Şimdi Ara

GF6200 2k5 3820 Orb #4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kurubuzla yapmış birinci çıkmışlar baya bence olur sende hava soğutma ve sempronla yaptıgını düşünürtsek onların o degerleri normal.
  • Helal olsun Talha tebrikler,
    peki 3dmark03 te ne aldın ?
  • yaaa kusura bakmayın arkadaşlar nette bi sorun vardıda az önce üç kere çıkmış
  • teşekkürler arkadaşlar

@Screammm hocam zaten sparkle 6600 ultra bios yüklü yoksa o değerlere çıkmak çok zor. Pencil moduda ancak eve gittiğimde yollayabilirim (şu an işteyimde) zaten yapması çok bakit fakat zarar verirmi onu bilemem ama zannetmiyorum bişe olsun

@cemalefendi hocam yani neyle olursa olsun yani bence imkanı yok ddr1 in 1242 e çıkması..

@my54 hocam 2k3 de 8300 gibi bir skor almıştım sanırım
  • talhagercek arkadaşa bende katılıyorum
    kuru buz bile olsa o sadece işlemci için gecerli olan birşey ram ler için soğutma ki 6200 lerde imkansızın bile üzerinde ...
    ha olsaydı bile artık o frekans için 5 v vermesi gerekirdi heralde bence bir oyun var burda
    o değerler biraz değil baya bir zor o kart için
  • @leeon katılıyorum dostum daha öncedende dediğin gibi 6600gt yi 6200 olarak göstermiş olabilir zaten aralarındaki tek fark ramler
  • talhagercek sabırsızlıkla beklıorum pencıl mod yontemını
  •  GF6200 2k5 3820 Orb #4

Bu gpuya voltaj için

GF6200 2k5 3820 Orb #4

Buda ramlere voltaj için

Yalnız bi zarar gelirmi karta orasını bilemiyorum benim biraz gözüm karadır ben yaptım bi problem
    çıkmadı. 2 haftadır böyle kullanıyorum. Sizde bi problem çıkarmı orasını bilemem karar sizin yapıp
    yapmama konusunda

bunları vr-zone den aldım alıntıdır

• arkadaşım helal olsun vallahi.. tebrikler.

biz 2500 falan alıyoruz 9800pro ylan. sen uçmuşun yau.

bir de hardmod yapıyosun, oc nin son noktası
  • saolsaın. bı de bu kullandıgın kalem ozel bı kalemmı yoksa kursun kalemmı?
  • saolun arkadaşlar..

@Screammm normal kurşun kalem kullandım
  • @talhagerçek ılgın ıcın saol.

yanlız aklıma bısey takıldı ben benım agp 6200td de sparkle ultra bıosu olmadan ıd ve pıpe mod la 500/700 akadar cıkardım daha yolu var cıkar ama ben cıkarmadım yanı pencıl mod olmadan bıos la kı bıos da voltaj artırımı yapıo o degerlere kolaylıkla ulasırım sanırım. yanlız senın pencıl mod ıse yaradıgını nasıl gozlemledın yanı bıos moddan sonra 500/700 standart oluyo ordan artırarak 620/715 yapılabılır gıbı pencıl modun verdıgı voltaj ya cok kucuk bı mıktar yada yok gıbı. yanlıs anlama sadece aklıma bu faktor geldı yanı sen yapmıs olabılırsınde belkı ıse yaramamıs olma olasılıgı yuksek ısıs bıos mod halletmıstır belkı çünkü pencil modla o hızlar daha yukselmelı hem bıosla hem pencılla voltaj vermıs olacaksın ki ozamn orb de yukselırsın ayrıca o resımlerde adamlar baya hardmod yapmıslar belkı pencıl mod o hard modla bırlesınce ıs goruyodur.

yanı bıos dan sonra pencılın nekadar etkısını gordun asıl onemlı olan bu yukarda bıraz fazla detaya gırdım sanırım

• @Screammm dostum 6200 içiin çok uğraştım bios modla voltaj artırımı için ama bi sonuç alamadım netten araştırdığım kadarıylada olmuyor diyorlar..

zaten ben ilk başta sparkle biosunu atmakla başladım en fazla çıkabilldiğim değer 604/785 di bundan yükseğe çıktığımda testte donuyordu makina yani voltaj yetmiyordu. tabi her kartın değerleri aynı olacak değil sen kendin deniyerek en uç noktayı bulucaksın pencil modun tam olarak ne kadar fayda ettiğini multimetre olursa anlarsın yani hangi voltaja çıktığını felan. orda zaten değişik r509 r510 r512 gibi çipler var benim zaten ingilizcem yok sayılır netten araştırdığım ve resimlerden gördüğüm kadarıyla yaptım bu işi. pencil moddan sonra aslında çok fazla bir artış olmadı ama orb için baya iyi oldu.

pencil moddan önce : 585/785 değerinde 3563 puan aldım

pencil moddan sonra : 620/815 değerinde 3820 aldım aslında farkta küçümsenecek kadar deil

en fazla 625/820 ye kadar çıkıyor ama ekran neredeyse görünmüyor artifacttan

• hımm anladım saol ben ılk mesajda yazdıgın deger sandım ondan garıpsedım ılk mesajında rame 715 demısın pencıldan sonra 815 oldu ıse baya fark var.
  • ahh yanlış yazmışım ilk mesajda düzeltiyorum hemen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.