Şimdi Ara

Gf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkwashere -- 1 Nisan 2015; 3:52:10 >

• Türkcemde güzel ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Mes-

Türkcemde güzel ne la

• Türkçen çok güzelmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdisinda yasadigim icin turkcem guzel dedim kamiller
  • sözlükler pek beğenmemiş bu mesleği anladığım kadarıyla aşçılıktan ziyade garsonluk deniyor
  • Büyük ucaklarla uçup çok uzak ülkelere giderler ucaktaki servsisten ve hazırlanmasından sorumlu olurlar bence gelecegi olan bır meslek THY daha çok 777 alacak.aldıkları maaş çok çok iyidir.suanda onların uctugu uçakta çalışıyorum. Not : uçak teknisyeniyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ATİ RADEON 9800 PRO
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir arkadaşım THY'na bağlı bir catering şirketinde flying chef oldu mezun olunca. Daha öncesinde ikimiz de aynı şirkette servis elemanıydık. İngilizcenin iyi olmasına, uzun uçuş saatlerine dayanabilmene ve güleryüzlülüğe dayalı bir meslek. Maaşı ilk başladığında fazla değil çünkü hemen uzun uçuşlara verilmiyorsun (max 3-5 saat). Gittiğin ülkede o gün tekrar uçuşun yoksa kalabiliyorsun, şirket karşılıyor mu bilmiyorum. Gezme tozma yeme içme heryerde sana ait. Ama işi tutturdun mu maaşın çok rahat yetiyor da artıyor bile.
    İşin zor kısmı başlarken uzun bir eğitim süreci var; havayolu tarihi, hijyen standartları, iş güvenliği ve daha birçok ders alıp bunlardan başarılı olman gerek. Bu dersler günlerce belki haftalarca sürebiliyor.
    İkinci handikapı ise bazıları sürekli uçak içinde havada çalışmaktan dolayı psikolojik sorunlar yaşıyorlar ve bir süre sonra işgörmez ya da verimsiz oluyorlar. Bunlara dikkat etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuammeR kLc!

quote:

Orijinalden alıntı: Nick Mes-

Türkcemde güzel ne la

cok komik, kalk git yat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.