yok biz 10 kişi olduk grupta, farklı illerden arkadaşlar var. Amaç seyahat etmek olunca zaten o bir problem olmuyo

Yok kardesim ben sadece boş merakımdan sormustum nerde oturduğunu Bende katılmak istiyorum ama facebook twitter alayını kapattım bi arkadaşımın facesinden grubunuza katılırım en iyisi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.