Şimdi Ara

gezmeci black robber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün olimpusda quest kasarken birden bir adam gördüm, tanıdık geldi bana black robber di bu, üstüne tıkladım bi baktım elite yazıyor altında, şampiyonu biliyoruz, devleride biliyoruz unique de gördük ama elite ne? birden hemen aklıma "acaba oyun farklı noktalara böyle adamla koyup kesene sos mu veriyor diye düşündüm" bi baktım kırmızı, ya dedim bi şansımı deneyim, 1 tane ok 1700, ikincisi ve ben yerdeyim, neyse olayın üstünden 2 saat geçti birine anlattım durumu ne bu diye sordum, uruchiyi gördünmü deyince birden jeton düştü, onlaın adamlarından biridir dedi, e şimdi diyeceksiniz ne var bunda, işin garip tarafı bu canavarı gördüğüm yerdi

bu olay tam olarak

Haritada dh nin üstünde dağğlar var, onun üstünde bi çatal şeklinde yol var tam o çatal var

hah tam o çatalın orda geçiyor

Vatandaş açıktan 2-2,5 km yukarı doğru yürümüş, pes diyorum başka bir şey değil

http://img112.imageshack.us/my.php?image=scrpu8.jpg

• Heheh elite yaratıklar çok kötü damage vuruolar.. Seninde öğrendiğin gibi sadece bossların yanında çıkar bunlar.. Bence gördüğün yer o kadar da anormal değil.. Donwhangın herhangi bi yerinde görebilrsin.. Boss keserken vur kaç taktiğini uygulayan arkadaşlar {yani intler :) } dier yaratıklardan kurtulmak için bu şekilde bi taktik uygularlar.. Levelin düşük olmasa str ci olarak rahat öldürürdün.. Şanssızlık olmuş senin için.. Bol şans..
  • pekı bu kac lvlın yaratıgı
  • bişey dicem ben geçende gördüm belki çok normaldir bilmeme ama böyle kırmızı yuvarlak bişey üstünde korece vs harfler vardı

giantla savaşıyodum saldıramadım merakımdan çatlicam o ne oluyo ???
    bu kandırmaca ibşey var saldırınca uçuyosun onlardan mı
  • bunalr 45-55 lvl yaratıkalrı bi kere gezer ken önüme çıktı ben vuruyom vuruyom canı azalmıyo sonra bana bi vurdu hp yarısı gitti bende korktum kaçtım sonra bi adam kesti sos silah çıktı..,
  • peki bişey sorcam bu elite giant tan daha mı güçlü daha mı güçsüz??
  • ben jangan da gördüm önce tiger girl çıktı bi heves işte dalayım dedim kalabalıktık baya. sonra birden ustüme geldi bende kaçmaya kalktım başkasına yöneldi meraktan ne oluyo orda dedim geri döndüm üst üüstte falan white tigerlar vardı black falan karma ama sayıları çoktu. bi tıkladım birine elite yazıyodu vuruyom işlemiyodu o 3 defa koydu öldüm. sanırım daha lvl ufak onlar için
  • elite ler player ları eziyo galiba
  • ezmeye eziyoda düşen ganimet çok sağlamdı
  • ben manyang elite gördüm tabi eliteyse yuvarlak bişeydi korece bişeyler yazıodu
  • inanmıcanız ama bizim arkda rüyasında manyang ın giantını gormus
    yerlere yattım
  • ooof olsa ii olur lvl 1 gidio yanına giant bi vuruo yerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.